• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben duzelemiyorum napıcam :(((

arkadaşlar ben artık hasta olduğumun ve nefsimin beni ele geçirdiğini anladım kesin olarak.kız kardeşimi kıskanma durumu önceki konumda yazdığımdan beter hat safhaya ulaştı.çok çok üzgünüm.elimden bişey gelmiyor.annem ona karşı çok korumacı.ve artık bu da benirahatsız etmeye başladı.yok işte onu giyme dikkat et şunu şöyle yapma işte yolda kızkardeşimle giderken genci yaşlısı herkesin baktığından bahsetmesi.yeter artıık ..kızkardeşim de başına Bi asılma mevzusugelse gelip bna nispet için anlatır.yeter bundan da bıktım..anneme bugün yakında kapanmayı dusunur olduğumu söyledim.dedi ki kardeşin kapansın sen niye kapanıyosun.bu da bnim artık biriken sinirlerimin boşalmasına neden oldu.annemle bağır çağır tartıştık.işte kardeşini kıskanıyorsun mevzusuna geldi.bn itiraz etsem de kabul etmiş oldum sayılır.Annm kızkardeşime içeri grdiğinde sinirlendi muhtemelen bnm yüzümden. Kardeşim de belki konuştuklarımızı duydu,kasıla kasıla öyle havalarda yuruyo ...kız.kardeşimi hiç Bi zamn sevmedim galiba,onu anladım.ama mutsuzum.çirkin olduğum için mutsuzum .nefsime yenik düştüğüm için mutstzum .artıkyorgun düştüm ve napçağımı bilmiyorum.
kız kardeşinizi kıskanıyorsunuz ama kıskanmanız içinde anneniz ve kardeşiniz ayrıca çabalıyorlar ilginç

sürekli benim kendime olan güvenimi düşürmek için uğraşıyo ve hoşlanndığım çocuğa kur yaptığına bile şahit oldum güzelliğine fazla fazla güveniyor.işte yükseleninin başak burcu olduğunu söyleyip üstüne aa güzel ve çekiciymiş aynı ben demesi zaten belli ediyo bu durumu.soylemesin mi kendini güzel bulduğunu diyebilirsiniz Bi de ilgi delisi bize gelince yok çirkinim kiloluyum diye laflar edip bizden çevreden övgü beklemesi yok mu nefret ediyoerum.sevemiyorum onu.ben Bi kere güzel giyinsem hoş gorynsem nefretle bakıyo bana.onun dışında acır gibi davranıyo yüzüme bile bakmaz yani.ya bn pskopqt oluşum iice normalde buraya yazdıklarım kendime bile itiraf edemediğim şeyler.çocuk gibii yok böyle yaptı öyle yaptı offffff korkunç ağlıcam :KK43:(((
canım ama kardeşinde seni kıskanıyorki sen güzel giyinince böyle davranıyor. bence bunları bir kenara bırakıp kendine bakmalısın. sende güzel akıllı bir kızsın sadece kardeşin senden çok dikkat çekiyor. dikkat çekmek için farklı şeyler yapması güzel olduğu anlamına gelmez. bende çirkin bir kız değilim ama iyi reklamcı değilimdir. takma kafana düzelir hepsi. kendine haksızlık etme kardeşin ve annen seni böyle kışkırtmasa belki sende bu şekilde davranmazdın

kız kardeşlerimle yaşlarımız birbirine yakın arkadas gibiyiz...Onlara göre en güzel benim. Bahsederken bile ablası kurban olsun güzelliğine derler...İnsan kardeşinin güzelliğini nasıl kıskanır aksine mutlu olmalı....

arkadaşlar ben artık hasta olduğumun ve nefsimin beni ele geçirdiğini anladım kesin olarak.kız kardeşimi kıskanma durumu önceki konumda yazdığımdan beter hat safhaya ulaştı.çok çok üzgünüm.elimden bişey gelmiyor.annem ona karşı çok korumacı.ve artık bu da benirahatsız etmeye başladı.yok işte onu giyme dikkat et şunu şöyle yapma işte yolda kızkardeşimle giderken genci yaşlısı herkesin baktığından bahsetmesi.yeter artıık ..kızkardeşim de başına Bi asılma mevzusugelse gelip bna nispet için anlatır.yeter bundan da bıktım..anneme bugün yakında kapanmayı dusunur olduğumu söyledim.dedi ki kardeşin kapansın sen niye kapanıyosun.bu da bnim artık biriken sinirlerimin boşalmasına neden oldu.annemle bağır çağır tartıştık.işte kardeşini kıskanıyorsun mevzusuna geldi.bn itiraz etsem de kabul etmiş oldum sayılır.Annm kızkardeşime içeri grdiğinde sinirlendi muhtemelen bnm yüzümden. Kardeşim de belki konuştuklarımızı duydu,kasıla kasıla öyle havalarda yuruyo ...kız.kardeşimi hiç Bi zamn sevmedim galiba,onu anladım.ama mutsuzum.çirkin olduğum için mutsuzum .nefsime yenik düştüğüm için mutstzum .artıkyorgun düştüm ve napçağımı bilmiyorum.

anneniz çok hatalı..
babaannem derdi "kardeşler arasında sevgiyi kuran anne babanın tutumudur"
ayrım yapılırsa yanlış körüklenirse kardeşler birbirine düşer..

anneniz de olsa kardeşiniz de olsa kendi "ruh sağlığınızla" kendi hayatınızı yaşayacaksınız unutmayın..
boşverin böbürlensin.. anneniz destek çıksın..
siz olgun olun.. güzellikten önemli mevzulara dalın.. zamanla sinirinizin yerini acıma alacaktır..

sen niye kapanıyorsun kardeşin kapansın lafı çok saçma geldi bana nedense .

Canim benim sen kafana takma, sen uzuntunu belli belli ettikce o da kendini afrodit falan saniyordur. Hayatta sunu aklindan hiiic cikarma. "Sen guzel olma,bahtin guzel olsun" inan bu cok daha onemli. O isterse dunya guzeli secilsin, onemli olan bahtidir. Hayat uzun kimin basina ne gelir bilinmez. Haticeye degil neticeye bak.

Bence konu sahibinin sorunu kıskançlık değil, annenin eşitsiz tutumu. Birine çok güzel çok kibar bilmem ne derken öteki evladına sen napıcan sana zaten bakan olmaz kapansan ne kapanmasan ne yaklaşımında olması.

Bir kere insan neden kapanır? İnancı gereği. Bunun kız kardeşinle BİR ALAKASI YOK. burada anne çok hatalı.

ikincisi, kız kardeşin bu mevzuları saçma sapan nispet için kullanması ayrı bir ayıp.

Canım sen çirkin olduğunu düşünürsen herkes seni öyle görür sen önce kendine güven.

Ayrıca kız kardeşini de takma, bırak Allah'ını seversen bizim oralarda bir laf var da söylemek ayıp kaçar...

Back
X