kizlar ben sorunlumuyum...

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Merhaba kizlar bosanali 1bucuksene oldu ailemin yaninda yasiyorum babamin işinde çalışıyorum fakat hic mutlu degilim...babamin tavirlari kardeslerimin arasinda ayrimcilik yapmasi beni cok yipratiyor annemin zaten umrunda degilim.babamlarin istemedigi biriyle evlendim ve istekleri baskilari sonucu bosandim verilen vaadler yerine gelmedi..babamin sanki bana garezi var.diger kardeslerim gibi babacim canimda yapamiyorum yani hic tarzim degil bana zit gidince bende zit gidiyorum elimde degil zamaninda babamlada birbirimizi cok yiprattik ondan ona karsi sogudum oda bana soguk..kardeslerim kiz onlarla aramiz berbat sanki bi hata yapmam icin kolluyorlar devamli gaz sonra bi bakiyorum yoklar gunah kecisi gibiyim
Kardesim tatile cikicak bende istiyorum ayri cikmak istiyorum kafa dinlemek icin onada izin yok..babamla ne konussak dokunuyor yada kardeslerle esim iyiydi kotuydu ama bazen diyorumki keske yuvami yikmasaydim..ayri eve cikmak istiyorum cesaretim yok...ayri bi ise giriyim cesaretim yok...kizlar anne baba kardes Allah omur versin ama kimseye guvenmeyin teksiniz bu hayatta..

Size cesaret lazım.
Çünkü ancak başka işe girip ayrı eve çıkarsanız huzurlu olabilirsiniz gibi.
En azından kafanız rahat olur.
Geçmiş bitmiş şeyler için artık kimseyi suçlamayın zaman geriye sarılmıyor ne yazık ki.

Peki sizin hiç mi suçunuz yok?

İllaki ilişkiler bu noktaya gelinceye birşeyler yaşanmıştır?

Ben durduk yere bir ailenin evlatlarına tavır alacağına inanmıyorum abi.

Siz sorunlu değilsiniz sadece çözmeniz gereken sorunlar var. Umarım cesaretinizi toplayıp ev ve iş konusundaki hayallerinizi gerçekleştirip, güzel bir de arkadaş çevresi yapıp çok mutlu olursunuz. Ondan sonra mutlu bir evlilik vs. hepsi olur inşallah.

Bna kalirsa sen once isini ayir cesaretini toplayip sonra kndne guvenin gelicektir zaten..

babanızı kırmışsınız o da sizin üzgün olduğunuzu görünce çok kızıyo hala o günler için yaptığınız seçimlere sanırım

Eski konunuza baktım da yani ailenizin rızası olmadan bir erkekle evlenmişsiniz ki adam pisliğin teki çıkmış, şiddet uygulamış. Aileniz bunu görüp istememesine rağmen sonradan barışıp size ev vermiş. Babanızın iş yerinde çalışmışsınız. Kocanız size pislik gibi davranırken babanız size kucak açmış.

Boşanmadan sonra ipsiz sapsız abazalarla çıkmışsınız.

Bence babanız sizin tavırlanırıızdan, başınıza buıyruk yaşamanızdan dolayı size tepkili olabilir mi?

Bence sizin kendinizi toplamanız ve hayatınızı düzeltmeniz gerek.

Siz kendinizi düzeltin ki herkes size güzel davransın...

ailenin istemedikleri bir evlilik yaptığın için sana tepkililerdir
ben boşananlardan duyduğum ailenin yanında yaşayanlar mutsuz oluyor özellikle ilk başlarda ailesine karşı çıkıp evlenenlerin,
bence ilk başta babanın yanından başka iş bak araştır cv gönder hem böyle sürekli dip dibe olmazsınız
biraz kendini parasal anlamda toparlayınca başka evi düşünürsün

İşinizi ayırın.
Burdan başlarsanız devamı gelir.

eski konularını okudum da
kusura bakma da babanı çok haksız göremedim ben
eski eşin bilmem kaç defa şiddet uygulamış madde kullanıyormuş sorumsuzmuş vs. ama sanki ayrıldığın için aileni suçluyor gibisin
adam sen istemediğin biriyle evlilik yaptığın halde sana ev vermiş eşin doğru düzgün çalışsın diye araba almanıza yardımcı olmuş en son sen boşanınca dükkanında çalışmanı sağlamış ve evini tekrardan açmış

bunları kızı kendi istediği birileriyle evlendiği halde yapmayan sürüyle aile var
ya sen sürekli dayak yediğin evliliğinde bu adamla evlenmeyi sen istedin git ne halin varsa gör deseydi
onlarda eski eşinden çok çekmişler biraz kendi hataların olduğu için böyle davrandıklarını kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…