kizlar ben delimiyim ya bi yardim edin nolurr

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
Hemen konuya giricam kizlar hatta bu konuyla ilgili yine bu sayfaya acmistim ama kurtulamiyorum dusunceden umarim tavsiyeler verir bu durumdan kurtarirsiniz beni esim isi nedeniyle sehir disina gidicek 1hafta yok bn hergun ya orda beni aldatirsa die korkuyorum hergun dusunuyorum kurtulmak istiyorum bu dudunceden ama olmuyo esimin bisi yaptigida yok bunlari dusunmem icin sadece gezicam biraz oraya gidince diyip diyip duruyo dahada sinirleniyorum bide esim beni hic kiskanmaz4senedir beraberiz adamda tik yok insan sevdigini kiskanmazmi yaa boyle dusunmekten delirdim ne yapmaliyim nolur yardim

Daha önce hiç aldatıldın mı ? Yine aynı şey yaşanacak diye korkuyorsundur belki.bunları kafanda kurmanın sebebi bu olabilir.....eğer yoksa böyle birşey bence gereksiz yere adamında canını sıkma :) olmayacak şeyleri kafasına sokma :)

Kıskanmanın sevgiyle ilgisi yok ki,kendine ve karşındakine duyduğun güvenle ilgisi var.Ben de hemen hemen hiç kıskanmam erkek arkadaşımı ama çok da seviyorum.

Bence rahat ol biraz ve kendine güven.Aldatırsa o kaybetmiş olur,sen değil.Ve kötü şeyleri sürekli düşünürsen başına çekersin.Sakin ol,olumlu düşün.

Aldatilmadim cnm cevrem etken oluyo hep bunlari dusunmeme en yakin dedigim insanlar eslerini aldatiyo duyuyorum cinsel yonden tabi bu aldatanlar tek gecelik yani bunlari duyunca ya ya yaparsa diyorum of off

anlıyorum canım.kendi kuruntun hepsi.bunları esine yansıtmamaya çalış bunaltma onu.hepsi aldatacak diye birşey yok.

Ona yansitmiyorum cnm cok kiskanc oldugum icin cok bunaltiyorum onu bunulada bunaltmak istemiyorum ama kendimi yiyip bitiriyorum

bişeyi 40 defa dersen olurmuş yada adama 40 kere söle istemese de yapar. bi ara bende bu haldeydim adam sonunda allah belamı versin aklımın ucundan bile geçmiyo ama sen böle dedikçe beni resmen teşvik ediyosun kendine gel dedi :D... şimdi şakasına takılırım gık etmem maşallahımız var. ama mesela bunu o zamanlar neden yaptıgımı dusundugumde şu cevabı verıyorum kendime. adamı hayatımın merkezi yaptıgım ve herkesı hayatımdan soyutladıgım için sanki o birine giderse ölürüm gibi düşünüyodum oysa sonra arkadşlarıma zaman ayırıp sonrasında iş güç para vs..... bunları elde etmeye baslayınca yani daha bi dik durunca ne ölmasi diyosun. yani kendine güvendiğin sürece ( tabii eşinin sana baktıgı göz de önemli ) böle düşüncelerden arınırsın ;) evet çevreden insan neler neler duyuyo şahit oluyosun hatta yuh bu da yaptı dıyosun insan acabalara düşmüyo değil haklısın ama sen eşini daha iyi tanırsın anasından babasından bile çünkü bi erkeğin eşine sevgilisine davranış şekli herkeslerden baskadır

Dogru diosun cnm onu resmen merkezim yaptim onun nedeni beni hic kiskanmaz o bole yapinca bn onun uzerine daha cok dusuyorum

Bence sizin onu kıskandığınızdan hoşlandığı için öyle demiş olabilir. Sizde eşinize sen gidince şunları şunları yapıcam falan deyin, kafasına bu düşünceyi bir kere soktuğunuzda o da ister istemez sizi düşünecektir...

aldatacak olan insan eğer aklına koymuşsa senin yanındayken bile aldatır.

başka yere gitmesine gerek yok ki.

ama sen böyle kafaya takmaya devam edersen adamın içinde yoksa bile aklına sokarsın

bu sorun eşinle ilgili değil seninle ilgili bir durum.neden kendini aldatılmaya layık görüyorsun ki.kendine mi güvenmiyorsun,kendini mi beğenmiyorsun yoksa tam tersi karşındaki adam bir hata yapsın da ondan ayrılayım diye sebep mi arıyorsun içten içe.kendini sev,değer ver,seni aldatmasa da mutlu ediyor mu düşün.bu duygular insanı mutsuzluğa sürükler.hakkında hayırlısı olsun.sevgiler.

o zaman psikologa git
deli oldugun için deil de tek ba$ina bunun ustesinden gelmen zor gibi gorunuyor

Sanirim benim ozguvenim yok hemde hic bunlar sebep oluyorda olabilir kendimi hic iyi hissettirmiyo bu durum

Canım aldatmak isteyen adam her yerde aldatır.eşine güvenmiyormusun dicem ama güveniyorum ama..... dicen.
Çünkü kimseye tam anlamıyla güven olmaz bazen insan kendine bile inanamaz hale geliyor Rabbim kimseyi şaşırtıp yuvasını bozmasın.Olmaz bişe uzaklara gidince korkma

Back
X