Kızlar ben kaynanamla konuşmuyorum diye sebebsiz yerde eşimde ailemle konuşmuyor

filozu

kadersizz kızz
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
42
0
36
İstanbul
HAyırlı akşamlar kaynanam hep kocasını yönetmiş ne temizlik ne yemek aklınıza ne gelrrse hepsini kocasına yaptırır eşimi bekarken pek önem vermemiş admad evlenince bir tek oğlu oldu diğer cocuklarıyla arası ıyı degıl tabi çok gatar kibir gamsız bir kadın onun dibinde kiradda oturuyom yatak odamdan tut iç çamaşırdama kadadr karışıyor kocamla onun yüzünde tartıştım ve eşime bunu boşansen kendin evlendin biz istemedik dedi neyse ben annecim babacım dedim hep oların sülaleside hiç bir gelin kaynanasına anne demiyrdu ben diyordum sadece neyse cok var ben memlekete gittim zaman evim kompile değişmiş her şey değişmiş ben kısasını anlatım eşimle tartıştım onun yüzünde eşimde ailesine çok düşkün kavga ettim ve bir haftadır konuşmuyoruz oda sebebsiz yerde ailemle konuşmuyor :5:sizce ne yapmalıyı:25:

höhhhh yanıııı valaaa kaldım öylee !!! alllahh sıze peygamber sabrı versınnn ne denır kı

ah bu kaynanalarrr..........
Gelin iyi olsa kaynana fena oluyo kaynana mülayim olsa gelin fettan...

sen durumu eşine iyice anlat annesinin yaptığı yanlışları sürekli dile getir senin haklı olduğunu anlasın. Deki benim senin ailenle konuşmama sebebim belli bunlar olmasa ben neden mesafe koyayım neden konuşmayayım delimiyim de. konuşmanın gidişatına göre de benim ailem ne yaptı sana söyle bende bileyim haksızlarsa bende konuşmayım kendi ailemle de. 12den vuracaksın:)))

aman allahım kadına bak...
ne sanıyo kendini acaba..
iş kocada biter arkadaş....

:53:
Sakin ama sakin ilk adimi atayim deme, esini kendi halinde birakta akillansin biraz!
O kaynanayi Allah bildigi gibi yapsin!!
Allah hepsine akil fikir versin insallah!!

iç çamaşıorlarının içine özel birşeyler bırakta gorsun ne aradıgını bulsun barı yazık kadına

konuşmazsa konuşmasın.
sallamayacaksıne erkeği çok fazla
aynı durumun benzer şekli bende de var
eğer sen kendine hakim olabiliyorsan
sakin ol küs kalma ama ona kibar bir şekilde köpek muamelesi yap.
yani sen önemsizsin kendim için yaşıyorum, kendi başıma yaşayabiliyorumu göster
bakım yap güzel giyin hep mutlu kal..
eğer o sana değer vermeyip haksız olmasına rağmen ailesini dinliyorsa sen de ona önem vermemeye çalış

ama şunu kesinlikle yapma
1 kere anlattın ve anlamadı işi tartışmaya çekiyorsa defalarca anlatma aynı konuyu çünkü sonrasında laçkalaşıyor ve o da kaale almamaya başlıyor seni

ezdirmeyin kendinizi ne gerek var konuşmasın sizde tavır yapın eşinize sizi seviyorsa annesi ile arada dengeyi sağlamak zorunda ne demek özel eşyaları kurcalamak tavrınızı koyun sonra daha çok pişman olursunuz

vallah kızlar beynim durdu eşim ailemle halen konuşmuyo sebebsiz yerde neymiş ben ailesiyle konuşmuyorum diye oda ailemme trip atıyor iki görümcem onlar saten sebebsiz yerde benle konuşmuyor

Back
X