• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben görümcemi kıskanıyorum bu çok yanlış ama ...

Görümceye deseydin, ruj izi bırakıyorum, masanın altından bacaklarını oksuyorum, kocam değil mi diye :)
Kıskanmak olmamış ama. Gereksiz şeyler. Eşimin bir ablası var, sarılır, durup dururken koklaya koklaya öper :) boynundan ensesinden falan. Kıskanmak hiç aklıma gelmedi. Tek kardeşi seviyor işte kendince.
Ama sanırım damat bey hoşlanmamış olacak ki evlendikten sonra onun yanında yapmadı :) biz bzeyken yine öper :)
Eşimi bülük olan ablasından kıskanmıyorum o çok tatlı davranıyor bana ondan mı bilmem

Bende görümcemi eşime zırt pırt gelip sarılıp öpmesinden gıcıklanırdım aynı benimki de 18 yaşında. Eşime hiçbişey demedim saçmalama kardeşim o benim diyecek diye. Ki haklı olurdu.Kendi içimde patladım. 3 ay önce evlendi görümcem. Eşiyle bir ton kavga etmişler bu ne samimiyet bir daha benim evime gelmeyecek abin diye. Konu böyle kapandı :dondurma:
Ayy kayınvalidenize acıdım,gelin damat hepsi bir alem:olamaz:

Bazen sadece görümceler değil 'gelinler' de hatalı olabiliyor. Anlattıklarınız da bişey yok sizinle alakalı evet ama. Sizin bu eşimle yakın olmasın muhabbetlerinizden bizim de abilerimiz bizden soğuyor. Kardeşiyle arasına mesafe koyuyor.

Görümcem 40ına yakın ve bana etmediği kalmamış bir kadın. Eşimi ensesinden öper, sarılır, koklar e ben ölem o zaman :))
Ay ensesinden de opmesin bir zahmet yahu. Bu kadari da fazla degil mi herhalde ben de kotu gelinlerdenim:bicak:

Öpüşmeyi filan düşündüğüne göre o da sizi kıskanıyor.Bardakta ruj izi görünce aklıma öpüşmek gelmezdi açıkçası 18 yaşındayken.Ne alaka ruj iziyle öpüşmeyi duyurmak? Bence abisinin sizinle öpüştüğünü filan düşünüp içten içe sizi kıskanıyor.Çocuk diyip geçin.Eşiniz haklıymış aslında.

Kızlar görümcemi ilk zamanlar çok severdim 18 yaşında aramızda 7 yaş var.Ama o beni sevmedi kötü davrandı eşime söylediğimde sen ona ablalık yap dedi ve çok tartıştık bu konularda.Yani içtiğim bardakta ruj izi varmış ve ben kardeşine ne mesajı vermek istemişim abisini öptüm mesajı mı vermek istemişim bunları abisine soruyordu.Eşim de bana anlatmıyordu ama görümcem bana bunu sonra kendisi de dedi öpüşmek anlamına geliyor gibi anladım ama abim öyle olmadığını söyleyince anladım dedi.Eşim de çocuk işte diyip durunca tartışmalar sürdü.Derken eşim rest çekti bak dedi huzurumuz kalmadı bu huylarını bırak ya aneksenamunla konuşmayacaksın bundan sonra ya doğru düzgün davrancaksın böyle devam edersen abin yok demiş.Sonra görümcem buna içerlendi baya uzun süre huysuzluk yaptı abisine.Neyse ki düzeldi.Ama sempatim kayboldu sarılsalar kıskanır oldum...biliyorum saçma ama nasıl yenicem şimdi bu kıskançlığı...
Yani çocukla çocuk olmayin lutfen. Zaten abisinj kiskanmasi kadar doğal bir sey olabilir mi ?
Erkek kardesim yeni evlendi. 7 yıl benimle yasadi. Cocuklarim taparlar dayilarina. Gelinimizi cok seviyorum o da beni sever . Ikisinden de 8 yaş büyüğüm.
Belki inanmayacaksiniz ama ben kardesimi cok özlüyorum. Abla bi kahve yapsana deyisini mesela. Cocuklarim dayim neden artik her gün gelmiyor diyorlar mesela. Anlatiyorum artik dayinizin bir evi var. Hadi biz ona gidelim vs diye .
Dün büyük oglum dayisinin odasini kütüphane odasi yapmayı teklif etti durduk yere. Bos gorunce üzülüyorum anne dedi.
Sanki Kars'a gitti cocuk.
Biz Maltepe de o Salacak ta .
Koca kadınım yokluğunu hissediyorum anlayacağınız. Anlayis gosterin
O da belki cok seviyordur abisini. Siz büyüksunüz

Yani çocukla çocuk olmayin lutfen. Zaten abisinj kiskanmasi kadar doğal bir sey olabilir mi ?
Erkek kardesim yeni evlendi. 7 yıl benimle yasadi. Cocuklarim taparlar dayilarina. Gelinimizi cok seviyorum o da beni sever . Ikisinden de 8 yaş büyüğüm.
Belki inanmayacaksiniz ama ben kardesimi cok özlüyorum. Abla bi kahve yapsana deyisini mesela. Cocuklarim dayim neden artik her gün gelmiyor diyorlar mesela. Anlatiyorum artik dayinizin bir evi var. Hadi biz ona gidelim vs diye .
Dün büyük oglum dayisinin odasini kütüphane odasi yapmayı teklif etti durduk yere. Bos gorunce üzülüyorum anne dedi.
Sanki Kars'a gitti cocuk.
Biz Maltepe de o Salacak ta .
Koca kadınım yokluğunu hissediyorum anlayacağınız. Anlayis gosterin
O da belki cok seviyordur abisini. Siz büyüksunüz
İstiyorlar ki eşleri evlenince sadece koca, baba olsun. Evlatmış, kardeşmiş, abiymiş falan yok yani. Benim de abim var hayırlı biriyle evlenmesini çok isterim ama gittiğinde çok üzüleceğimi biliyorum.

İstiyorlar ki eşleri evlenince sadece koca, baba olsun. Evlatmış, kardeşmiş, abiymiş falan yok yani. Benim de abim var hayırlı biriyle evlenmesini çok isterim ama gittiğinde çok üzüleceğimi biliyorum.
Ben de anlamıyorum bu mantığı . Ben de anneme babama düşkünüm. Esime de hatirlatirim aradin mi babani ? Konustun mj kardesinle vs diye . Insallah hepsinin huzurlu mutlu yuvalari olur. Sizin abinizinde ...

Ben de anlamıyorum bu mantığı . Ben de anneme babama düşkünüm. Esime de hatirlatirim aradin mi babani ? Konustun mj kardesinle vs diye . Insallah hepsinin huzurlu mutlu yuvalari olur. Sizin abinizinde ...
Amin inşallah cümlemizin, Allah huzursuz evlere huzur versin.

Görümceye deseydin, ruj izi bırakıyorum, masanın altından bacaklarını oksuyorum, kocam değil mi diye :)
Kıskanmak olmamış ama. Gereksiz şeyler. Eşimin bir ablası var, sarılır, durup dururken koklaya koklaya öper :) boynundan ensesinden falan. Kıskanmak hiç aklıma gelmedi. Tek kardeşi seviyor işte kendince.
Ama sanırım damat bey hoşlanmamış olacak ki evlendikten sonra onun yanında yapmadı :) biz bzeyken yine öper :)
Bende öpüyorum kardeşimi koklaya koklaya. Ayyy düğününde dans ederken agladim kollarında rezil oldum millete. Bir baktım herkes gözleri yaşlı bizi izliyor ;) seviyorum kardesimi ve tabiki gelinimizi. Acaba onun aklina da gelmis midir diye düşünmeden edemedim simdi ;(

Okudugum kadariyla bu ense opmeli samimiyetten gelinler rahatsiz oldugunda bunu dile bile getiremiyorlar, getirseler zararli cikarlar hatta en cok gorumcelerin sesi cikar " kardesim degil mi?" Diye ama iş gorumcelerin kendi eşleri, damat beyler rahatsiz olunca aninda kesilir o öpüş koklaş...
Anca kadinlara artistlik yapiyor zaten herkes.
:D

Neyse bu biraz aile yapisiyla alakali. Bizim ailede de, esimin ailesinde de öpme ve sarilma vardir ama kims kimsenin boynunu ensesini operken gormedim cok kucukken annem ensemden operdi sadece.. Dogal olarak anormal gelecektir boyle bir manzara...

Ben kiz kardeslerin hic birbirlerini boynundan ensesinden optuklerini gormedim. Bence bir kiz kardes abisini boyle opuyorsa bu cinsel istekle de alakalidir. Ha kendileri farkinda degillerdir o ayri. Yani bu tur opucuk, sarilma benzeri hareketlerin sikligini kiz kardeslerde de goruyorsaniz normal karsilayin. Ama eger daha fazla ise bence bu cinsel durtuler iceren bir durum, ve ben olsam kabul etmem.
Aman tanrim nasil bir dusunce bu ?
Kardesiz biz . Öpmeyelim mi birbirimizi ?
Ne var boynundan öpmekte ?

Yarın evlenip gider ne abi kalır ne başkası merak etme bu sefer de abisini sallamıyor kocayı bulunca unuttu diye dertlenirsin:KK14:

Canım siz yanaktan kardeş ve dudaktan aşk olmak üzere ikiye ayrılıyorsunuz. Adam onu kardeşi canının parçası olarak seviyorsa sizi duyguların en yogun haliyle aşkla seviyor. Ona o farklı heyecanı sadece siz verebilirsiniz. Kardeşi de ona abiliğini sevdirir. Koskoca iki ayrı şeysiniz.. Çok çocukça hisler bunlar..

Benimde abimle olan muhteşem ilişkim, o evlenince bitti.. malesef oyle zor ki yılarca cancana olduğun canindan kanindan kardeşin zamanla yabancı oluveriyo.. bazen düşünürüm yaşadıklarımızı eğlendiğimiz anları falan ve çoook üzülürüm ... :KK42:

Back
X