Merhaba kizlar bosanali 1bucuksene oldu ailemin yaninda yasiyorum babamin işinde çalışıyorum fakat hic mutlu degilim...babamin tavirlari kardeslerimin arasinda ayrimcilik yapmasi beni cok yipratiyor annemin zaten umrunda degilim.babamlarin istemedigi biriyle evlendim ve istekleri baskilari sonucu bosandim verilen vaadler yerine gelmedi..babamin sanki bana garezi var.diger kardeslerim gibi babacim canimda yapamiyorum yani hic tarzim degil bana zit gidince bende zit gidiyorum elimde degil zamaninda babamlada birbirimizi cok yiprattik ondan ona karsi sogudum oda bana soguk..kardeslerim kiz onlarla aramiz berbat sanki bi hata yapmam icin kolluyorlar devamli gaz sonra bi bakiyorum yoklar gunah kecisi gibiyim
Kardesim tatile cikicak bende istiyorum ayri cikmak istiyorum kafa dinlemek icin onada izin yok..babamla ne konussak dokunuyor yada kardeslerle esim iyiydi kotuydu ama bazen diyorumki keske yuvami yikmasaydim..ayri eve cikmak istiyorum cesaretim yok...ayri bi ise giriyim cesaretim yok...kizlar anne baba kardes Allah omur versin ama kimseye guvenmeyin teksiniz bu hayatta..

Kardesim tatile cikicak bende istiyorum ayri cikmak istiyorum kafa dinlemek icin onada izin yok..babamla ne konussak dokunuyor yada kardeslerle esim iyiydi kotuydu ama bazen diyorumki keske yuvami yikmasaydim..ayri eve cikmak istiyorum cesaretim yok...ayri bi ise giriyim cesaretim yok...kizlar anne baba kardes Allah omur versin ama kimseye guvenmeyin teksiniz bu hayatta..