Kızlar ben görümcemi kıskanıyorum bu çok yanlış ama ...

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Kızlar görümcemi ilk zamanlar çok severdim 18 yaşında aramızda 7 yaş var.Ama o beni sevmedi kötü davrandı eşime söylediğimde sen ona ablalık yap dedi ve çok tartıştık bu konularda.Yani içtiğim bardakta ruj izi varmış ve ben kardeşine ne mesajı vermek istemişim abisini öptüm mesajı mı vermek istemişim bunları abisine soruyordu.Eşim de bana anlatmıyordu ama görümcem bana bunu sonra kendisi de dedi öpüşmek anlamına geliyor gibi anladım ama abim öyle olmadığını söyleyince anladım dedi.Eşim de çocuk işte diyip durunca tartışmalar sürdü.Derken eşim rest çekti bak dedi huzurumuz kalmadı bu huylarını bırak ya aneksenamunla konuşmayacaksın bundan sonra ya doğru düzgün davrancaksın böyle devam edersen abin yok demiş.Sonra görümcem buna içerlendi baya uzun süre huysuzluk yaptı abisine.Neyse ki düzeldi.Ama sempatim kayboldu sarılsalar kıskanır oldum...biliyorum saçma ama nasıl yenicem şimdi bu kıskançlığı...

Sanki gicik olmussunuz bence de. Tam olarak kiskanma yok. Ama cocukla cocuk olmayin. Ustune dustukce inadina devam edecektir..

Allah askina birakin şu es ailesini kiskanmayi ben hic kiskanmiyorum.hatta onlar birbirine abartili sevgi gosterince bana cok sacma geliyor.ne gerek var yani sevgi pitircigi olmaya iclerinde yasasinlar sevgilerinj

Bende görümcemi eşime zırt pırt gelip sarılıp öpmesinden gıcıklanırdım aynı benimki de 18 yaşında. Eşime hiçbişey demedim saçmalama kardeşim o benim diyecek diye. Ki haklı olurdu.Kendi içimde patladım. 3 ay önce evlendi görümcem. Eşiyle bir ton kavga etmişler bu ne samimiyet bir daha benim evime gelmeyecek abin diye. Konu böyle kapandı :dondurma:

Bende görümcemi eşime zırt pırt gelip sarılıp öpmesinden gıcıklanırdım aynı benimki de 18 yaşında. Eşime hiçbişey demedim saçmalama kardeşim o benim diyecek diye. Ki haklı olurdu.Kendi içimde patladım. 3 ay önce evlendi görümcem. Eşiyle bir ton kavga etmişler bu ne samimiyet bir daha benim evime gelmeyecek abin diye. Konu böyle kapandı :dondurma:
:D :D isabet olmuş

Allah askina birakin şu es ailesini kiskanmayi ben hic kiskanmiyorum.hatta onlar birbirine abartili sevgi gosterince bana cok sacma geliyor.ne gerek var yani sevgi pitircigi olmaya iclerinde yasasinlar sevgilerinj
Öf aynen ya
Sanki zirilyon yıldır görüşmemişler gibi bi sarılmalar öpüşmeler max bi hafta görmüyolar

Back
X