kizlar ben naptim

siyahsweat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
195
134
18
27
Kizlar
Onceki konumu bilen bilir uzun sayilabilecek bi iliskim bitti. Kendisi beni cok kirarak gitti. Bi is rica etmistim ondan 17sinde yapacagini soylemisti ve yapmaya geldi de dün. Bilgisayarima baglanip ugrasti 2 saat. Bu sirada cok konustuk biz. Eski yaptigim hatalardan bahsetti bunlarin onu mahvettigini artik bi sans daha olmayacagini falan soyledi ... cok uzuluyorum cunku onu cok sevmistim. Uzun uzun yazistik ama sonu hep eski yaptiklarima ve bu yuzden biktigina geldi....
Simdi durum su; biri var. Yeni tanistik beni cok onemsiyor (en azindan oyle gozukuyor). Sabirla bekliyor beni. Cok iyi birine benziyor... Ben onceki erkek arkadasimi cok bunalttim ve aklimdan atamadim. Bu yeni cocuk da hos biri. Civi civiyi mi söker? Bir sans verip tanimali miyim? Oyle bosluktayim ki yanlis bi karar vermekten korkuyorum. Eski erkek arkadasim kesinlikle istemiyor gibi davraniyor ama dün bin satir aciklama yapti. Bilmiyorum %1 barisma ihtimalimiz olsa cenemi tutardim... Ama boyle aci mi cekecegim hep?..

Tesekkurler herkese.

Biraz kendinizi dinleyin bu ne acele ? Karşıdaki insan sizin duygularınıza önem veriyorsa zaten bekleyecektir.
Suan bekliyor zaten ama bu iliskim son 1.5 ayda olmus degil ki 6 aydir berbat haldeydik ve ayril baris gidiyordu 5 gun gecirmiyorduk beraber... Ama sizce yine de cok yanlis mi olur simdi onu tanimam?

Kendinize zaman verin.
Hatalarınızı görün, hazmedin, tekrarlamayacağınız kadar kafanızı toparlayın.
Sağlıklı bir ilişkiye ondan sonra başlayın.

Kafanızda biri hayatınızda başka biri olmaz.
İkilemde kalırsınız hep, yeni başlayacağınız ilişkiyi de yıpratırsınız.
Ayrıca kimseyi de kimse ile kıyaslamayın, bir elin 5 parmağı bir değil, nasıl insanlar birbirine benzesin.
Bunu da aklınızda tutun.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ancak eski sayfaları da kapatmayı bilin.
Yoksa hep üzülen siz olursunuz.

Kendinize zaman verin.
Hatalarınızı görün, hazmedin, tekrarlamayacağınız kadar kafanızı toparlayın.
Sağlıklı bir ilişkiye ondan sonra başlayın.

Kafanızda biri hayatınızda başka biri olmaz.
İkilemde kalırsınız hep, yeni başlayacağınız ilişkiyi de yıpratırsınız.
Ayrıca kimseyi de kimse ile kıyaslamayın, bir elin 5 parmağı bir değil, nasıl insanlar birbirine benzesin.
Bunu da aklınızda tutun.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ancak eski sayfaları da kapatmayı bilin.
Yoksa hep üzülen siz olursunuz.
Cok tesekkur ederim... Kafamdan bir an once atabilmek istedim ama sanirim yanlis bi yol secmisim

Suan bekliyor zaten ama bu iliskim son 1.5 ayda olmus degil ki 6 aydir berbat haldeydik ve ayril baris gidiyordu 5 gun gecirmiyorduk beraber... Ama sizce yine de cok yanlis mi olur simdi onu tanimam?
Kendinde yazmışsınız ayrıl barış tadı gitmiş ama yeni ilişkinde her neyi yanlış yapmışsan birdahada o hatalarını tekrar yapmamaya gayret göster

Bahsettigim yeni kisiyle 1.5 aydir nerdeyse 2 ay aslinda normal bi sekilde konusuyoruz ve cok mutluyum.. Eski erkek arkadasima da artik sevgi saygidan cok ofke besliyorum icimde. yaptiklari icin kizginim o yuzden atamadim icimden

hayatınızda ılla bırı olmak zorunda mı ?
kendınıze bır zaman versenız
acelesı yok sonucta

Kizlar
Onceki konumu bilen bilir uzun sayilabilecek bi iliskim bitti. Kendisi beni cok kirarak gitti. Bi is rica etmistim ondan 17sinde yapacagini soylemisti ve yapmaya geldi de dün. Bilgisayarima baglanip ugrasti 2 saat. Bu sirada cok konustuk biz. Eski yaptigim hatalardan bahsetti bunlarin onu mahvettigini artik bi sans daha olmayacagini falan soyledi ... cok uzuluyorum cunku onu cok sevmistim. Uzun uzun yazistik ama sonu hep eski yaptiklarima ve bu yuzden biktigina geldi....
Simdi durum su; biri var. Yeni tanistik beni cok onemsiyor (en azindan oyle gozukuyor). Sabirla bekliyor beni. Cok iyi birine benziyor... Ben onceki erkek arkadasimi cok bunalttim ve aklimdan atamadim. Bu yeni cocuk da hos biri. Civi civiyi mi söker? Bir sans verip tanimali miyim? Oyle bosluktayim ki yanlis bi karar vermekten korkuyorum. Eski erkek arkadasim kesinlikle istemiyor gibi davraniyor ama dün bin satir aciklama yapti. Bilmiyorum %1 barisma ihtimalimiz olsa cenemi tutardim... Ama boyle aci mi cekecegim hep?..

Tesekkurler herkese.
Samimiyetle söylüyorum o çocuğa soyle olmayacağını boşuna beklemesin. Çünkü isteseydin onu olurdu. Hatta digerini fazla aklına gelmemeye başlardı. Ben böyle biseye maruz kaldım. O kadar sey geldi geçti bir tek onu unutmayacam hakkımda helal değil. Benimle olacak gibi oldu durdu oldu durdu 3 sene. Sonrasında ne oldu benk unutmak icin kullandığı eski sevgilisiyle evlendi. Bende evliyim iyikide eşim var. Ama onu hiç unutmayacam. Cıvı çiviyi söker diye oynamayın kimseyle. Önce kendi durumunu netlestir. Sadece sizin duygularınız yok sizi bekleyen insanın da duyguları var. O çocukta ayrı bisey zaten. Unutulmayanları unutturmak bizim işimiz değil psikologlar buyuzden var. Acıdım ona acikcasi

Samimiyetle söylüyorum o çocuğa soyle olmayacağını boşuna beklemesin. Çünkü isteseydin onu olurdu. Hatta digerini fazla aklına gelmemeye başlardı. Ben böyle biseye maruz kaldım. O kadar sey geldi geçti bir tek onu unutmayacam hakkımda helal değil. Benimle olacak gibi oldu durdu oldu durdu 3 sene. Sonrasında ne oldu benk unutmak icin kullandığı eski sevgilisiyle evlendi. Bende evliyim iyikide eşim var. Ama onu hiç unutmayacam. Cıvı çiviyi söker diye oynamayın kimseyle. Önce kendi durumunu netlestir. Sadece sizin duygularınız yok sizi bekleyen insanın da duyguları var. O çocukta ayrı bisey zaten. Unutulmayanları unutturmak bizim işimiz değil psikologlar buyuzden var. Acıdım ona acikcasi
Hayir beni yanlis anlamayin eski sevgilimi unutmak icin onu dusunmuyorum. Eski sevgilimi cok sevdim fakat artik dedigim gibi sevgi kalmadi icimde dinmeyen bi ofke var sadece. Ben cok mutluyum bahsettigim yeni kisiyle konusurken... Ama dun eski erkrk arkadasimla uzunca konusunca ona ayip mi ettim diye dusundum..

Kendinde yazmışsınız ayrıl barış tadı gitmiş ama yeni ilişkinde her neyi yanlış yapmışsan birdahada o hatalarını tekrar yapmamaya gayret göster
Cok haklisiniz artik ne uzmek ne uzulmek istiyorum o kadar huzursuz bi sene gecirdim bir illet adam yuzunden. psikolojim bozuldu bi gidim kaldim istahsizliktan. Bu yeni kisiyle yeniden yemeye basladim saftim kaymisti... Sadece biz ayrilali cok olmuyor, yeni bi iliskiye baslamam hos karsilanmaz galiba

Çivi çiviyi sökmez.
İnsan ayrılık sonrası kendiyle kalmalı karşılıklı hataları bulup onlardan ders almalı ve acısıyla kendi kendine başa çıkmalı Yara bandı aranıyorsa bu kişinin kendinden başkası değildir.

Ayrılıklardan,yalnızlıktan bu kadar korkulmamalı bu kadar kısa sürede başka ilişkiye başlamak daha büyük hatalara neden olur. :işsiz:

Kizlar

Tesekkurler herkese.

Sadece bekle. Ama ne eskiyi bekle ne yeniyi. Sadece kendine zaman vermelisin

En azından eski sevgilin aranız bozuk olduğu halde sözünü tutmuş. Bu devirde kimse sözünü tutmuyor günü gelince bütün sözler unutuluyor.

adam kalbini kırmamak ve muhtmelen yedekte biri var olmazsa sana döneceği için açıklama yapmış
gelsede görüşme
diğerine şans ver ama hemen de atlama kafanı bir dinle en azından birkaç hafta sonra şans ver hala yanında ise
ama diğerine takılı kalma

Tanıman tabiki yanlış olmaz hemen yeniden bir ilişki içerisine girmek belki seni duygusal olarak zorlayabilir.

karşınızdaki da insan. farkındasınız di mi? gerçek bi çivi değil yani. biraz empati yapın, dünya sizin etrafınzıda dönmüyor.

Back
X