Hayatım boyunca bir sürü sorun yaşadım. Ama detaylara belki sohbet ederken girerim. Yalnız dün yaşadığım şeyden bahsedeceğim. Nişanlımla beraber sorunlarımızdan sıyrılıp antalyaya geldik beraber yaşıyoruz ve 5 senedir beraberiz. Ben bazı sağlık sorunları yaşadım diş çektrme dikiş atılma, alerjik sorunlar gibi nefes almamı güçlendirecek sorunlar yaşadm ve hala rahatsızm. Dün gece bana karşı tavır aldığını farkettim ve bana bi cümle kurdu atlatamıyorum.. dişin ağeıyordu, şuranda mı ağrıyor gibisinden kaba, kırıcı bir cümleydi ve şu an sanki ben kırmışım gibi ben sorunluymuşum gibi bir tavrı var hiç konuşmadık bugün. Ben annemle kavga edip geldim buraya şu an konuşuyoruz ama annemle hep sorunluydum. Defalarca evden kovduğu oldu annemin en son tak etti çıktk geldik buraya 1 senedir burdayız. Ve herşeyi kendi emeklerimzle yaptık. 2 ay önce geri döndk 2 haftalığına. O zaman da düğün davetiyesine kdr bastrmıştık ailesinin"bir şey takmamız lazm erteleyn" demesyle iptal ettim çnkü abimin ve yengemin önünde bu ailesinin kurduğu cümleyi sadece "melis istiyor, onu kırmak istemedğm için herşeyine evet diyorum" diyerek sanki o gün o davetiyeleri, o evlilik meselesini ben istemişim gibi davranınca yerle bir oldm. Sonra soğudum ve haliyle cinsellikten uzağım bir de üstüne bu hastalığım girince beni suçluyor. DÜn gece kavga ettim beni suçladığı için. İnsan sevdiğinin canı acırken cinselliği düşünüp yapmadığı için onu suçlayabilir mi? Hayır bak ne istesem yapan bi insan ama beni o kdr çok kırdı ki..