Selam k.k . Malum hamilelikden dolayi uzun zamandir yoktum 5 aylik oldu hamileligim merak edenler allahim insallah saglikli sekilde almayi kucama nasip etsin amin. Of nedir benim cilem be i bilenler bilir gorumceyi cinim kadar sevmem konusmuyomda esim annesine gitti eeeee malum gorumce iki cocuvuyla 24 ssaat nerdeyse anasindan cikmaz neysem esime abi cocugun olcak bu nereye kadar boyle gidip gelelim goruselim barisalim vidi vidi geldi eve bana soyledi eeee cikti cinlerim tepeme yaaaaaaa ben nisanliligimdan beri sevmiyom konusmuyom sevmiyom gorusmuyorum agzima geleni saydim hakaretmi etmedim haketti tabi vay efendim bu hala illa konusmak gelmek gitmek istiyor yaaa ben hayatimda bu kbadar gururdan yoksun yuzsuzluk gormedim ya zorlami istemiyom neden bir insan zorla kendini sevdirmek ister onun yuzunden huzurum bozuluyor ya konusmuyom gitmem gelmem ya kay anama bile gitmiyom sirf onla muhatap gormek bile istemedigim icin cocugum olcak ben ne yapcam herhalde bu sefer lafdan sozden anlamiyor dayakmi atsam amaci ne bu kizin yaaaa sonunda kocayida bosucam konusmuyom sevmiyom konusmadigim halde onun yuzunden huzurum bozulucak otur oturdugun yerde be kardesim neden illa konusmak istersin yuzsuz ya biri bana seni sevmiyom konusmuyom desem adini anmam