kizlar ben geldim

Allahhhhhh korusun muneeeeeee. Agzindan yel alsin ya neden kimse inanmak istemiyor gorumce kotu kaynana lafdan anlamayan insanlarrrrr yokmu yalanmi atiyom ben yani boyle olamazlarmi ben anlamiyorum sizleri

natluss hiç düşündün müü acaba kv görümcen falan da bu siteye üye mi , acaba birbirinizi bilmeden yorumlaşıyor musunuz

aklııma geldiii :1:

B

natluss hiç düşündün müü acaba kv görümcen falan da bu siteye üye mi , acaba birbirinizi bilmeden yorumlaşıyor musunuz

aklııma geldiii :1:

Allahim keskeeeeeeeeeeeeeeee nerdeeeeeeeee cok isterdim sozlu soyluyorum anlamiyorlar keske okusalarda gorerek belki anlarlar hebeeee hehiii

Son düzenleme:
Allahim keskeeeeeeeeeeeeeeee nerdeeeeeeeee cok isterdim sozlu soyluyorum anlamiyorlar keske okusalarda gorerek belki aarlar hebeeee hehiii

acaba seni bu kadar sevmelerinin bu kadar cazip olmanın sebebi ne :1::1:

Kaynana. İyidir saf ondan anla.iyor ama gorumce kiskanc beni sevmesi barismak iste.mesi kiskancligindan catliyor muhatap olmuyom Diye ne aldim neyi.m. Var gore.miyor kudurdu

ee bak iyidir saftır diyorsun kötülük düşünmüyor demek ki kv :26: bence olayları çook büyütüyorsun tek sorun bu :26:

görümceniin de başka işi mi yokmuş :ssz::ssz::ssz:

Allahhhhhh korusun muneeeeeee. Agzindan yel alsin ya neden kimse inanmak istemiyor gorumce kotu kaynana lafdan anlamayan insanlarrrrr yokmu yalanmi atiyom ben yani boyle olamazlarmi ben anlamiyorum sizleri

Bi kaynanam saf diyosun anlamıyo bile diyosun
Bi de o da kötü diyosun ama sende

Görümcen kötüyse kötü, hepimizin çevresinde vardır kötü insanlar
Kanka olmak zorunda değilsin zaten ama yeğenini gelip görecek edecek sonuçta, merhaba-merhaba şeklinde konuşmanız lazım
Bence o da bu yüzdne barışmak istiyo

Senin deiğin gibi ne aldın neyin var onlar için barışıyosa da bırak baksın çatlasın
Bu tarz insanlar kendine eder, kıskançlıktan kim ne kazanmış

tabii ki öyleler kıızz sen bir meleksin ama kader işte karşında kıymet bilmeyen pis görümceyle hain kaynana var

Kizim madem takipcimsin bari okumayi duzgun yap eski konularimda hadi hatirlamiyon bu konuda bile ikizlerimden birinin yasamadigini herkes duydu bir sen duymamisin bu konumuda okumadigin belli yorumda yaziyor okumadan sallama ayrica cocugumu alet edicek kadar serefsiz olamaz kimse ikiz cocuklarin hepsi yasiyormu neyse sinirlerime hakim olcam konumu kapattirmaniza siz gibilere pirim vermem

natlus bu sözleri başkası söylemiş olsa cevap verebilirdim ama senin edep ve ahlak seviyeni tüm kk olarak bildiğimiz için cevap verme zahmetine bile girişemeyeceğm. hem ben sana birşey diyememki. sen benim şükür kaynağımsın. ismini, konularını, üslubunu her gördüğümde etrafımda böyle insanlar olmadığı için Rabbime şükrediyorum.. eşine ve ailesine Allah peygamber sabrı vermiş. ama onlarınki de bir yere kadar. umarım düşüşün çok sert olmaz.

natlus bu sözleri başkası söylemiş olsa cevap verebilirdim ama senin edep ve ahlak seviyeni tüm kk olarak bildiğimiz için cevap verme zahmetine bile girişemeyeceğm. hem ben sana birşey diyememki. sen benim şükür kaynağımsın. ismini, konularını, üslubunu her gördüğümde etrafımda böyle insanlar olmadığı için Rabbime şükrediyorum.. eşine ve ailesine Allah peygamber sabrı vermiş. ama onlarınki de bir yere kadar. umarım düşüşün çok sert olmaz.

Pardo nnn bu yorum degilde ne peki anlayamadim hem cevap verme zahmetinde bulunmam de sonra hem oku hem yoru. Yap bu ne lahana bune tursu ayyyy biri bana bu arkadasin ne yapmak istedigini soylermiii acebeeeee

Selam natlus.
Umursama bebeğim sen gorumceni.
Yilan çiyan iste ..
Sen bebekleriyle uğraş.:8:

Natlus bence oglun halasina benzicek.benim kizimda hamileyken gorumcemi hic gormedigim halde ona benzedi.onlarin geni baskin cikti.demedi deme sonra :-):-):-)

Küçük dagları sen mi yarattın :60:
İnş cocugun kv kp görümcene bnzer
Bi natlus daha kaldırmaz bu dünyaa:60:

Kaynana. İyidir saf ondan anla.iyor ama gorumce kiskanc beni sevmesi barismak iste.mesi kiskancligindan catliyor muhatap olmuyom Diye ne aldim neyi.m. Var gore.miyor kudurdu

Ayyyy tamam bosver unut sen nokta, virgülü falan... Olmadik yerlerdede kullanilmazki canim aaa.... :27:

inan ki senin ailende kimseyi anlamış değilim. eşine maaşallah diyorum ailesine bu kadar hakaret ettirip seninle hala aynı evde kalabildği için. insan nasıl bu kadar saygısızlaşır onu hiç anlamıyorum görüşmek istememeninde bir üslubu vardır değil mi sen haklı olsan bile haksız çıkarsın böyle zaten. karşı tarafda ki yüz maşallah yine onca hakaret hala görüşmek isteniyor sizin konularda kafa falan kalmıyor bende bu ne yaman çelişki diye.

bakın birisiyle görüşmek istemiyorsanız o kişi sizi rahatsız ediyorsa alırsınız karşınıza güelce bana bunları bunları yaptığınız için ben zarar görüyorum iki tarafta birbirini kırmasın sonuçta aileyiz ama bu şekilde hakaretle işelr yürümez görüşmeyelim dersiniz olur biter. nedir bu sürekli eşinize aşağılayıp bağırmak çağırmak ailesine hakarat etmek olmaz böyle

Hallolmayacak affedilmeyecek bişi yoktur bence şunu düşün artık iki canlısın negatifliği bırak bi kenara bak onada yansır senin gibi olmasını mı istersin sonra pozitif ol.görümcen sonuçta eşinin kardeşi

inan ki senin ailende kimseyi anlamış değilim. eşine maaşallah diyorum ailesine bu kadar hakaret ettirip seninle hala aynı evde kalabildği için. insan nasıl bu kadar saygısızlaşır onu hiç anlamıyorum görüşmek istememeninde bir üslubu vardır değil mi sen haklı olsan bile haksız çıkarsın böyle zaten. karşı tarafda ki yüz maşallah yine onca hakaret hala görüşmek isteniyor sizin konularda kafa falan kalmıyor bende bu ne yaman çelişki diye.

bakın birisiyle görüşmek istemiyorsanız o kişi sizi rahatsız ediyorsa alırsınız karşınıza güelce bana bunları bunları yaptığınız için ben zarar görüyorum iki tarafta birbirini kırmasın sonuçta aileyiz ama bu şekilde hakaretle işelr yürümez görüşmeyelim dersiniz olur biter. nedir bu sürekli eşinize aşağılayıp bağırmak çağırmak ailesine hakarat etmek olmaz böyle

Arkadasim sen ve gorumcem benziyorsunuz. Karsima binlerce kez aldim konustum anlamadi telefonda konustum anlamadi ailesiyle konustum eeeeeeeeeee bunca seye rag.en halen karsi daki illa konusucamda konusucam diyo bu ne arsizlik ben hakaret etmiyimde kim etsin . Biri sana seni sevmiyorum uzak dur benden ne arkadas ne bisey olamam derse halen yuzsuzlukle yok ben konusalim dermisin .abisiyle gorusuyor eeeeeeee be kardesim beni gormen konusman sartmi nedennnnnen bu israr ben ve esim mutluyuz esim rahatsiz degil israrda etmiyor eeeeeee bizde sorun yok beee ortaligi karistiranyan gorumce derdin ne neden beni cok seviyo. Zorla da kendini sevdirmek istiyon. Konusmuyoruz diye ne kavga. Var ne bisey eeeee kimsede sorun yapmiyor bu kizin amaci ne. Ayrica konumu okumadan anlamadan yorum yapmisin.........

Son düzenleme:

natlus,
ben sana inanmıyorum demiyorum ama inan şu hayatta görümce ve kayınvalideden çok daha büyük dertler var, insanlar ne dertler yaşıyor, ne acılar çekiyor. Herkesin derdi kendine büyüktür fakat bil ki senin derdin okyanusta bir su damlası kadar, zira görümcen kayınvaliden sen kızıp tepki gösterdiğinde kendilerini geri çekebilecek kadar da bilinçliler, ya sen tepki verdiğin halde her dakika evine girip çıksalardı, eşin sana anneme kardeşime laf söyleyemezsin deyip şiddet uygulasaydı, evden kovsaydı, eşinin ailesi üstüne yürüseydi, şimdi rahat rahat laf söyleyebiliyorsan onların sana birşey yapmamasından kaynaklanıyor, sen burda kayınvalidesinden, görümcesinden şiddet gören pek çok kadından şanslısın.

Görümcen kıskançtır tamam fakat sen çok abartıyorsun olayı, kıskanıyorsa bırak kıskansın, sen doğru biri olduktan sonra Allah yardım eder, kıskanan kıskandığıyla kalır, üstelik artık hamilesin, Allah evladını sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin, hamileyken bu kadar görümce kayınvalide düşünmemen lazım, görüşmek mi istiyor, eşinin hatrına ara sıra mesafe koyarak görüşürsün, çünkü ne olursa olsun eşin oğlunuz doğunca evladını kardeşine, annesine göstermek isteyecek, buna engel olamayacaksın, doğduğunda ilk zamanlar götüremez ama biraz büyüdüğünde oğlumu parka götürüyorum deyip annesine götürür yine götürür, bu seferde bunun için evinde huzursuzluk çıkar.
Senin gözünün önünde, senin denetiminde görmeleri daha iyi değil mi? Çok öfkelisin ama bu öfken senden başka kimseye zarar vermiyor, insanlar bunu idrak etmen için yazıyor ama kulak arkası yapıyorsun.

Back
X