Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle oldu şu an gebelik var fakat sağlıklı mı değil mi ayın 13 de gidicem ilk kontroleKızlar adet gününden 1 gün önce 1 2 damla kan geldi lekenmem oldu. Adetim bugünle birlikte 8 gün gecikti hala olmadım. Bu şekilde olup gebe kalan var mı sizce gebelik belirtisi mi?
Ay hadi İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Rabbim bana da nasip eder inşallah. Bende test alıp yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye cesaret edemiyorum. Ama ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum ve de adet öncesi lekenme de yerleşme olarak yazıyor her yerde bilemiyorum. Siz ne zaman test yaptınızBen de öyle oldu şu an gebelik var fakat sağlıklı mı değil mi ayın 13 de gidicem ilk kontrole
Gecikmenin 4 cu günü yaptım canım senin son adet tarihin nedirAy hadi İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Rabbim bana da nasip eder inşallah. Bende test alıp yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye cesaret edemiyorum. Ama ilk defa bu kadar gecikme yaşıyorum ve de adet öncesi lekenme de yerleşme olarak yazıyor her yerde bilemiyorum. Siz ne zaman test yaptınız
Yerleşme kanaması olabilir canim test yaparsan cikarKızlar adet gününden 1 gün önce 1 2 damla kan geldi lekenmem oldu. Adetim bugünle birlikte 8 gün gecikti hala olmadım. Bu şekilde olup gebe kalan var mı sizce gebelik belirtisi mi?
Biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum geç mi kalmışım test yapmak içinYerleşme kanaması olabilir canim test yaparsan cikar
Yok geç değil size kalmış yaparsanız çıkar benceBiraz daha beklesem mi diye düşünüyorum geç mi kalmışım test yapmak için
Cesaretimi toplayıp yapacağım o zaman inşallah bugün siz böyle bir durum yaşadınız mıYok geç değil size kalmış yaparsanız çıkar bence
Yaşamadım maalesef testinixi yaparsanız buraya da atinCesaretimi toplayıp yapacağım o zaman inşallah bugün siz böyle bir durum yaşadınız mı
Atacağız mutlaka inşallah olumlu olurYaşamadım maalesef testinixi yaparsanız buraya da atin
Adet gününüzden birkaç gün önce gerçekleşen lekelenmeyi eğer yerleşme kanaması olarak düşünecek olursak ve adetiniz de 8 gün gecikmiş, yani 10 gün önce falan tutunmuş olsa şimdiye idrarda çıkması gerekirdi. Bir de bazen adete yakın da yumurtlama olabiliyor. Yumurtlama kanaması da olabilir belki. Son günler ilişki yaşamış mıydınız? Bir ihtimal adete yakın yumurtlayıp geç döllenme olup da adeti bayağı geciktikten sonra öğrenenler oluyor. Ama sadece adetiniz gecikmiş de olabilir başka nedenlerden dolayı. Adetiniz 10 gün geciktiğinde bi kan testi verebilir ya da bir kadın doğum uzmanına muayene olabilirsiniz. Tabii eğer adet gelmez ise.Kızlar ikisi de negatif çıkıyor anlamadım kafam çok karıştı acaba geç döllenme den dolayı mı negatif çıkıyor yoksa neden lekelenme yaşayıp adetim 8 gün gecikti bilginiz var mı
Evet son günler ilişki de yaşadık. Eğer dediğiniz gibi adet gelmezse bı kan testi vermeyi düşünüyorumAdet gününüzden birkaç gün önce gerçekleşen lekelenmeyi eğer yerleşme kanaması olarak düşünecek olursak ve adetiniz de 8 gün gecikmiş, yani 10 gün önce falan tutunmuş olsa şimdiye idrarda çıkması gerekirdi. Bir de bazen adete yakın da yumurtlama olabiliyor. Yumurtlama kanaması da olabilir belki. Son günler ilişki yaşamış mıydınız? Bir ihtimal adete yakın yumurtlayıp geç döllenme olup da adeti bayağı geciktikten sonra öğrenenler oluyor. Ama sadece adetiniz gecikmiş de olabilir başka nedenlerden dolayı. Adetiniz 10 gün geciktiğinde bi kan testi verebilir ya da bir kadın doğum uzmanına muayene olabilirsiniz. Tabii eğer adet gelmez ise.