Kızlar ben kafayı yedim bana bir akıl verin nolur

zzyel

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
69
0
Ben yaklaşık iki sene önce eşimden ayrıldım beni liseden beri yıllardır seven bi cocuk vardı bana mesaj atmıs işte seni kaybettim cok akıllandım falan neyse ben o anki
Bosluk ve piskolojime göre konustum ama kesinlikle ümit vermedim bu zaten evlenmeden önce beni bunaltmıstı baktım akıllanmamıs yavastan kendimi cektim bu basladı hemen noldu sende beni seviyodun bırakmadı peşimi bizimkılerede soyleyemem evlenmeden önce tanıyolardı neyse ben bunun ailesini aradım konustular yok sevıyorum falan kavga cıkmıs ben aılesi falanda olmaz demiş durumumdan dolayı neyse babası korkma falan dedi bana bende bastım engeli bi 10 gun falan sesi cıkmadı sonra benim iş cıkısımda aracla gecıyo önümden yine soyledim ailesine gecme etme dediler dinlemiyo gecıyor aman bana zararı yok dedim bir aydırda ıkı kere arabadan indi konustu engeli kaldır diye ailesine yıne dedim onlarda bu sefer bıkmış gibi bizde konusuyoruz dinlemiyor falan diyor ben napıcam her akşam yine ne olacak diye kafayı yiyorum yaaaa:KK43: :KK43:

savcılığa şikayet edin ne yapacağı belli olmaz bunların hırs yapmış belli ki

Savcılıga söyleyince engellediğim için elimde hic bisey yok ailem duyarsa bu seger

Sikayet etmekten baska ne gibi bir çözüm yolu bulabilirsin ki?
Ugrassan daha cok delirecek belli

Ben yaklaşık iki sene önce eşimden ayrıldım beni liseden beri yıllardır seven bi cocuk vardı bana mesaj atmıs işte seni kaybettim cok akıllandım falan neyse ben o anki
Bosluk ve piskolojime göre konustum ama kesinlikle ümit vermedim bu zaten evlenmeden önce beni bunaltmıstı baktım akıllanmamıs yavastan kendimi cektim bu basladı hemen noldu sende beni seviyodun bırakmadı peşimi bizimkılerede soyleyemem evlenmeden önce tanıyolardı neyse ben bunun ailesini aradım konustular yok sevıyorum falan kavga cıkmıs ben aılesi falanda olmaz demiş durumumdan dolayı neyse babası korkma falan dedi bana bende bastım engeli bi 10 gun falan sesi cıkmadı sonra benim iş cıkısımda aracla gecıyo önümden yine soyledim ailesine gecme etme dediler dinlemiyo gecıyor aman bana zararı yok dedim bir aydırda ıkı kere arabadan indi konustu engeli kaldır diye ailesine yıne dedim onlarda bu sefer bıkmış gibi bizde konusuyoruz dinlemiyor falan diyor ben napıcam her akşam yine ne olacak diye kafayı yiyorum yaaaa:KK43: :KK43:
Bayağı akıllanmış belli oluyor.Sen de ailesine çocuk gibi ikayet etmekten vazgeç.Ciidi ve sert anlamda restini çek ve savcılığa şikayet et.

Benim her yaptıgım ters tepiyor savcılık giirnce işin içine iyice delirmeyecekmi kafayı yicem ya kene gibi resmen

Aileme soylesem dahada buyuyecek napıcam bilmiyorum tek umudum bıgun bıkması sövsen bile sevıyorum anlıyor

Ne beddualar ediyorum bi bilseniz her gördüğümde nefretim artıyor Allah buyuk cok buyuklendi ama sabrediyorum

kızlar ne oldu bilin bakalım ailem duydu gerizekalı dün anneme çiçek göndermiş kımsenın haberı yok halıyle çıktı ortaya babam baya kızdı bana onunlada konuştu bilmiyorum bundan sonra ne olur

ayarı kaçırmadan çok ciddi bir şekilde tersleyebilirsin, ya peşimde koşuyorsun bu kadar mı eziksin, üff umurumda değilsin ne bu yılışmalar yapışmalar falan tarzında, erkekler böyle şeylerden nefret eder. benimde peşimde biri vardı konuşmaktan, ailesine dil dökmekten bıkmıştım artık. en sonunda dediğim gibi bir tavır sergiledim, ama abartmadım ozaman inada binerdi, ben böyle biriyim umursayamam valla sen her gün gel gez peşimde falan dedim bi anda çekti gitti :) iş tehdite savcılıpa vermeye falan giderse iyice inat ediyor bu kafadakiler, aklınızda olsun :KK66:

X