kızlar benle aynı dertten muzdarip olan var mıdır ki

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
bu aralar havalardan mı bilmiyorum. işe olan yoğunluğum ilgim azalmış durumda. elim hiç işe gitmiyor :14: kendimi sürekli yorgun hissediyorum yapmam gereken işleri büyük bir çabayla resmen sonraya atmaya çalışıyorum. geç saate kadar iş yerinde durmamdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama hiç çalışasım yok:5: işimi de mesleğimi de seviyorum aslında ama faturalarla, yapacak işlerle ilgilenesim gelmiyor. artı unutkanlık da büyük ölçü de arttı bende. ki bu benim için çok dezavantaj. kızlarrr motivasyona ihtiyacım var benim.:5:

Bende de benzer belirtiler soz konusu.
Tek farkindaligimiz ben evde ders calisiyorum, sinava hazirlaniyorum.
2hafta sonra, 2haftaligina Turkiyeye gelecegim bende.
Kafa dagitmaya ihtiyacimiz var bence.
Ortam degistirmeye.

bu aralar havalardan mı bilmiyorum. işe olan yoğunluğum ilgim azalmış durumda. elim hiç işe gitmiyor :14: kendimi sürekli yorgun hissediyorum yapmam gereken işleri büyük bir çabayla resmen sonraya atmaya çalışıyorum. geç saate kadar iş yerinde durmamdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama hiç çalışasım yok:5: işimi de mesleğimi de seviyorum aslında ama faturalarla, yapacak işlerle ilgilenesim gelmiyor. artı unutkanlık da büyük ölçü de arttı bende. ki bu benim için çok dezavantaj. kızlarrr motivasyona ihtiyacım var benim.:5:

fatura kısmı hariç harfi harfine beni anlatmışsın(muhasebe ile ilgileniyorsun sanırım,ben de reklamcılık yapıyorum) :) :)
Sabah yorgunluk ve baş ağrısıyla uyanmaktan bıktım,kimseye tahammülüm yok,kimse benle konuşmasın bir şey sormasın istiyorum,eve gidince hemen uyumak istiyorum bizimkilerle bile konuşmaya tahammülüm ve takatim yok :( sevgilime bile dayanamıyorum bazen :(
Neden acaba :( ne yapmak ya da yapmamak lazım? :( :( :(

Bahsettiğin bahar yorgunluğuna giriyor. Kadınlar için olan günlük vitaminlerden kullanmalısın, işe yarıyor ;)

Bahsettiğin bahar yorgunluğuna giriyor. Kadınlar için olan günlük vitaminlerden kullanmalısın, işe yarıyor ;)

teşekkür ederim. iş yerinle görüştüm daha erken çıkmak istediğimi söyledim en azından haftada 3 gün pilatese başlıcam. umarım bu iyi gelir

hava da çok etkiliyor beni o kadar bunalıyorum ki bir saat sanki bazen 10 saatmiş gibi geliyor:26:

ayrıca o kadar kötü durumdayım ki işi bırakamadığım için final sınavlarıma gidemedim. bütlere kaldım otomatik olarak:5:

fatura kısmı hariç harfi harfine beni anlatmışsın(muhasebe ile ilgileniyorsun sanırım,ben de reklamcılık yapıyorum) :) :)
Sabah yorgunluk ve baş ağrısıyla uyanmaktan bıktım,kimseye tahammülüm yok,kimse benle konuşmasın bir şey sormasın istiyorum,eve gidince hemen uyumak istiyorum bizimkilerle bile konuşmaya tahammülüm ve takatim yok :( sevgilime bile dayanamıyorum bazen :(
Neden acaba :( ne yapmak ya da yapmamak lazım? :( :( :(

evet muhasebeciyim canım. çok monoton geçiyor hayatım aynı anlattğın gibi iste aksam kısmı da inan ben de bilmiyorum umutsuz vaka oldum:27:

bende de var müthiş derecede tatile ihtiyacım var hatta hep kendimi yorgun hissetmem yüzünden adetim geç oldum sandım hamileğim :16:

hep bu işler yüzünden fatura derdi bende de var şu seneyi bitirsem de işten çıksam off offf :50:

dertler yoğunluklar üst üste gelince bu halleri yaşamak normal oluyor. ben mesela ders çalışmak istemiyorum sıkıldım finaller kapıda ama annemin hastane işleri rahatsızlığı,kardeşim sınava girecek bu yıl onun stresi ben de fazlasıyla var heyecan yapıyorum,ya bütünlemye kalırsam korkusu,yaşanılan diğer ufak tefek problemler,yine aynı şekilde babcığımın hastalığı...
düşünceler düşünceler...
herkeste farklı farklı dertler sorunlar ama tek bir tane kafamız var yoruluyoruz sonra da haliyle yoğunluktan tatil şart bizlere..

kaç aydır bende böyleyim ama havadan değil yaşadığım sıkıntılardan stresten:14:umarım bu günlerde geçer ruh halimiz normale döner:31:

bende de var müthiş derecede tatile ihtiyacım var hatta hep kendimi yorgun hissetmem yüzünden adetim geç oldum sandım hamileğim :16:

hep bu işler yüzünden fatura derdi bende de var şu seneyi bitirsem de işten çıksam off offf :50:
süper haber keske biz de yorgunluklarımızı güzel haberlerle bölünse :16:
dertler yoğunluklar üst üste gelince bu halleri yaşamak normal oluyor. ben mesela ders çalışmak istemiyorum sıkıldım finaller kapıda ama annemin hastane işleri rahatsızlığı,kardeşim sınava girecek bu yıl onun stresi ben de fazlasıyla var heyecan yapıyorum,ya bütünlemye kalırsam korkusu,yaşanılan diğer ufak tefek problemler,yine aynı şekilde babcığımın hastalığı...
düşünceler düşünceler...
herkeste farklı farklı dertler sorunlar ama tek bir tane kafamız var yoruluyoruz sonra da haliyle yoğunluktan tatil şart bizlere..

kaç aydır bende böyleyim ama havadan değil yaşadığım sıkıntılardan stresten:14:umarım bu günlerde geçer ruh halimiz normale döner:31:

aynen kızlar inşallah bu günleri de atlatırız :1:

'' Geldi bahar ayları,gevşedi gönül yayları '' sendromu sanırım:1:
Haklısın,benimde hiç ders çalışasım yok

tek değilmişim yazılanları okuyunca sevindim... evdeyim tüm gün bende eşim gelene kadar evde öyle boş boş sıkıla sıkıla duruyorum sadece yemek yapıyorum kpss çalışıyorum birde...sınava hazırlanıyorum diyede bahanem... ama adı üstünde bahane...

yapılması gereken tek şey değişiklik sanırım...başka yolu yok bunun

Resmen beni anlatmışsın canım. Alıyorum elime faturaları bakıyorum sadece. Hiç iş yapma isteği yok içimde. Ne oluyo bana diyorum ama nafile.. Öylece oturuyorum bütün gün.. Unutkanlık aynen hemde çok. Biri arıyo daha kapatmadan ne dediğini unutuyorum yada başka birşey.. Kahve içiyorum bütün gün kendime geleyim diye ama oda çözüm olmuyor.. Çok yavaş hareket ediyorum bu günlerde.. Ortada birşey yok ama canım sıkkınmış gibi oluyo.. Yüzümde bi suratsız ifade.. Sanki dolu derdim varmış gibi.. Ne oluyo anlamıyorum.. Cidden ne oluyo ya..

benimde böyle bi dönemim olmustu ama nedeni demir eksikligidi istersen birde bunu kontrol ettir

Bende de demir eksikliği, kansızlık fln var.. Bende ki bu hallerin sebebi de bu olabilir mi? Ama ne yapmak gerek peki bundansa.. Bu böyle gitmez çünkü.. Kendimi çok tuhaf hissediyorum.. Bitkin,yorgun,halsiz,uykusuz.. Herşeye isteksiz..

Back
X