kizlar ben geldim

natlusben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
119
3
16
35
İzmir
Selam k.k . Malum hamilelikden dolayi uzun zamandir yoktum 5 aylik oldu hamileligim merak edenler allahim insallah saglikli sekilde almayi kucama nasip etsin amin. Of nedir benim cilem be i bilenler bilir gorumceyi cinim kadar sevmem konusmuyomda esim annesine gitti eeeee malum gorumce iki cocuvuyla 24 ssaat nerdeyse anasindan cikmaz neysem esime abi cocugun olcak bu nereye kadar boyle gidip gelelim goruselim barisalim vidi vidi geldi eve bana soyledi eeee cikti cinlerim tepeme yaaaaaaa ben nisanliligimdan beri sevmiyom konusmuyom sevmiyom gorusmuyorum agzima geleni saydim hakaretmi etmedim haketti tabi vay efendim bu hala illa konusmak gelmek gitmek istiyor yaaa ben hayatimda bu kbadar gururdan yoksun yuzsuzluk gormedim ya zorlami istemiyom neden bir insan zorla kendini sevdirmek ister onun yuzunden huzurum bozuluyor ya konusmuyom gitmem gelmem ya kay anama bile gitmiyom sirf onla muhatap gormek bile istemedigim icin cocugum olcak ben ne yapcam herhalde bu sefer lafdan sozden anlamiyor dayakmi atsam amaci ne bu kizin yaaaa sonunda kocayida bosucam konusmuyom sevmiyom konusmadigim halde onun yuzunden huzurum bozulucak otur oturdugun yerde be kardesim neden illa konusmak istersin yuzsuz ya biri bana seni sevmiyom konusmuyom desem adini anmam

hoşgeldin natlus merak ediyodum seni :)
senin görümce de ne yapışkan yaaa
eşimin abisi bana sevmiyorum istemiyorum dese bir daha evine girmek değil
karşılaşmamaya çalışırım
boşver sen hamileliğin tadını çıkar...

kızlar ben geldim mii :9::9::9:

valla size söyleyecek söz bulamamakla beraber , kv ve görümce neden illa sizinle görüşmek istediklerini de çözemiyorum ne güzel barışmak istemişler etmediğiniz şey kalmamış , sonrasında neden hala ısrarla sizinle görüşmek istiyorlar ki haklısınız valla sizin gibi düşünen biriyle görüşseler konuşsalar ne olucak ki ne gerek varr :51::51::26:

Merhaba.. Bebişin cinsiyetini merak ettim ben.. Halasına bu kadar düşman bi annesi varken eğer kız bebişse ve (kız halaya çeker derler) halasına çekerse eyvah eyvah.. :9:

aylar sonra ilk kez karşılaşıyorum seninle natlus. bu arada hayatında değişiklikler varmış. hamileymişsin:1:
sen sevmiyorsun onlar senle görüşmek için ısrarlı. anlamıyorum bu tezatı gerçekten.

NATLUS bence görümcen sana benziyor, neden mi ?

Seni burada kapıdan kovuyorlar bacadan geliyorsun..

İşte görümcende böyle..

Sen kapıdan kovuyorsun o da bacadan giriyor..

Bence siz barışın iyi anlaşırsınız :9::9::9:

sen o kadar saygısız davranmana rağmen kardeşinin hatrına hala senle konuşmak isteyen bir görümceyse bahsettiğin kadar kötü bir insan değildir. iğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır derler. karnındaki çocuğunun halası o. sevmesen de görüşmek ve çocuğunu göstermek zorundasın. kaynana görümcesine söz dinletemeyen koca çok gördüm de seninki de tam tersi, annesini ablasını gelinine karşı ezdiriyo,

Son düzenleyen: Moderatör:
Günahım kadar sevmem tabirini biliyodum da cinim kadar sevmemi yeni duydum

Bence görümcen abisi ve yeğeni ile daha sık görüşmek adına zeytin dalı uzatıyo ama daha öğrenemedi mi sen o dalı da kırar abisini de cırmalarsın

Cırt bırt ne barışalım diyo hala

Eğer bu şahsiyetler Natlus’un hayal dünyasının yegane kahramanları değilse, görümcelik kitabı yeniden kaleme alınmalı. Bir değil, iki değil, üç değil.. bu kadar düşman bir geline karşı bu kadar pozitif olmaları.. o gelin ki benim çocuklarıma şeytan diyecek. Valla herkesin başına bunlardan birer tane diyelim…

Mazoşistler acıdan zevk alıyorlar seninle barışmak istemelerinin başka açıklamasını bulamıyorum sen biraz nazik davranırda bu zevki onlara yaşatmazsan onlarda muhtemelen seninle görüşmek istemeyeceklerdir.:1:

Selam k.k . Malum hamilelikden dolayi uzun zamandir yoktum 5 aylik oldu hamileligim merak edenler allahim insallah saglikli sekilde almayi kucama nasip etsin amin. Of nedir benim cilem be i bilenler bilir gorumceyi cinim kadar sevmem konusmuyomda esim annesine gitti eeeee malum gorumce iki cocuvuyla 24 ssaat nerdeyse anasindan cikmaz neysem esime abi cocugun olcak bu nereye kadar boyle gidip gelelim goruselim barisalim vidi vidi geldi eve bana soyledi eeee cikti cinlerim tepeme yaaaaaaa ben nisanliligimdan beri sevmiyom konusmuyom sevmiyom gorusmuyorum agzima geleni saydim hakaretmi etmedim haketti tabi vay efendim bu hala illa konusmak gelmek gitmek istiyor yaaa ben hayatimda bu kbadar gururdan yoksun yuzsuzluk gormedim ya zorlami istemiyom neden bir insan zorla kendini sevdirmek ister onun yuzunden huzurum bozuluyor ya konusmuyom gitmem gelmem ya kay anama bile gitmiyom sirf onla muhatap gormek bile istemedigim icin cocugum olcak ben ne yapcam herhalde bu sefer lafdan sozden anlamiyor dayakmi atsam amaci ne bu kizin yaaaa sonunda kocayida bosucam konusmuyom sevmiyom konusmadigim halde onun yuzunden huzurum bozulucak otur oturdugun yerde be kardesim neden illa konusmak istersin yuzsuz ya biri bana seni sevmiyom konusmuyom desem adini anmam

:1:sana hasta bir görümcen var daha ne istiyosun natlus:9:
şaka maka sonuçta bebeginin halası
konuşmak görüşmek istemesi normal :ssz:
senin için olmasa bile arada abisi ve dogacak yigeni var

Toplu cevap yazcam a4adaslar cep telefonu dan ğirdigim icin esim zorlamiyorki kardesi illa konusmak istiyor. Bebegim erkek halasina benzer diyene cevaben. Ya zorlami konusmuyom hem ben hakareti dururken sarfetmedim haketti bzimdegelini.iz var gururlu ben gorumceyim benle konusmak istemese ve soylese yemin ederim suratina bakmam asla ben anlamiyom bu kiz neden israr ediyor biz kocamla mutluyuz ama kiz illa yengede yenge konuscam heheeee koca kadin 33 yasinda cocukda degil kiskanc evime gemiyorya catliyor sanirim

5 aylıkmı olmuş maşşallah kocaaman olmuş :) çocuk doğduktan sonra bu macerLAR nasıl devvam etcek acaba :52:

Hoşgeldin natlus.
Hamile hamile üzme kendini,bırak boşver.
Hamileliğin tadını çıkar be natlus.:nazar:

barışmak isteyen birine karsı tavrınız hiç hoş değil. ki onlar sizin akrabalrınız. yarın cocugunuz olacak belki 2. çocukta yapacaksınız. oğlunuzun karısı size ve kızınıza sizin gibi davransa ne dusunursunuz.

doğumlar çocuklar her zaman aıleyı bır arada toplar.tabııkı hamılelıgınızle sızınle görüşmek ıstemelerı kadar doğal bırsey yok. yegenlerı olacak unutalım goruselım demısler. sevmıyorsanız arayı mesafede tutarsınız ama kocan sana bısey demiyor diye yuları alıp ıstedıgın gıbı sürmende olmaz .

bebeğinle inşallah biraz sakinleşir ve olgunlaşırsın. barışmak ısteyen kişiye , gelme, seni istemiyorum demek çokk ayıppppp

Toplu cevap yazcam a4adaslar cep telefonu dan ğirdigim icin esim zorlamiyorki kardesi illa konusmak istiyor. Bebegim erkek halasina benzer diyene cevaben. Ya zorlami konusmuyom hem ben hakareti dururken sarfetmedim haketti bzimdegelini.iz var gururlu ben gorumceyim benle konusmak istemese ve soylese yemin ederim suratina bakmam asla ben anlamiyom bu kiz neden israr ediyor biz kocamla mutluyuz ama kiz illa yengede yenge konuscam heheeee koca kadin 33 yasinda cocukda degil kiskanc evime gemiyorya catliyor sanirim

Yakında doğacak yeğeni için barışmak istiyordur bence

natlus kendine bir pc alamadın gitti... buradan da inatla telden görümceyi çekiştiriyorsun ya bravo sana..
bu kadar negatif kelimeyi aynı anda nasıl kullanabiliyorsun ayrıca?

Bir de başka birşeyden konu açsanız biz sıkıldık sen sıkılmadın anladık sevmiyorsun, konuşmak istemiyorsun, elinden gelse bir kaşık suda boğacaksın vs. Ama ezberledik artık temcit pilavı gibi gelip sürekli aynı şeyi yazmanın ne alemi var. Bence sen zaten eşini sevmiyorsun baksana kocamı da boşucam, yok döveyimi mi.. Görümcen ne yaptı sana bir de bunu bilsek. Tabii ki eşine kalkıp kardeşini kötülersen, hakaret edersen eşin de onu tutar sen eşinin senin kardeşine kötü sözler söylediğini, asla görüşmek istemediğini, evine gelmesini istemediğini bir düşün empati yap ama nerde. Keskin sirke küpüne zarardır arkadaşım görümcen keyfine bakıyor sen kendini doldurup duruyorsun nefret sadece sana zarar verir bir adım atsan eşinin hatrı için ne kaybedersin. Hem bebek olunca göstermeyecek misin halasına. Göstermezsin ve gelip burada daha ne konular açarsın. Eşine acıyoru gerçekten adam şişiyordur artık senin bu konuşmalarından.

Son düzenleme:
Back
X