kızlar bende de silik çizgi var

papatya1977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
50
0
86
İzmir
kızlar benim de transferimin 9. günü sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı bazılarımız yumurta çatlatma iğnesinden olabilir diyor üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim:1no2:

kızlar benim de transferimin 9. günü sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı bazılarımız yumurta çatlatma iğnesinden olabilir diyor üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim:1no2:

hiç üzülme bu iyi haber.böyle silik çizgi çıkanların sonuç olumlu oluyor.moralini yüksek tut.bence sonuç olumlu olacak.şimdiden tebrik ederim.12. gün sonucundan bizide haberdar et.

benımde 8. gun akşamı silik çıkmıştı canım. iknci bir test daha yap. ben toplam 7 silikl çizgi gördüm:) çok şükür hamileyım

benımde 8. gun akşamı silik çıkmıştı canım. iknci bir test daha yap. ben toplam 7 silikl çizgi gördüm:) çok şükür hamileyım

CANIMCIM SENİN DE TAZE EMBRİYO MUYDU HAYIRLI GEBELİK DİLİYORUM:nazar: SANA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIM :Saruboceq:

bence hamilesin çünkü bende 11.gün yaptım ve silik çıkmıştı .12.gün değerimde pozitif çıkmıştı.
şimdiden tebrik ederim seni....

senin 9.gün silik çıkmış ben 11.gün yaptım ikinci çizgi yoktu bile ertesi gün kanda pozitif çıktı.transferden 15 gün sonra yaptığımda 2çizgi gördüm şimdi 1.5 aylık hamileyim çok şükür

ne bu acelecilik güzelcim bekle 12. gün kan değerini
şimdiden stres yapıyorsun hep aynı hataları yapıyoruz ve olacağı varsada olmuyor
sakin bir şekilde gününü bekle ve git paşa paşa tahlilini yaptır ve inşallah hayırlı haberlerle dön ve burda senin adına hep beraber sevinelim hadi hayırlısı

yok canım bence hiiiç boşuna üzme kendini. O ilaçların değerleri yükseltme oranı senin idrarda çizgi çıkaracak kadar değil. Kesin hamilesin. Bende 9.gün baktırmıştım ve hiç çizgi falan çıkmamıştı ki ilaç kullanmıştım sonuçta. Sen gönlünü ferah tut. Artık hamile bir kadınsın kendine çooook ama çoooooook dikkat et. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım merhaba

bence de kesin hamişsin :)))
aynen bende kan testini bekleyememiştim ve idrarda yapmıştım 2. çizgim silik çıkmıştı çok şükür hamişim canım senin de hayırlı olsun :)))

Back
X