KIZLAR BENDE HAMİLEYİM :)))

kokulucilek123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
642
292
34
evet minnacıkta olsa kendını belli ediyor uyku hali kasık ağrısı vs.. şükürler olsun rabbimin mucizesine..:KK200::nazar::KK36::KK36: şimdi yazdıklarımızın altında bebeğimin doğacağı tarih falan yazıyo uya onu nasıl ekliyosunuz ??

hayırlı olsun da 3 haftalıkken nasıl öğrendin? gebelik haftası son adet tarinin ilk gününe göre hesaplanır, siz sanırım tahmini döllenme tarihini yaptınız.

aslında şuan 3 haftalık bıle degıl sadece 1 haftalık:emir_bebek::nazar: regl gunume göre hesaplayınca 3 haftalık ama yumurtlama günümden iki gün sonra döllenme olduysa 7 8 günlük gebeliğim:KK200:

son adet tarihime göre olmaz ki sonuçta hangı tarıhte ilişki oldugunu bılıyorum ovulasyon gunlerinde oldu sadece
gebelik haftası son adetin ilk gününe göre hesaplanır, bütün dünyada böyledir. ilişki tarihi vs. önemli değil.
hayır neye göre hesapladığını anlamadım. muhtemelen 4-5 haftalık.
yumurtlamaya göre mi hesaplıyorsun?
adete 7 gün kala silik çıktı dediğine göre.

gebelik haftası son adetin ilk gününe göre hesaplanır, bütün dünyada böyledir. ilişki tarihi vs. önemli değil.
hayır neye göre hesapladığını anlamadım. muhtemelen 4-5 haftalık.
yumurtlamaya göre mi hesaplıyorsun?
adete 7 gün kala silik çıktı dediğine göre.
EVET YUMURTLAMA GUNUME GORE HESAPLIYORUM HANGI GUN BEBEK OLDUGUNU BILIYORUM CUNKU 4 HAFTALIK DIYIP KENDIMI KANDIRMICAM CUNKI SADECE BIR HAFTALIK

Merhaba K kokulucilek123
Hem haklısınız hem değil . Evet gebelik yumurtlamaya göre oluşuyor ancak hiç bir zaman yumurtlama gününe göre hesaplanmaz . Kimse gününü bilmeyebilir yanlıs bilebilir bunlarda ilerde sıze yapılacak testlerde dogum tarıhı hesaplamalarında vs vs hep yanlıs bilgi olarak döner .Hastanedeki cihazların ve doktorların sizden istediği tek tarih vardır oda Son Adet Tarihinizdir .
Emin olun şimdi aklınızda tutsanız bıle 7 günlük 10 günlük diye .. sonrasında aklınızda ucup gıdecktır. SAT i isticekler sizden hep . Oyuzden diger tarihi aklınızdan silin ki hem birilerine bişey anlatmak icin zorlanmayın hemde karsınızdakileri yormayın :KK52:

Bebeğim boşuna polemik yaratma herkesin kara dedigine sen ak diyemezsin.ama acemi olabilirsin bu islere yeni başlamis olabilirsin.sakin doktora da gidince de boyle diretme.odadan kovulursun.bizzat başima geldigi icin soyluyorum.son adet tarihini neden soruyorlar saniyorsun yoksa herkes ne zaman fanfinifinfon oldu diye sorar.ozetle sen 4 haftalik gebesin.diger arkadaşlara da bi ozur borcun oldu.hadi öpüsun de barişin:KK76:buraya birbirimizi kirmaya değil fikir alişverisinde bulunmaya geliyoruz.ayricaaa hamileligin hayirli olsun.bebegini saglikla kucağina al insallah.

X