Gerçekten teşekkür ederm. Zoruma gidiyor hepsi bu. Ayrıca bu benim yaşadğm en ufak sorum. Hayatımda daha fazlası oldu.Ay kıyamam ya üzme kendini. Konuşmak istersen herzaman yazabilirsin bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten teşekkür ederm. Zoruma gidiyor hepsi bu. Ayrıca bu benim yaşadğm en ufak sorum. Hayatımda daha fazlası oldu.Ay kıyamam ya üzme kendini. Konuşmak istersen herzaman yazabilirsin bana![]()
Kızlar bu biraz cinselliğe aç ve düşkün bir insan ve defalarca ramak kala msjda vs yakalağm oldu. Ama ayrılmak istediğimde beni suçlayarak manipüle edip durdu hep. Çünkü zamanında aldığımız ortak bir karar yüzünden tek seferlik bir şeyler yaşadık farklı bir şeklde ve bunu ileri sürerek her zaman hata yapabileceğini düşünüyor. Biz bitmişiz farkındayım ama 5 senelik ilişkimiz var herşeyimde yanımdaydı hataları olmasına rağmen evet ama herşeyimi biliyor, herşeyimde arkamdaydı.
Tek seferlik olan ve sizi bu zamana kadar etkileyen hata nedir?Kızlar bu biraz cinselliğe aç ve düşkün bir insan ve defalarca ramak kala msjda vs yakalağm oldu. Ama ayrılmak istediğimde beni suçlayarak manipüle edip durdu hep. Çünkü zamanında aldığımız ortak bir karar yüzünden tek seferlik bir şeyler yaşadık farklı bir şeklde ve bunu ileri sürerek her zaman hata yapabileceğini düşünüyor. Biz bitmişiz farkındayım ama 5 senelik ilişkimiz var herşeyimde yanımdaydı hataları olmasına rağmen evet ama herşeyimi biliyor, herşeyimde arkamdaydı.
Evlensen hepten hayatın mahvolur,çok üzülür yipranirsin. Ne iş yapiyorsunKızlar bu biraz cinselliğe aç ve düşkün bir insan ve defalarca ramak kala msjda vs yakalağm oldu. Ama ayrılmak istediğimde beni suçlayarak manipüle edip durdu hep. Çünkü zamanında aldığımız ortak bir karar yüzünden tek seferlik bir şeyler yaşadık farklı bir şeklde ve bunu ileri sürerek her zaman hata yapabileceğini düşünüyor. Biz bitmişiz farkındayım ama 5 senelik ilişkimiz var herşeyimde yanımdaydı hataları olmasına rağmen evet ama herşeyimi biliyor, herşeyimde arkamdaydı.
Gözü dışarda aldatmaya meyilli ve üstelik sağlık sorununuz olmasına rağmen cinsellik yaşamadığı için sizi suçluyor. Böyle sevgi olmaz, olmasın da hiç. Gerçekten sevgi besleyen birisi, sevdiğinin iyileşmesini, kendini iyi hissetmesini sabırla bekler . Cinsellik karşılıklı istek halinde olunca daha çok haz verir. Hastayken cinsellik yaşamak keyif vermez hem. Çok bencil birisine benziyor. Bir de "Melis istiyor, onu kirmak istemediğim için her şeyine evet diyorum." cümlesi tüm soruların cevabını veriyor aslında. Benim gibi evlenip boşanmaktansa şimdiden nisanliyken ayrılmak daha iyi olur. 5 yıllık ilişki uzun bir süre ama insanlar yıllarca evli kaldığı insandan boşanıyor alışıyor zamanla . Acı verse de hayatınızı kurtarmış olacaksınız. Bence nişanı atın, annenizle geçinemiyorsanız elinizde birikim falan varsa kendiniz ayrı eve çıkın. Yoksa da annenizle yaşayıp bir süre idare edip öyle birikim yapın ,daha sonra ortak arkadaş bulup kalırsınız belki. Ama şuan öncelikli olan bu toksik ilişkiden kurtulmanız gerekiyor.Hayatım boyunca bir sürü sorun yaşadım. Ama detaylara belki sohbet ederken girerim. Yalnız dün yaşadığım şeyden bahsedeceğim. Nişanlımla beraber sorunlarımızdan sıyrılıp antalyaya geldik beraber yaşıyoruz ve 5 senedir beraberiz. Ben bazı sağlık sorunları yaşadım diş çektrme dikiş atılma, alerjik sorunlar gibi nefes almamı güçlendirecek sorunlar yaşadm ve hala rahatsızm. Dün gece bana karşı tavır aldığını farkettim ve bana bi cümle kurdu atlatamıyorum.. dişin ağeıyordu, şuranda mı ağrıyor gibisinden kaba, kırıcı bir cümleydi ve şu an sanki ben kırmışım gibi ben sorunluymuşum gibi bir tavrı var hiç konuşmadık bugün. Ben annemle kavga edip geldim buraya şu an konuşuyoruz ama annemle hep sorunluydum. Defalarca evden kovduğu oldu annemin en son tak etti çıktk geldik buraya 1 senedir burdayız. Ve herşeyi kendi emeklerimzle yaptık. 2 ay önce geri döndk 2 haftalığına. O zaman da düğün davetiyesine kdr bastrmıştık ailesinin"bir şey takmamız lazm erteleyn" demesyle iptal ettim çnkü abimin ve yengemin önünde bu ailesinin kurduğu cümleyi sadece "melis istiyor, onu kırmak istemedğm için herşeyine evet diyorum" diyerek sanki o gün o davetiyeleri, o evlilik meselesini ben istemişim gibi davranınca yerle bir oldm. Sonra soğudum ve haliyle cinsellikten uzağım bir de üstüne bu hastalığım girince beni suçluyor. DÜn gece kavga ettim beni suçladığı için. İnsan sevdiğinin canı acırken cinselliği düşünüp yapmadığı için onu suçlayabilir mi? Hayır bak ne istesem yapan bi insan ama beni o kdr çok kırdı ki..
Yerden göğe kadar haklısınız. Adam size bencilce davranıyor. Ayrıca cinselliğe düşkün insanlardan nefret ederim bu tiplerle hayat geçmezHaksız değilim dimi
Ne gibi bir hata yapyiniz tek seferlik? Threesome miNasıl biri biliyor musunuz böyle bir şey istesem yapar. Bazı şeyleri de burnumdan getirip yapar. Hevesim bitince falan. Ve Kıskanç ama kıskandığı şeyleri kendi yapan biri. Kavga ettiğinizde genelde susan karşı tarafı sinir krizine sokan sonra delisin diyen biri. Ve tartışmalardan kaçar. Hatta her tartışmanın sonunda hatasını anlamaz ama anlamış gibi yapıp yanlış cümle kurmuşm diyen diceklerini bana ezberleten biri. Ne diceğini tahmin ediyorum yani. Narsist aslan burcu ve sürekli suçu karşı tarafa atan biri. Hatalıysa bile kavgayı sevmez. Resmen yazarken iğrendim. Köpeğim var bu arada beraber barınaktan almştk. 2 yıldr babasını da beni de çok seviyor ve onsuz nasıl yaşar diye düşünüyorm o olmaynca yemek yemiyor gözleri yolda onu bekliyor.
Benimde aklima takilan bu olmustuTek seferlik olan ve sizi bu zamana kadar etkileyen hata
Dedi ilişki profesörüBu ilişkiden hiçbirşey olmaz malesef.
Dedi ilişki profesörü![]()
Yok artık fikrine ters gideni hemen engelle ama çok eleştiriye kapalısınuz yahuAynen öyleyim. Teşekür ediyorum. Size de verebilirim.![]()
çocuklarım var babalarına düşkünler ondan beni döven söven aldatan kocamdan ayrılamıyorumdan sonra hiçbir şeye şaşırmam diyordum, şaşırttınızKöpeğim var bu arada beraber barınaktan almştk. 2 yıldr babasını da beni de çok seviyor ve onsuz nasıl yaşar diye düşünüyorm o olmaynca yemek yemiyor gözleri yolda onu bekliyor.
Bazı emekler boşa gitmeli. Ya çoğumuz eşimizden ayrıldık ne beş senesi Allahını seversen. Yol yakınken dön bu yanlış yoldan. Ayrılmamak için bahane aramayı bırak.Kızlar bu biraz cinselliğe aç ve düşkün bir insan ve defalarca ramak kala msjda vs yakalağm oldu. Ama ayrılmak istediğimde beni suçlayarak manipüle edip durdu hep. Çünkü zamanında aldığımız ortak bir karar yüzünden tek seferlik bir şeyler yaşadık farklı bir şeklde ve bunu ileri sürerek her zaman hata yapabileceğini düşünüyor. Biz bitmişiz farkındayım ama 5 senelik ilişkimiz var herşeyimde yanımdaydı hataları olmasına rağmen evet ama herşeyimi biliyor, herşeyimde arkamdaydı.
Evet ve İlişkimizin ilk evreleriydi henüz ciddi bile değildik.Ne gibi bir hata yapyiniz tek seferlik? Threesome mi
bitişi düşünme vakti gelmiş bence diğerleriene yazdıklarını da okudumHayatım boyunca bir sürü sorun yaşadım. Ama detaylara belki sohbet ederken girerim. Yalnız dün yaşadığım şeyden bahsedeceğim. Nişanlımla beraber sorunlarımızdan sıyrılıp antalyaya geldik beraber yaşıyoruz ve 5 senedir beraberiz. Ben bazı sağlık sorunları yaşadım diş çektrme dikiş atılma, alerjik sorunlar gibi nefes almamı güçlendirecek sorunlar yaşadm ve hala rahatsızm. Dün gece bana karşı tavır aldığını farkettim ve bana bi cümle kurdu atlatamıyorum.. dişin ağeıyordu, şuranda mı ağrıyor gibisinden kaba, kırıcı bir cümleydi ve şu an sanki ben kırmışım gibi ben sorunluymuşum gibi bir tavrı var hiç konuşmadık bugün. Ben annemle kavga edip geldim buraya şu an konuşuyoruz ama annemle hep sorunluydum. Defalarca evden kovduğu oldu annemin en son tak etti çıktk geldik buraya 1 senedir burdayız. Ve herşeyi kendi emeklerimzle yaptık. 2 ay önce geri döndk 2 haftalığına. O zaman da düğün davetiyesine kdr bastrmıştık ailesinin"bir şey takmamız lazm erteleyn" demesyle iptal ettim çnkü abimin ve yengemin önünde bu ailesinin kurduğu cümleyi sadece "melis istiyor, onu kırmak istemedğm için herşeyine evet diyorum" diyerek sanki o gün o davetiyeleri, o evlilik meselesini ben istemişim gibi davranınca yerle bir oldm. Sonra soğudum ve haliyle cinsellikten uzağım bir de üstüne bu hastalığım girince beni suçluyor. DÜn gece kavga ettim beni suçladığı için. İnsan sevdiğinin canı acırken cinselliği düşünüp yapmadığı için onu suçlayabilir mi? Hayır bak ne istesem yapan bi insan ama beni o kdr çok kırdı ki..