8 aylık evliyim ve hiç korunmadığım halde gebe kalamadım. Doktora da gittim bir sorunum yokmuş ama ben nedense hiç bir zaman gebe kalamayacakmisim gibi hissediyorum böyle hissetiniz mı sizde ve bu şekilde hissedip gebe kalan var mı
Benim arkadaş kaldı hiçbir sorunu yoktu 1 sene 2 ay geçtikten sonra hamile kaldı. O da şans eseri karnı ağrıdigi için doktora gitmiş yumurtalama döneminde olduğunu söylemiş doktoru o da değerlendirmiş hamile kalmış8 aylık evliyim ve hiç korunmadığım halde gebe kalamadım. Doktora da gittim bir sorunum yokmuş ama ben nedense hiç bir zaman gebe kalamayacakmisim gibi hissediyorum böyle hissetiniz mı sizde ve bu şekilde hissedip gebe kalan var mı
Daha çok yolun başındasın tek hormon testleri yapılarak sorunum hiç yokta diyemezsin, eşin sperm testi verdi mi mesela? Hormonlarına bakıldı mı . Hsg çekildi mi sizde8 aylık evliyim ve hiç korunmadığım halde gebe kalamadım. Doktora da gittim bir sorunum yokmuş ama ben nedense hiç bir zaman gebe kalamayacakmisim gibi hissediyorum böyle hissetiniz mı sizde ve bu şekilde hissedip gebe kalan var mı
Evet günlerimi takip ediyorum yumurtlama olduğunda genellikle akıntım çoğalıyor ordan biliyorumovulasyon takibi yapiyor musun? catlama gununu bilmiyorsan kaciriyor olabilirsin denk getirmek zor olabiliyor
Hormon testi değil sadece eşim test verdi onda bir sorun yokmus rahim filmi haricinde tüm testlerim yapıldı ve yumurtaliklarimin kaliteli olduğunu söyledilerDaha çok yolun başındasın tek hormon testleri yapılarak sorunum hiç yokta diyemezsin, eşin sperm testi verdi mi mesela? Hormonlarına bakıldı mı . Hsg çekildi mi sizde
amh değerine bakıldı mı ?
Kan testlerimi verdim yumurtaliklarima bakıldı yani rahim filmi çekilmedi sadece ona da gerek olmadığını soylediler şu süreçte. Eşim de bir sorun çıkmadı testleri iyiydi yaniDoktorda nelere baktırdın?
Hsg çektirdinmi?
Kan testleri?
Adetliykem baktılarmı?
Eşin sperm testi verdimi?
Herhangi bir sorun var mıydı sizdebende öyle düşünüyorum 18 ay gibi bir süre oldu olmuyor
Ben de bu ay doktor takibiyle yaptım yumurtlamami garanti olsun diyeBenim arkadaş kaldı hiçbir sorunu yoktu 1 sene 2 ay geçtikten sonra hamile kaldı. O da şans eseri karnı ağrıdigi için doktora gitmiş yumurtalama döneminde olduğunu söylemiş doktoru o da değerlendirmiş hamile kalmış
açıklanamayn infertelite hormon hsg spermiyogram felan yapıldı temizHerhangi bir sorun var mıydı sizde
Canım merhaba,bende 6 aylık evliyim. Adet düzensizliği sebebi ile doktora gittim. Yumurtalıklarım güzelmiş,rahmim temizmiş. Vitamin değerlerime de baktırdım. TSH,demir,D vitamini bunlar hamilelikte önemliymiş. Folat baktır mutlaka folik asite başla. Ne zaman olacağı belli olmaz. Rabbimin nasip ettiği vakitte olur. Bizde korunmuyoruz,olmadı ama senin gibi düşünmedim hiç. Doktorlar 1 seneye kadar normal diyor. 1 sene geçerse kontrollere bakarız diyor. Canını sıkma:)8 aylık evliyim ve hiç korunmadığım halde gebe kalamadım. Doktora da gittim bir sorunum yokmuş ama ben nedense hiç bir zaman gebe kalamayacakmisim gibi hissediyorum böyle hissetiniz mı sizde ve bu şekilde hissedip gebe kalan var mı
Anladım inşallah en kısa sürede bebisinize kavusursunuzaçıklanamayn infertelite hormon hsg spermiyogram felan yapıldı temiz
Amh baktırın .Hormon testi değil sadece eşim test verdi onda bir sorun yokmus rahim filmi haricinde tüm testlerim yapıldı ve yumurtaliklarimin kaliteli olduğunu söylediler
Folik asit kullanıyorum bende 2 aydır falan :) Evet rabbimin nasip ettiği vakitte olur tabi ama ben biraz sabırsız ve umutsuzum sanırımCanım merhaba,bende 6 aylık evliyim. Adet düzensizliği sebebi ile doktora gittim. Yumurtalıklarım güzelmiş,rahmim temizmiş. Vitamin değerlerime de baktırdım. TSH,demir,D vitamini bunlar hamilelikte önemliymiş. Folat baktır mutlaka folik asite başla. Ne zaman olacağı belli olmaz. Rabbimin nasip ettiği vakitte olur. Bizde korunmuyoruz,olmadı ama senin gibi düşünmedim hiç. Doktorlar 1 seneye kadar normal diyor. 1 sene geçerse kontrollere bakarız diyor. Canını sıkma:)
Nişanlımla 5 senedir geri çekilme yöntemiyle ilişkiye giriyoruz. 1 sefer içime boşaldı bi 21 22 gün önce. korunmadık ve ben 2 aydır adet olmuyorum. Ve testlerim negatif yarın bi sorunum var mı görüneceğim. Moralim sıfır. Adet olmayışım ekstra moralimi bozuyor. Karnım aşırı şiş. Artık ben de senin gibi düşünmeye başladım. Tamam geri çeklmede ihtimal az da bunca sene Hiç mi tutmaz. (Bu arada yakında evleneceğiz. Yani çocuk olsa napacan bu ne sorumsuzluk falan demesin kimse)8 aylık evliyim ve hiç korunmadığım halde gebe kalamadım. Doktora da gittim bir sorunum yokmuş ama ben nedense hiç bir zaman gebe kalamayacakmisim gibi hissediyorum böyle hissetiniz mı sizde ve bu şekilde hissedip gebe kalan var mı
Nişanlımla 5 senedir geri çekilme yöntemiyle ilişkiye giriyoruz. 1 sefer içime boşaldı bi 21 22 gün önce. korunmadık ve ben 2 aydır adet olmuyorum. Ve testlerim negatif yarın bi sorunum var mı görüneceğim. Moralim sıfır. Adet olmayışım ekstra moralimi bozuyor. Karnım aşırı şiş. Artık ben de senin gibi düşünmeye başladım. Tamam geri çeklmede ihtimal az da bunca sene Hiç mi tutmaz. (Bu arada yakında evleneceğiz. Yani çocuk olsa napacan bu ne sorumsuzluk falan demesin kimse)
Bu arada 21 22 gün önce 1 sefer yaşadım dediğim ilişkiyi, üst üste 3 gün boyunca yaptık korunmasız.8 aylık evliyim ve hiç korunmadığım halde gebe kalamadım. Doktora da gittim bir sorunum yokmuş ama ben nedense hiç bir zaman gebe kalamayacakmisim gibi hissediyorum böyle hissetiniz mı sizde ve bu şekilde hissedip gebe kalan var mı
Rahim filmine gerek yok diyen doktordan koşarak uzaklaşın. Başka bi sey demiyorum.Kan testlerimi verdim yumurtaliklarima bakıldı yani rahim filmi çekilmedi sadece ona da gerek olmadığını soylediler şu süreçte. Eşim de bir sorun çıkmadı testleri iyiydi yani
Belki içine boşaldığı gün yumurtlama gününe denk gelmemiştir. Ayrıca zaten geri çekildiğini söylüyorsun yani ihtimal yüzde 20yse bile sen onu yüzde bire dusuruyorsun o sebeple bi sorun olduğunu düşünmüyorum benBu arada 21 22 gün önce 1 sefer yaşadım dediğim ilişkiyi, üst üste 3 gün boyunca yaptık korunmasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?