Kızlar benim durumumda olan varmı :(

susaden

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
546
7
318
46
Ankara
Kızlar üç ay önce doğum ysptım sezeryanla 40 ım çıktıktan bir hafta sonra regl oldum ama tam manasıyla bir akıntım olmadı bir kaç gün az bir akıntı geldi şuana kadarda regl olmadım o günden sonra benim gibi olan varmı doğumdan sonra hemen olmayabiliyo ayları buluyo biliyorum ama kırkım çıktıktan bir hafta sonra olunca düzene girmiştir artık olurum diyordum ama bu ay olmadım henüz daha bişi yok insan korkuyo ister istemez hamile kalmaktan :(

senin yine 40 ın çıkmış ben daha kırklıyken oldum sonra1,5 ay olmadım öyle öyle 8. ayda düzene girdi üzülme ama olmazda deme dikkat et.tekrar :emir_bebek: olmasın.

olursunuz olursunuz üzülmeyin elbet şelalenin önü açılır yeterki siz ona güvnip bebeğimiz olmaz deyip korunmayı brakmayın

8 ay sonra oldum,am aralarda özellikle korkktuğum zaman 2 defa ufak ufak kanamam oldu,eğer biraz kiloluysan daha geç oluyor diye duymuştum,ben kiloluydum,normal kiloma dönünce oldum.

Bende bebegım dogduktan sonra 44 gun adet oldum ama sımdı olmuyorum ve bende cok korkuyorum hatta esıme yarın bı test almasını soyledım bılmıyorum esım cok mutlu belkıde 3.bebısımız gelıyordur dıyo benı delırtıyo 2 tamamda 3.asla asla asla

Bende bebegım dogduktan sonra 44 gun adet oldum ama sımdı olmuyorum ve bende cok korkuyorum hatta esıme yarın bı test almasını soyledım bılmıyorum esım cok mutlu belkıde 3.bebısımız gelıyordur dıyo benı delırtıyo 2 tamamda 3.asla asla asla
:CüvCüv:sen yinede asla asla deyip büyük konuşma bence:emir_bebek:

benimde 40 ım cıktıktan sonra az bişi leke geldi.bende regli oldum sandım.ama sonra kesildi
6 ay sonra oldum ilk regliyi.ilk zamanlar düzensiz oluyor
siz yine tedbiri elden bırakmayın eşinle.yoksa sonra yusuf yusuf dolanıyoruz :)

Back
X