• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben hamile miyim lütfen bakar mısınız ben bayılmadan. Predictor early

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.446
1.595
333
Kızlar yumurtlamanın 10. Günü adete 6 gün var . Dün Predictor yaptım bir şey çıkmadı bugün yaptım böyle çıktı …pembe mi bana mı öyle geliyor 5 dakikada filan çıktı. Önceden gri ya da siyah durduktan sonra belli belirsiz bi şeyler belki çıkardı…. Birden fazla çizgi mi var yaaa hatalı mı yoksa lütfen bi yorum 🤲 🙏

Eklentiler

• IMG_0992.webp
    IMG_0992.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 235
  • IMG_0993.webp
    IMG_0993.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG_0994.webp
    IMG_0994.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 226
Kızlar yumurtlamanın 10. Günü adete 6 gün var . Dün Predictor yaptım bir şey çıkmadı bugün yaptım böyle çıktı …pembe mi bana mı öyle geliyor 5 dakikada filan çıktı. Önceden gri ya da siyah durduktan sonra belli belirsiz bi şeyler belki çıkardı…. Birden fazla çizgi mi var yaaa hatalı mı yoksa lütfen bi yorum 🤲 🙏
Evet canım bir silik çizgi var 🌸

Evet canım bir silik çizgi var 🌸
Ay kuzum sen hamile misinnnnnnnnn ay çok şükür sonunda ne gezdik senle buralarda hamdolsun hayırla sağlıkla kavuşun inşallah 🙏 😍🥹
Ben de her ay Predictor yaparım hiç görmedim bi şey birazda pembe gibi göründü şu an ne yapacağımı şaşırdım bi tane daha var ikili almıştım onu yapmayı bekliyorum nabzım heralde 100 filan oldu şu an

Hayirli olsn silik cizgi var, belirtileriniz nelerdi?

Hamilesinizzz bende 6 gün kala öğrenmiştim tebrik ederim

var canım benimde böyleydi giderek koyulaştı stres olma hamileliğine odaklan

var canım benimde böyleydi giderek koyulaştı stres olma hamileliğine odaklan

Hayirli olsn silik cizgi var, belirtileriniz nelerdi?
Ay hamile miyim yaaa neden 2/3 çizgi görüyorum ben yaaaa hiç belirtim yok sadece bugün adet olacak gibi karnım ağrıdı bu ay erken gelicek heralde diye söylendim…..

Ay hamile miyim yaaa neden 2/3 çizgi görüyorum ben yaaaa hiç belirtim yok sadece bugün adet olacak gibi karnım ağrıdı bu ay erken gelicek heralde diye söylendim…..
Cok ince ama yeni oldugu iicndir adet gunu kan aldir
Pembe cizgi hemde

Ay evet var gibi 😍 benim de böyle çıktı inşallah yanıltmazzzz

Çizgi var ama bir tane değil yaaaa … bu da hatalı olduğunu göstermez mi uffff sabahta olmaz şimdi

Ben böyle silikti 6 gün kala sonra kan verdim 25 çıktı betam yarın tekrar yapın varsa koyulaşır zaten ki bence var testin markası neydi
Bu prodoctor erken gebelik testiydi. Eve kaset test kaldı sadece yarın sabah işe gideceğim yarın öyle geçsin pazar sabahı yaparım hem artmış olur varsa da

Back
X