• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben duzelemiyorum napıcam :(((

kardeşim tam tersini düşünüyor.o da inanılmaz bi şekilde benim kayrıldığımı duşunuyor.nasıl bişey anlamadım.Allahım sen kurtar bu durumdan beni :KK43:

Cevap bulundu... Annenin sevgisi paylaşılamıyor... Kız kardeşler arasında sorun olur ama evlenip gidince ilişkiniz değişir, düzelir merak etme canım. Şimdilik sakin olmalısın, annene ufak tefek hediyeler almayı ihmal etme.

Devir ne hale gelmiş. Üç kız kardeşiz bunca yıl bikere bile düşünmedim hangimiz daha güzel diye. Ablalarım annem gibiler. Yazık çok güzel bi duyguyu yaşayamiyosunuz.

Devir ne hale gelmiş. Üç kız kardeşiz bunca yıl bikere bile düşünmedim hangimiz daha güzel diye. Ablalarım annem gibiler. Yazık çok güzel bi duyguyu yaşayamiyosunuz.
aynn o güzel duygu hiç olmadı.babam onu güzel kızım diiye severdi benim burnumla dalga geçerdi hep kendimi değersiz hissetmişim demekki birikmiş.yeni patladı

Uzme kendini annen surekli sana yuklendigi onu ovdugu icin travma olmus, zamanla gecer. Vicdanli bi kiz olmasan uzulmezsin elinde degil demek ki cocukluk travmalarini bastirmak
aslında mesele annem değil de o gerçi bardağı taşırann son damla oldu ama bu kıskaçlık beni çurutuyor

Aaaah bu anneler ah nasıl evlat ayırırsın sen benm annem ablama abime bana ayrı ayrı aşıktır her anne gibi kardeşim sen çirkin olabilirsin kilolu da olabilirsin ama senin şuan bu şekilde vicdan yaşaman h bir güzelliğe değişilmeZ kardeşin de annenin gazına gelip sana cephe almış annen öyle bi hata yapıyor ki kız kardeşin en iyi arkadaşı kız kardeşidir yine ama çirkin olduğuna inanmıyorum ben senin babam burnumla dalga geçiyor demişsin anne babada olsa onların ayıbı sizden çıkan böyle olur napalım de sende :)

Anneniz evlatlar arasindaki dengeyi iyi kuramiyor anladigim kadariyla.
Ikinize esit sevgi gosteremiyor,bu durumdan oturu de siz kardesinizle sorunlar yasiyorsunuz.
Kardesinizle yakinlasmaya calisin, ortak bir seyler yapin,sohbet edin yakinlastikca bu sorunlar hallolacaktir.

o oylesine sıyrılmak için yapıyor. yoksa özgurluğüne hiçbi şekilde kısıtlama yok annem ne derse desin

Nerden biliyorsun? Belki de gerçekten öyle düşünüyor. İlgi iyi de bir süre sonra herkesi boğar. Hani kardeşinin sana gelip onu beğenenleri anlatması hoş bir şey değil zaten ama ortada devamlı bir kıyas durumu var, gidip başka kime anlatacak? Sinirleneceğine mesela 3-5 defa kayıtsız bir biçimde ya öyle mi ne güzel deyip işine devam etsen bence, kurtulursun bu durumdan :)

Annenin senin kapanmana ne gerek var lafına, anne ne alakası var herkesin imanı kendine, kardeşim isterse yapar isterse yapmaz deseydin mesela, kavga uzar mıydı?

Annemiz kız kardeş üzerinde inanılmaz baskı kuruyor ama bizimki kendi derdinde, kıskançlık ki ne kıskançlık.. Oysa onu giyme, buraya gitme, şöyle yap , kapanacaksa kız kardeşin kapansın, ya bunlar kız kardeşin açısından ne zor şeyler... Senin abla olarak kardeşine sahip çıkman gerekirken haset duyman ne acı... Allah başka dert vermesin

Hayret bisey ya cok ilgincler gerçekten şaşırdım sen neden takiyorsun takma hicbirini birak ne halleri varsa görsünler

Sen niye kapaniyorsun kardesin kapansin nasil bir laftir? Benim bile kalbim kirildi. Bence haklisin ama bunlari onemsememeyi ogrenmek gerek. Eminim senin de kardesinden ustun bir suru niteligin vardir. Kiskandigini belli edip onun senin karsinda kasilmasina musade etme alaya al gitsin.

Hayret bisey ya cok ilgincler gerçekten şaşırdım sen neden takiyorsun takma hicbirini birak ne halleri varsa görsünler
kızkardeşim bu kadar güzelken ben niye bu kadar çirkinim asıl meselem bu galiba ve bu hiç değişmicek hep gözler onun ustunde olcak,bu çok kıskandırıcı bir durum ve gerçekten de gözler ve ilgi surekli onun ustunde

Benim kız kardeşim de benden daha dikkat çekicidir çünkü havalı bir yapıya sahip ve ben bundan gocunmuyorum :) hatta birbirimizi daha da güzelleştirmek için uğraşırız :) ama Allah var annem hiç öyle sen güzelsin sen daha güzelsin muhabbetine şakasına bile girmedi :/

Tek kızım 5 erkeğin arasında :KK57:abilerim birnirleriyle kapıstıklarındA kızkardesimin olmadıgına o kadar üzülüyorum ki :mad:
benimle kavga etsin .
kıskanayım .
eayalarımı kullansın ama yok yok cocugum oldugunda da teyze kelimeaini kullanamıyacak....
BU YUZDEN BABAMLA, ANNEMLE HEP KAVGA EDERİM .BENDEN BASKASINI DAHA YAPAMADINIZ MI?DİYE =((((:mad::mad::mad:
kıymetini bil lutfen ...

kızkardeşim bu kadar güzelken ben niye bu kadar çirkinim asıl meselem bu galiba ve bu hiç değişmicek hep gözler onun ustunde olcak,bu çok kıskandırıcı bir durum ve gerçekten de gözler ve ilgi surekli onun ustunde

1.si hiç değişmeyecek bir şey değil bu.
2.si herkes fiziksel görüntüye önem vermez, annen gibi.
3.sü onun yerine sana ilgi gösteren biri olduğunda, esas amacı kardeşime yakınlaşmak falan diye düşünürsen hiç mutlu olamassın ilerde.

Bana kiz kardesinde rahat gibi gelmedi o da seni kiskaniyor bu kadarolmaz yoksa annen hatali. Sen durumun farkindasin bosver baska seylerle ilgilen insani cekici kilan.yuz guzelligi degildir cok zaman hali tavri kendine guveni bilgisi .... kendinle ilgilen kardesinle degil. Annene kizginligin azalinca araniz otomatik duzelir. Anneni hos gor bilgisiz bilse yapmaz. Tesettur guzeller icin mi hayli komik

Back
X