Kızlar Benim Bir Derdim Var Fikirlerinize İhtiyacım Var

bccsn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
331
195
23
30
Kızlar merhaba, benim sizden fikir almam lazim çevremde konuşabileceğim kimsem yok. Benim 1yıl 2aylık bir ilişkim var. Sevgilim Uzman Çavuş. Aynı işyerinde tanıştık, 1ay sonra Ankaraya Daha sonrada urfaya gitti. Birkaçkez izne geldi. Şuan 5aydır gormedim. Bu terör olayları onu çok etkiledi, şuan bir ilişki yürütmek istemiyorum sana karşı bisey hissetmiyorum diyip ayrilmak istiyor. 1aydir günaydın iyi geceler şeklinde konuşuyoruz. Biz 1aylik bir iliskiyi buralara getirdik. Çok seviyorum, ilk sevgilim, ilk sarilip öptüğüm, birlikte olduğum adam. Onunda sevgisinden şüphem yok fakat, izne gelememesi ve bu olaylar yüzünden morali çok bozuk. Destek olmaya calisiyorum üstüne gitmiyorum fakat, yine ayni yine ayrilmak istedigini soyluyor. Ben ne yapayim bir fikir verin? Ayrilma gibi birşey benim icin söz konusu olamaz. Dusuncelerinize ihtiyacim var

belki de gerçekten ayrılmak istiyordur kendi istediği için, terör olaylarından değildir belki de, çünkü kuzenimin sevgilisi de uzman çavuş daha da kenetlendiler birbirlerine, kendi ayrılmak istiyordur sizce bu durum olamaz mı

1ay once aşkım çok özledim hani ufak tartislamlarimiz oluyosada alinganlik yapiyosamda cok özlediğimden diyen insan, bu olaylar basladiktan sonra boyle oldu. Ayrilmak istemesinin tek nedeni, bana bisey olursa onu geride birakmiyim, bile bile cani yanmasin diye dusunuyor. Fakat aslında bunun bana daha çok zarar vereceginin farkinda degil. Ayrildigimiz zaman ona allak korusun bisey olsa dahami az üzülücem.

Adamin oyle dusunmesini anlayabiliyorum. Biz tvden bu teror belasi yuzunden cocuklarin yetim, nisanli kizlarin ve evli kadinlarin gozu yasli kaldigini gorunce cigerimiz yaniyo. O adam bu olaylarin icindeyken seni bundan korumak istemesi cok normal. Sen ondan vazgecmedikten sonra oda senden ayrilamaz (gercekten seviyosa tabi). Bugun degilsede baska birgun bunu anlar ve vazgecer bu ayrilma kararindan.

Cok teşekkür ederim, umarım oyle olur umarim vazgecmedigimi anlar

Cok teşekkür ederim, umarım oyle olur umarim vazgecmedigimi anlar

Rica ederim. Hala gorusuyomusunuz orasini anlamadim? Konustugunuzda belli edersen ondan vazgecmiyecegini anlar tabi.

Rica ederim. Hala gorusuyomusunuz orasini anlamadim? Konustugunuzda belli edersen ondan vazgecmiyecegini anlar tabi.
5aydır izine gelemedi, bu son bir aydir olaylar oldugundan beride konusmalarimiz hep gunaydin ve iyi geceler, farkli birsey yazsamda cevap vermiyor zaten

5aydır izine gelemedi, bu son bir aydir olaylar oldugundan beride konusmalarimiz hep gunaydin ve iyi geceler, farkli birsey yazsamda cevap vermiyor zaten

Bu gunaydin ve iyi geceler mesajlari ondan geliyosa demekki senden kopamiyo. Sevmeyen ve ayrilmak isteyen biri neden daha hergun gunaydin ve iyi geceler demek istesin ki?

Bu gunaydin ve iyi geceler mesajlari ondan geliyosa demekki senden kopamiyo. Sevmeyen ve ayrilmak isteyen biri neden daha hergun gunaydin ve iyi geceler demek istesin ki?
Evet kopamıyor, ayrılmak istedigini soylediginde bile uzun uzun konusuyoruz, hemen kestirip atmiyor. Vazgecmeyip yaninda oldugumu hissettiricem, cokta sıkmak istemiyorum ters teper diye. Allah yardimcim olsun. Bu kadar sabrin bekleyisin sonu kötü bitmesin

Amin en guzelini yaparsin. Ins hakkinizda en hayirlisi olur.

Ayrilma gibi birşey benim icin söz konusu olamaz.

Bu ne demek anlamadım? Adam ayrılmak istiyorsa kelepçe mi vuracaksınız kaçırıp?

Bildiğim tek şey, aşık bir adam her ne olursa olsun vazgeçmez. Kafası karışır, gel-gitler olur ama vazgeçmez. Israrla ayrılmak istediğini söylüyor diyorsunuz, demek ki ayrılmak istiyor.

Ayrılmak istediğini söylediğinde tamam deyin ve ne arayın ne sorun. O zaman gerçek niyeti ortaya çıkacaktır.
Gerçekle yüzleşin bence bir an önce.

Sen bu işten zararlı çıkacaksın katdeş.

Adam bir şey hissetmiyorum demiş siz de duygu sömürüsü yapıp yapışmışsınız.

Onun da işine geliyor, orda yalnız , canı sıkılıyor, vakit geçirmelik sizinle oyalanıyor bence o kadar.

Cidden hoşlandığı biri karşısına çıkınca sizi yedekte tutmayı bırakınca siz yanacaksınız gibime geliyor.

Hamfendi bildigim birsey var ise oda birbirimizi cok sevdigimizdir. 1bucuk yillik iliskimde karsi tarafin neye ne tepki verecegini biliyorum. TERÖR olayları 8yıl doğu gorevi ve hergun ŞEHİT OLUCAM diyen bir eşiniz oldugunda, oda sizi dusunerek ayrılmak isterse eğer bendebsize derim adam ayrılmak istiyor neyi zorluyorsunuz diye. Anlatanildim umarim.

Gerçekten ayrılmak istemediğine ve bir başkası olmadığına eminseniz sabır edeceksiniz.
Sizi düşünerek aldığı karar çok bencilce..

4.evre kolon kanseri esim vardı. Ayrılmak istedigini soylediginde inanmadım, oyle asıktı ki bana sanırsınız ben leyla o mecnun.
Ölücem ben, ayrılalım hayatını kur, seni de mahvetmicem diyordu.
E tabi ciddiye dahi almadım.

Sonra adam kactı gitti.
Meger gercekten ayrılmak istiyormus.

Gercekle yuzlesmek kolay degildir. Kendinizi kandırıyorsunuz. Bilin istedim.

BEn de anlatabildiysem hakkınızda hayırlısı olsun.

Bak beni yanlış anlama ama onlar orada nelerle uğraşıyor biz buradan izlediğimiz kadarı ile görüyoruz hatta aktarılmayanlar var halka. Arkadaşım Urfa'da kısa dönem yaptı, böyle fazla olaylar yoktu o zaman. O da kız arkadaşından ayrıldı. Sebep olarak da "arkamda bir de ağlaman için seni bırakmak istemiyorum, bulunduğum bölge çok riskli ne olacağı belirsiz" demişti. Hepimiz konuştuk ama istemedi çocukcağız. Neyse dedik kendi halinde kalsın. Kız burada onsuz şafak saymaya devam etti. Sonra çocuk döndü, aradığı ilk isim kız oldu. Barıştılar tabi. Şu an nişanlık bakıyorlar, bu kışa nişan var kısmetse inşallah Yani, sen onu beklemeye devam et. Hal hatır sor yine. Bırak biraz dediği gibi olsun.

Ayrilmak isteyen konusmaz.İstemiyo belli.
Hele bu sartlarda sevgiliden gelen.mesaj bile kafasini dagitir.Sehit olmaktan korkuyor bence

Ustune gitmeden yanindayim demek lazim

Sizdemi tsk da calisiyosunuz? Ayni isyeri demissinizde.

Ben szin yerinizde olsam su gunler yanliz birakmazdim onu, hep yaninda oldugumu belli ederdim.
"Nolur ayrilmayalim, bak anlasiyoruz bak sorun yok " gibi cumleler kurup sik bugaz etmeyin sakin.
Iyi bi dost gibi, yol arkdasi gibi davranip guzel cumleler kurun.

Cok zor su gunler yasadiklari. Bazi arkdaslar yok belkide gercekten seni istemiyor yok ayril demisler.
Kimse kendj tecrubelerinden yola cikarak sana ayril diyemez. Bu resmen iki seven kalbi ayirmak olur.
Askerlerimiz su gunler kizilcik serbeti iciyor, durum farkli.

Dusunsene burdaki yorumlardan yola cikarak ayriligi kabul ettiginizi.
Sizi seven adam belkide " dunden raziymis " diyip hayal kirikligi yasiycak ve iste o zmn kavusmak hayal olucak. Su gunler baskasi var olasiligini dusunmek cok tehlikeli. Aynen yukardaki olasilik gibi olursunz birden.

Kızlar cevaplar için çok teşekkürler. Öncelikle aldatilma konusu olamaz, dün biraz konuşma fırsatı bulduk. Ona birsey olursa ben geride cok üzülürüm diye kendini dogutmaya calisiyormus. Bunun yinede yanlis oldugunu dile getirdim. Ayrilmak burakmak bunlar cok basit seyler bir mesaja veya bir telefon gorusmesine bakar. Bence önemli olan her zorlukta sevdiginin yaninda olabilmek. Psikolojik yardımda alıyor, görüştüğü bir doktor var. Durumlari gercekten iyi değil. Medyaya 8diyorlarsa o gün 20Şehit oluyor. Evleri isaretleniyor, çarşıya çıkamıyorlar vs. O bu durumdayken sabredip yanında ona destek olucam. Şuan sartlar bunu gerektiriyor. Düzelecek insallah, bu kadar sabir dua boşa gitmetecek. Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…