kizlar ben delimiyim ya bi yardim edin nolurr

canım zaman zaman insan değer verdiği kişiler için böyle düşüncelere kapılabilir bu senin deli olduğun anlamına gelmez.biraz paranoyaklık bu bence eğerki sürekli devam eden bir endişe ise uzman yardımını almanı tavsiye ederim sağlıklı günler dilerim :)

Kaybetmekten korkuyorum ben durekli var aslinda aldatilma korkusu bu sevgi mayetinde deilde daha cok cinsel acidan aldatilmaktan surekli aklimda

Aldatilmadim cnm cevrem etken oluyo hep bunlari dusunmeme en yakin dedigim insanlar eslerini aldatiyo duyuyorum cinsel yonden tabi bu aldatanlar tek gecelik yani bunlari duyunca ya ya yaparsa diyorum of off

olumlu düşün olmsuz düşünme bence herkes aynı şeyi yaşıyacak diye biye bişeymi var onlara kulak veripte hem kendini jhemde eşini boşuna husurzur edersin olmayacak şeyleri kafasına sokarsın olmıyacağı varsda bu sefer olur o yüsden görme duyma

Kıskanmak sevgi belirtisi değildir bayanlar ilk önce bunu aklımıza sokalım olur mu ?
Sevmiyor mu kıskanmıyor cümlesini çok saçma buluyorum ben.
Ayrıca burada böyle bir konuda kimse seni rahatlatamaz çünkü bu psikolojik bir sorun.
BEnce bir uzmana danış.
Nasıl vücudumuz hastalanabiliyorsa ruhta hastalanabilir arada sırada.
Oda iyileşir.
Ve psikologa gitmek , insana bazen hayata daha güzel bakmasını sağlar.
Objektif bir bakış açısı , uzman biri çok yardımcı oluyor.
Aşırı kıskançlığın sonu iyi değildir.
Ben mi , bende kıskancım :3:
Benim ki farklı bir kulvarda, başka kadını kıskanmam, arkadaşlarını veya gezmesini değil.
Benden başkasına , benden çok ilgiliyse onu kıskanırım :37:
Aldatılma korkumda yok , korksamda bişi değişmez.
Eğer olursa bir gün o zaman düşünür ve çaresine bakarım.

sanırım eşin rusyaya gidiyor..vala teselli etmek isterdim ama hatunlar bildigin taşlarrrr taş :)

Dogru diosun cnm onu resmen merkezim yaptim onun nedeni beni hic kiskanmaz o bole yapinca bn onun uzerine daha cok dusuyorum

suan en iyi tarafı ona belli etmemen ;) bi süre sonra düzelirsin merak etme olabilicek seyler bunlar, sana tavsiyem arkadslarına zaman ayır hafta da en az bi gün onlarla buluş yeni bişeyler yap mesela spora git yada dansa gerçekten iyi gelir... gidicegi gün çok güzel çok şık ol öle uğurla hayırdır bu ne şimdi bi yere mi gidiceksin derse yoo dersin canım öle istedi de geçiştir aklı sende kalsın :D... belki saçma gelebilir baskalarına ama malesef bu küçük şirin oyunlar ilişkiyi ayakta tutuyo tabii abartılmadıgı sürece

bunun için rusyaya gitmesine gerek yok cnm her yerde taş hatunlar var senin bulunduğun ortamda bile

Bence bir derdim var kısmına çok takılı kalmışsın.

saplantı haline getirmişsin.

Back
X