- 24 Eylül 2016
- 247
- 254
- 103
- Konu Sahibi visnelicheesekek
-
3 aylık bebeğim var.tekrar hamile kalmaktan ödüm patliyo.hap kullanmak istemiyorum emzirdigim için zaten eşim hiç müsade etmiyo ama kendisi de kondom kullanmak istemiyo geri çekilme ile korunuyoruz.hala adet de olmadım ama normal galiba.yani bilmiyorum bana onerebileceginiz birşey var mi bu konuda.ruyalarimda ikinci cocugi doguruyorum hep
ben ilk reglimi oğlum 9 aylıkken olmuştum. şuan bile hala emzirdiğim için saçma sapan bir düzeni var.
geri çekilme bi korunma yöntemi değil. o yüzden dikkat edin derim ve ben yaptıramadım ota b*ka alerjim olduğu için ama size önerebileceğim yegane şey spiral. ilk reglinizi olduğunuzda 2, ya da 3, gün aile hekiminize gidin ücretsiz uyguluyorlar.
Bu hapı ilk defa duyuyorum normal doğum k. Hapları gibi mi kullaniliyoCerazette mini hap ya da 3 aylık iğne de emzirenler tarafından kullanilabiliyor. Diğer haplar ya da aylık iğne kullanamazsınız.
canım emzirirken hap kullanmanı tavsiye etmem o yüzden en ucuz ve kesin korunma yöntemi spiral.Aile hekimliginde uygulandığını bilmiyordum.güzel ama o masay yatmak ayrı bir sıkıntı yaa.yine de sağol..dusunucem büyük ihtimalle eşim.bunada yanasmicak ama bakalim
O hamile kalmadan önce de hap kullanmami istemiyorsu spiral de iatemez zarar verir boyle seyler bir daha cpcuk olmaz doye korkuyor.çocuk yokken sorun değildi benim için ama artık bi tane var o yüzden çok korkuyorumcanım emzirirken hap kullanmanı tavsiye etmem o yüzden en ucuz ve kesin korunma yöntemi spiral.
he bu arada eşin neden müsade etmesin ki? onu rahatsız eden bi durum olmuyo sprialde.
O hamile kalmadan önce de hap kullanmami istemiyorsu spiral de iatemez zarar verir boyle seyler bir daha cpcuk olmaz doye korkuyor.çocuk yokken sorun değildi benim için ama artık bi tane var o yüzden çok korkuyorum
Valla zaten Allah koruyo..kuzenimin küçük bebeği var hamile kalmış böyle eşime söyledim sen korun dedim birsey olmaz onun kocasi acemiymis dedicanım ne diyeyim peki ben artık sana?
spiral olmaz hap olmaz kondom olmaz, hiçbirini kabul etmiyo diyosun kocan için.
ne diyelim Allah korusun o zaman
Ignede mantıkli aslında?sprial en mantıklısı kuzenimde vardı cıkardı ikinci cocugu dusundugunde oldu da yani bir zararı yok sanırım bende bu yontemi kullanıcam
canım ne diyeyim peki ben artık sana?
spiral olmaz hap olmaz kondom olmaz, hiçbirini kabul etmiyo diyosun kocan için.
ne diyelim Allah korusun o zaman
ama oda hormon veriyor vucuda hormon vermeyen tek sey spiral:) ufacık bisey o ya siz heralde iceride zarar verir diye korkuyorsunuzIgnede mantıkli aslında?
Olabilirtek çözüm eşinle birlikte ol ma ya cak sın
ama oda hormon veriyor vucuda hormon vermeyen tek sey spiral:) ufacık bisey o ya siz heralde iceride zarar verir diye korkuyorsunuz[/QUOT hem evet hemde duzenim bozuluyor sürekli kanamam oluyo diyen çok kişi var ya ne biliyim..
Ben çok duydum..aynen öyle yapacağım..her ay kalp çarpıntısı yaşamaktansa..ben hic duymadım boyle sikayetler canım ya sen saglık ocagına bir danıs ozaman hangisi emzirme asamasında en iyisiyse yonledirirler
Spreil takdir en rahatı 4 aydır taktırdım çok rahatım valla yokmuş gibi artık her Ay stres yok hamismiyim diye kafam rahat 10 dk sürüyo hafif acı oluyor sonrasinda adet sancısı gibi oluyor bir gün bitiyor bu kadar ve uzun yıllar rahatsinn3 aylık bebeğim var.tekrar hamile kalmaktan ödüm patliyo.hap kullanmak istemiyorum emzirdigim için zaten eşim hiç müsade etmiyo ama kendisi de kondom kullanmak istemiyo geri çekilme ile korunuyoruz.hala adet de olmadım ama normal galiba.yani bilmiyorum bana onerebileceginiz birşey var mi bu konuda.ruyalarimda ikinci cocugi doguruyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?