kizlar ben geldim

Kizim madem takipcimsin bari okumayi duzgun yap eski konularimda hadi hatirlamiyon bu konuda bile ikizlerimden birinin yasamadigini herkes duydu bir sen duymamisin bu konumuda okumadigin belli yorumda yaziyor okumadan sallama ayrica cocugumu alet edicek kadar serefsiz olamaz kimse ikiz cocuklarin hepsi yasiyormu neyse sinirlerime hakim olcam konumu kapattirmaniza siz gibilere pirim vermem

Şu üslübunuz bile zaten herşeyi belli ediyor. Görümceniz cennetlik gerçekten sizin gibi biriyle hala görüşmek istediği için ama ben sana bir şey diyeyim mi görümcen de kaynanan da aslında seninle gram görüşmek istemiyorlar görüşmüyorlar da sen onlar görüşmedikçe konuşmadıkça dolup dolup buraya yazıyorsun kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun sanırım. Allah eşine sabırlar versin bebekte olunca iyice delirtsin sen adamı görneyecekler gelmeyecekler diye. Kızım, ay cızırtını vermesin ki bu ne demekse lügatte bir karşılığı yoktur herhalde, böyle konuşmalar nedir yaa. Bebeğin bir doğsunda artık onunla ilgilen kafanı dağıt bari iyice takıntı olmuş sende bu görümce ama keskin sirke küpüne zarardır onların umrunda bile değilsin şekerim.. :9:

Kocayı bosayacaksan neden çocuk yaptiniz? Madem bu kadar nefret ediyorsun, madem esinde o yüzden kavga ediyor senle
Bosanmana engel olan neydi? Çocukta yaptin simdi daha da zor hale geldi.

Eşini takmiyorsan eğer gorumcenle sac bas dal
Bir daha asla bir araya gelmenizi kimse istemez zaten:ssz: bir de boşanmak var elbet
Sec ikisinden birini
Madem tahammül sınırların azaldı:ssz:
Boyle omur geçmez natlüs
Yatiyon kaynana, Kalkıyorsun görümce...

Son düzenleme:
ne demezsin dört gözle seni bekliyodu herkes
bu seferki sorun ne yine görümce ve kv mi

Son düzenleme:
8. ayıma girdim allahıma şükür bu arada kızlar pc aldı oleyyyyyyyyyyy artık hergün vaım hemen hemen hehehee özleyenlere duyrulur :52:, çocuguma hazırlıklar yaptım kaynana görümceyle muhatap değilim kaynana ile aram kötü değil kızıyla zaten konuşmuyom aynen devam :52:

8. ayıma girdim allahıma şükür bu arada kızlar pc aldı oleyyyyyyyyyyy artık hergün vaım hemen hemen hehehee özleyenlere duyrulur :52:, çocuguma hazırlıklar yaptım kaynana görümceyle muhatap değilim kaynana ile aram kötü değil kızıyla zaten konuşmuyom aynen devam :52:

Eneee sultan hosgeldinnn.bebesin cinsiyeti ne az kalmis doguma.

Nickini görünce taniyamadim ama konuyu okuyunca hemen cikarttim;))))

Keşke bastan taniyip hic okumasaydim..

Back
X