Allahhhhhh korusun muneeeeeee. Agzindan yel alsin ya neden kimse inanmak istemiyor gorumce kotu kaynana lafdan anlamayan insanlarrrrr yokmu yalanmi atiyom ben yani boyle olamazlarmi ben anlamiyorum sizleri
natlus,
ben sana inanmıyorum demiyorum ama inan şu hayatta görümce ve kayınvalideden çok daha büyük dertler var, insanlar ne dertler yaşıyor, ne acılar çekiyor. Herkesin derdi kendine büyüktür fakat bil ki senin derdin okyanusta bir su damlası kadar, zira görümcen kayınvaliden sen kızıp tepki gösterdiğinde kendilerini geri çekebilecek kadar da bilinçliler, ya sen tepki verdiğin halde her dakika evine girip çıksalardı, eşin sana anneme kardeşime laf söyleyemezsin deyip şiddet uygulasaydı, evden kovsaydı, eşinin ailesi üstüne yürüseydi, şimdi rahat rahat laf söyleyebiliyorsan onların sana birşey yapmamasından kaynaklanıyor, sen burda kayınvalidesinden, görümcesinden şiddet gören pek çok kadından şanslısın.
Görümcen kıskançtır tamam fakat sen çok abartıyorsun olayı, kıskanıyorsa bırak kıskansın, sen doğru biri olduktan sonra Allah yardım eder, kıskanan kıskandığıyla kalır, üstelik artık hamilesin, Allah evladını sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin, hamileyken bu kadar görümce kayınvalide düşünmemen lazım, görüşmek mi istiyor, eşinin hatrına ara sıra mesafe koyarak görüşürsün, çünkü ne olursa olsun eşin oğlunuz doğunca evladını kardeşine, annesine göstermek isteyecek, buna engel olamayacaksın, doğduğunda ilk zamanlar götüremez ama biraz büyüdüğünde oğlumu parka götürüyorum deyip annesine götürür yine götürür, bu seferde bunun için evinde huzursuzluk çıkar.
Senin gözünün önünde, senin denetiminde görmeleri daha iyi değil mi? Çok öfkelisin ama bu öfken senden başka kimseye zarar vermiyor, insanlar bunu idrak etmen için yazıyor ama kulak arkası yapıyorsun.