Kızlar benim tasarımım.nasıl ?

eline sağlık ama daha özgün tasarımlarla görmek isteriz. bu sanki basma elbisenin tek kolunu çıkarmışsın gibi görünüyor belki resimden öyle görünüyordur. hevesini kırmak istemem canım

eline sağlık ama daha özgün tasarımlarla görmek isteriz. bu sanki basma elbisenin tek kolunu çıkarmışsın gibi görünüyor belki resimden öyle görünüyordur. hevesini kırmak istemem canım

evett işte yapmak istedigim şey bu kendımı geliştrmelıyımm bu konuda. daha blmedigm okadar cok sey var kı.ama seviyorum kyafetleri..

woww çokk güzel yaa..
bnde bu aralar can sıkıntsndan merak sardm dikişe şimdlk sadece giymedğm bi bluzdan çanta dikmeye çalıştım..önemli olan yaratclk bravo güzel tasarım

canım dikişe merak salman çok güzel, ilk deneme için de başarılı.
ben de dikiyorum basit parçalar kendime...

sanırım bu kumaşı deneme için seçtin, desenini beğenmedim çünkü ama,
vucuda iyi oturmuş,
yalnız, tek kollu elbiselerin etekleri biraz sade olmalı. fazla karışık durur yoksa.
eteğin sağındaki bağlama detayını yok edersek, süper.
ama onu istiyorum dersen, düşük asimetrik yaka yapabilirsin kolsuz olarak veya kayık yaka kolsuz, veya tam kollu...

benim fikirlerim tabii kuzum, devamını bekliyoruz =)

oo sen de bilgilisin bayagı.evet cnm deneme için uyduruk bi kumas sectım sagol cnm bidahakı denemem de denerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…