- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi Camelwhite
-
bu aralar havalardan mı bilmiyorum. işe olan yoğunluğum ilgim azalmış durumda. elim hiç işe gitmiyorkendimi sürekli yorgun hissediyorum yapmam gereken işleri büyük bir çabayla resmen sonraya atmaya çalışıyorum. geç saate kadar iş yerinde durmamdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama hiç çalışasım yok işimi de mesleğimi de seviyorum aslında ama faturalarla, yapacak işlerle ilgilenesim gelmiyor. artı unutkanlık da büyük ölçü de arttı bende. ki bu benim için çok dezavantaj. kızlarrr motivasyona ihtiyacım var benim.
bu aralar havalardan mı bilmiyorum. işe olan yoğunluğum ilgim azalmış durumda. elim hiç işe gitmiyorkendimi sürekli yorgun hissediyorum yapmam gereken işleri büyük bir çabayla resmen sonraya atmaya çalışıyorum. geç saate kadar iş yerinde durmamdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama hiç çalışasım yok işimi de mesleğimi de seviyorum aslında ama faturalarla, yapacak işlerle ilgilenesim gelmiyor. artı unutkanlık da büyük ölçü de arttı bende. ki bu benim için çok dezavantaj. kızlarrr motivasyona ihtiyacım var benim.
senin biraz kafa dinlemeye ihtiyacın var bence...
tatile çıkma imkanın yok mu ?
Bahsettiğin bahar yorgunluğuna giriyor. Kadınlar için olan günlük vitaminlerden kullanmalısın, işe yarıyor
fatura kısmı hariç harfi harfine beni anlatmışsın(muhasebe ile ilgileniyorsun sanırım,ben de reklamcılık yapıyorum) :) :)
Sabah yorgunluk ve baş ağrısıyla uyanmaktan bıktım,kimseye tahammülüm yok,kimse benle konuşmasın bir şey sormasın istiyorum,eve gidince hemen uyumak istiyorum bizimkilerle bile konuşmaya tahammülüm ve takatim yoksevgilime bile dayanamıyorum bazen
Neden acabane yapmak ya da yapmamak lazım?
süper haber keske biz de yorgunluklarımızı güzel haberlerle bölünsebende de var müthiş derecede tatile ihtiyacım var hatta hep kendimi yorgun hissetmem yüzünden adetim geç oldum sandım hamileğim
hep bu işler yüzünden fatura derdi bende de var şu seneyi bitirsem de işten çıksam off offf
dertler yoğunluklar üst üste gelince bu halleri yaşamak normal oluyor. ben mesela ders çalışmak istemiyorum sıkıldım finaller kapıda ama annemin hastane işleri rahatsızlığı,kardeşim sınava girecek bu yıl onun stresi ben de fazlasıyla var heyecan yapıyorum,ya bütünlemye kalırsam korkusu,yaşanılan diğer ufak tefek problemler,yine aynı şekilde babcığımın hastalığı...
düşünceler düşünceler...
herkeste farklı farklı dertler sorunlar ama tek bir tane kafamız var yoruluyoruz sonra da haliyle yoğunluktan tatil şart bizlere..
kaç aydır bende böyleyim ama havadan değil yaşadığım sıkıntılardan strestenumarım bu günlerde geçer ruh halimiz normale döner
süper haber keske biz de yorgunluklarımızı güzel haberlerle bölünse
hamüle değilim kız öyle sandım ama değilmişim
hep bu bahar yorgunluğu yüzünden ama en kısa zamanda hamile kalıp işten çıkıcammmmmmm inşşşşşşşşşş inşşşşç
benimde böyle bi dönemim olmustu ama nedeni demir eksikligidi istersen birde bunu kontrol ettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?