Adamin oyle dusunmesini anlayabiliyorum. Biz tvden bu teror belasi yuzunden cocuklarin yetim, nisanli kizlarin ve evli kadinlarin gozu yasli kaldigini gorunce cigerimiz yaniyo. O adam bu olaylarin icindeyken seni bundan korumak istemesi cok normal. Sen ondan vazgecmedikten sonra oda senden ayrilamaz (gercekten seviyosa tabi). Bugun degilsede baska birgun bunu anlar ve vazgecer bu ayrilma kararindan.
Cok teşekkür ederim, umarım oyle olur umarim vazgecmedigimi anlar
5aydır izine gelemedi, bu son bir aydir olaylar oldugundan beride konusmalarimiz hep gunaydin ve iyi geceler, farkli birsey yazsamda cevap vermiyor zatenRica ederim. Hala gorusuyomusunuz orasini anlamadim? Konustugunuzda belli edersen ondan vazgecmiyecegini anlar tabi.
5aydır izine gelemedi, bu son bir aydir olaylar oldugundan beride konusmalarimiz hep gunaydin ve iyi geceler, farkli birsey yazsamda cevap vermiyor zaten
Evet kopamıyor, ayrılmak istedigini soylediginde bile uzun uzun konusuyoruz, hemen kestirip atmiyor. Vazgecmeyip yaninda oldugumu hissettiricem, cokta sıkmak istemiyorum ters teper diye. Allah yardimcim olsun. Bu kadar sabrin bekleyisin sonu kötü bitmesinBu gunaydin ve iyi geceler mesajlari ondan geliyosa demekki senden kopamiyo. Sevmeyen ve ayrilmak isteyen biri neden daha hergun gunaydin ve iyi geceler demek istesin ki?
Evet kopamıyor, ayrılmak istedigini soylediginde bile uzun uzun konusuyoruz, hemen kestirip atmiyor. Vazgecmeyip yaninda oldugumu hissettiricem, cokta sıkmak istemiyorum ters teper diye. Allah yardimcim olsun. Bu kadar sabrin bekleyisin sonu kötü bitmesin
Ayrilma gibi birşey benim icin söz konusu olamaz.
Hamfendi bildigim birsey var ise oda birbirimizi cok sevdigimizdir. 1bucuk yillik iliskimde karsi tarafin neye ne tepki verecegini biliyorum. TERÖR olayları 8yıl doğu gorevi ve hergun ŞEHİT OLUCAM diyen bir eşiniz oldugunda, oda sizi dusunerek ayrılmak isterse eğer bendebsize derim adam ayrılmak istiyor neyi zorluyorsunuz diye. Anlatanildim umarim.Bu ne demek anlamadım? Adam ayrılmak istiyorsa kelepçe mi vuracaksınız kaçırıp?
Bildiğim tek şey, aşık bir adam her ne olursa olsun vazgeçmez. Kafası karışır, gel-gitler olur ama vazgeçmez. Israrla ayrılmak istediğini söylüyor diyorsunuz, demek ki ayrılmak istiyor.
Ayrılmak istediğini söylediğinde tamam deyin ve ne arayın ne sorun. O zaman gerçek niyeti ortaya çıkacaktır.
Gerçekle yüzleşin bence bir an önce.
Hamfendi bildigim birsey var ise oda birbirimizi cok sevdigimizdir. 1bucuk yillik iliskimde karsi tarafin neye ne tepki verecegini biliyorum. TERÖR olayları 8yıl doğu gorevi ve hergun ŞEHİT OLUCAM diyen bir eşiniz oldugunda, oda sizi dusunerek ayrılmak isterse eğer bendebsize derim adam ayrılmak istiyor neyi zorluyorsunuz diye. Anlatanildim umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?