arkadaşlar ben artık hasta olduğumun ve nefsimin beni ele geçirdiğini anladım kesin olarak.kız kardeşimi kıskanma durumu önceki konumda yazdığımdan beter hat safhaya ulaştı.çok çok üzgünüm.elimden bişey gelmiyor.annem ona karşı çok korumacı.ve artık bu da benirahatsız etmeye başladı.yok işte onu giyme dikkat et şunu şöyle yapma işte yolda kızkardeşimle giderken genci yaşlısı herkesin baktığından bahsetmesi.yeter artıık ..kızkardeşim de başına Bi asılma mevzusugelse gelip bna nispet için anlatır.yeter bundan da bıktım..anneme bugün yakında kapanmayı dusunur olduğumu söyledim.dedi ki kardeşin kapansın sen niye kapanıyosun.bu da bnim artık biriken sinirlerimin boşalmasına neden oldu.annemle bağır çağır tartıştık.işte kardeşini kıskanıyorsun mevzusuna geldi.bn itiraz etsem de kabul etmiş oldum sayılır.Annm kızkardeşime içeri grdiğinde sinirlendi muhtemelen bnm yüzümden. Kardeşim de belki konuştuklarımızı duydu,kasıla kasıla öyle havalarda yuruyo ...kız.kardeşimi hiç Bi zamn sevmedim galiba,onu anladım.ama mutsuzum.çirkin olduğum için mutsuzum .nefsime yenik düştüğüm için mutstzum .artıkyorgun düştüm ve napçağımı bilmiyorum.