Kızlar bendeki kadere bakın :(

esmerimm

herşey yolunda..
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2006
399
0
96
33
Zonguldak
canlarım cok üzgünüm ya sevgilim asker. 89/3 olarak gitti.acemilik Isparta,ustabirlik Bayburt sonra 4 ay sonra siirtdeydi.21 mart günü üstbölgeye gönderdiler. bugün aradı gelmiş.. :) mutlu oldum ama kötü haber öğrendim. 10gün sonra ŞIRNAĞa gitceklermiş :( hemde dün şehit düşen yere... ordan alıcakmış tezkereyii ... cok üzgünümm tel de yok. ancak oraya gidince öğrenicez herşeyi. daha cok diken üstünde kalıcaz.. bide ŞIRNAK'TA askeriii olan var mı ? bana yardım edebilcek bilgi verebilcekk.. inanın cok kötüyümm allahdan izin kullanmadı.. 6 ay sonra gelicek :(((

Canım olacağı varsa batıda da olur, sen dualarını esirgeme, benim kardeşimde Hakkari'de şuan dağdalar, Allah hepsinin yardımcısı olsun...

allah kolaylık versin cnm...
sağ salim teskeresini alır inş.
kötü düşünüp yıpratma kendini bol bol dua et...

:Saruboceq:Allah yardımcısı olsun.
Allah askerimize dert-hüzün-keder vermesin.
Hepsi hayırlısıyla dönsün inşallah...
:Saruboceq:

allah bütün asker yakınlarına sabır versin sağ salim gelsin sevdikleri inşallah:Saruboceq:

Öncelikle Allah kavuştursun.Ama sıkma canını sen böyle oldukca o daha cok huzursuz olur.Biliyorum dogu diye çok diken üstünde olursunuz ama inan dogu batı farketmiyo benim aşkım karadenize yaptı askerligi ve az daha onu kaybediyordum yeter ki iyi olsunlar sesini 1 dk duysan bile sana ilaç gibi gelir zamanla alısırsın su gibi gecer Sıkma canını Rabbim sag saglim dönmeyi nasip etsin..

yorumlarınız iiçin teşekkürler canım.. inşlh dediğiniz gibi gelirrr geçer.. bütün askerleri korusun ALLAH.. batı taraflarında terörist fazla yok die. ben pek şey yapmıorumm . ama asker heryerde asker :(

benim aşkımında usta birliği siirte çıktı.
dünden beri ağlıyorum.ne yapabilirim,elimden bişey gelmiyor,
off artık bitsin şu terör olayları.
nasıl geçecek 1 sene orda.
Allahım bütün askerlerimizi korusun..

açıkçası konuyu okumadım
ama o minicik yazıları okuyup da yorum yapan arkadaşları tebrik ediyorum
zaten miyop gözlerim, sen de minicik yazmışsın.

canım benim allah kavuştursun
çok zor ama bak az kalmış 6 ay sonrasını düşün hep sabret dua et
sağsalim alsın tezkeresini işallah :Saruboceq:

Allah yardımcın olsun öncellikle.Şunu unutma ölüm kapıya geldiği zaman git deme gibi şansın yok (Allah gecinden versin).Bolca dua et Rabbim aklındakini hakkında hayırlısı etsin canım...

Bende asker yolu bekliyorum usta birliği çıkana kadar deli olmuştum umarım askerin sağ sağlim sana ve ailesine kavuşur

Canım hayırlı tezkereler önce.Şırnak'ta değil fakat Hakkari Çukurca sınır komutanlığında kardeşim vatani görevini yerine getiriyor.Seni gayet iyi anlıyorum.6 ay demişsin.Bizim bekleyişimiz 13 ay kadar sürecek...

allahım hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin.askerini ve tüm askerlerimizi kötülerden korusun:Saruboceq:

kızlar yorumlarınız için gerçekten gene saol diorum ya küçük yazmışım ama yanlışlıkla xd herşey dua ederek geçicek inşlh.. zehracım benım sevgilim bu anlattığım kiş. sana sorduğum normal bi erkek arkadas.. :) buarada dün telefondan tutanak tutulduu :( ya mahkemeye gidip yatıcak yada şafak uzucakkk.. bendeki kader kimsede olmasın...

Back
X