Kızlar bendeki kadere bakın :(

valla canım şu askerlik yüzünden iyice eldiler bana sabrım kalmadı bide üstüne senin bu konuyu okuyunca tutamadım kendimi ağladım ne diyim Rabbim yar ve yardımcın olsun hepimizi askerlerimize sağ salim kavuştursun

ya canım benimkinin de acemiliği Isparta bir iki gün içinde usta birliği belli olacak bende diken üstündeyim
Allahım korusun hepsini bişey olmasın ya :(

ya canım benimkinin de acemiliği Isparta bir iki gün içinde usta birliği belli olacak bende diken üstündeyim

canlarım neolur içinizi ferah tutun ne doğuda yapanlar alahıma şükür hepsi yapıp geliolar sizin askerlerinizde yapıp gelicek ve sonrasında mutluluklar sizinle olucak canlarım benim üzülmeyin.:teselli::1hug:

Allah kavuştursun cnm
sıkıntı yapma üzülme hep dua et
bnm bi arkadaşım şırnakta ama kısa dönem o az kaldı
kuzenimde tuncelide komando
nişanlımda asker kısa dönem o da erzurum da
çok az kaldı kavuşmamıza inşallah:Saruboceq:
Allah bütün askerlerimizi sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin:Saruboceq:

valla canım şu askerlik yüzünden iyice eldiler bana sabrım kalmadı bide üstüne senin bu konuyu okuyunca tutamadım kendimi ağladım ne diyim Rabbim yar ve yardımcın olsun hepimizi askerlerimize sağ salim kavuştursun

canım ya seni üzmek istemedim ki :( valla cok kötü durumdaım bakalım herşeyin hayırlısı hayırlısıylaaaa gitsin gelsin artık başka bişey istemiorummmm

evet canım ısparta olduğunu biliordum bakalım usta birlik nereye cıkacak.. inşlh düzgün yer cıkarr.. yoksa sende ben gibi kafaı yersin kaydirigubbakcemile

hee buarada komutan telefon işini affetmiş birdaha olmasın demiş. oyüzden tutanak kalkdı .. keşke bu şırnağa gitme işide kalksa.. :(

benım nısanlım sırnaga teslım oldu hemde bır partının kapandıgı donem en olaylı zamanda 5 ay boyunca hıcc cıkmadıı yasak....
Allah tan 24 gun kaldıı...
ınan orda olması asırı zor ama sureklı tel elınde ıns yanında goturmusturr..
msj arama hıcc sorun deıl...
kısı orda gecırmek cok kotuyduu asırı soguk oluyormus nobetlerı fazlaa...
ama dedıgım gıbı sureklı ulasabılmek cok guzell..
hımmm bıde normalde net vardı ama kapattılarr ve carsı ıznı falan olmadıgı ıcın gelıcegı gune kadar gormeıceksınn
hımmm tehlıkelıı tabıkkııı ama sole dusun 5 aylıkları o tarz ıslere vermıolarr
daga bayıra ozel askerler gıdıyorr
asırı kalabalık bır kogus ve uyuyamama..
aklına bısey gelırse sorr yazayımm..
hayırlı tezkereler...Allah yardımcınız olsunn...

Son düzenleme:
yorumlarınız iiçin teşekkürler canım.. inşlh dediğiniz gibi gelirrr geçer.. bütün askerleri korusun ALLAH.. batı taraflarında terörist fazla yok die. ben pek şey yapmıorumm . ama asker heryerde asker :(

doguyla batı farketmez mı ole bı edıyorkı alıstır kendını haberlere ama sole dusun senın aldıgın haberler ust duzey askerlerle ılgılı olucak senın arkadasın buyuk ıhtımal ıc tarafta olurrr..
doguda gece can yeleklerı yanlarında tufeklerı sureklı dolu ellerınden ayıramıyorlarrr
carsı yok gorus yokk hıcbırsey yokk kafes gıbı...tehlıkee batıda yokkı sehır ıcınde carsıda superrr ama doguda kafasını cıkartamazlar dısarıııı
ama askerlik askerliktırr ama dogu ben yasadımm o ıcınızde hıssettıgınz tehlıke korkusu hıcbırseye benzemezz...en azından batıda atlar yarın gorup donersınız...ıcınız rahatlar ama dogudaa...
sen sımdı guclu ol sen guclu olkı oda daha guclu olsunn...

Son düzenleme:
canım içini ferah tut lütfen, bu tedirginliğini ona da yansıtırsın istemeden, cesaret vermen gerekiyor ona, o da yeterince tereddütlüdür zaten.. güzel şeylerden bahset,6 ay sonrasından meselaa :delphin:
Allah tüm askerlerimizi korusun, sağsalim dönmeyi nasip etsin. biliyorum çok zor ama birbirinizi motive ediceksiniz daha çok sen onu.. yoksa o 6 ay geçmek bilmes.

eveett canım şuanda siirtte inşlh şırnağa gitmez dedim ama kesin gitceklermiş.. benimki mg3 çavuşu.. dağlara cıkıorlar göreve gidiorlar.. teröristleri görmüşler ama kacmışlar onlar.. her türlü tehlikee onlarla... sadce dua edip 6 ayın gecmesi..

kızlar 2gün önce aradı görevdeim dedi ama şırnaktaymışş.. bugün sabah 8.30da aradıı ıZNE GELMıŞ :)))))) 22gün burdaaaaaaaaaaa :))) şafak uzadı ama olsun seviorumm.

benim aşkımında usta birliği siirte çıktı.
dünden beri ağlıyorum.ne yapabilirim,elimden bişey gelmiyor,
off artık bitsin şu terör olayları.
nasıl geçecek 1 sene orda.
Allahım bütün askerlerimizi korusun..

allah yardım etsın asker yolu beklemk cok zorr.

Back
X