- 27 Mart 2025
- 69
- 37
- 3
- 23
- Konu Sahibi birprensannesiiiii
Cuma günü öğrendim beta 47 geldi cuma gününe randevu alabildim kızlar artar inşallah demi nasıl sabr edicem yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 71 geldi 2 gün sonra 200 oldu:) umarım böyle devam ederCuma günü öğrendim beta 47 geldi cuma gününe randevu alabildim kızlar artar inşallah demi nasıl sabr edicem yaaaa![]()
İnşallah yaa sabredemiyorum cuma gününe kadar beklemem lazm mecburBenimde 71 geldi 2 gün sonra 200 oldu:) umarım böyle devam eder
Ne zaman öğrendiniz acaba 71 oldugunuBenimde 71 geldi 2 gün sonra 200 oldu:) umarım böyle devam eder
gözünüz aydın olsun aile hekiminden artışı takip edebilirsiniz değerleriniz yükselip yükselmediğineCuma günü öğrendim beta 47 geldi cuma gününe randevu alabildim kızlar artar inşallah demi nasıl sabr edicem yaaaa![]()
Saolun aile hekimi uzak bize işte elimde cumaya kadar çalışıyo cuma izin alçak mecbur bekliycem kese ne zaman gözükür ki acabagözünüz aydın olsun aile hekiminden artışı takip edebilirsiniz değerleriniz yükselip yükselmediğine![]()
5000 maksimum değerde karından görünür birde doktorun cihazına bağlı alttan bakarsa daha erken görebilir tabiSaolun aile hekimi uzak bize işte elimde cumaya kadar çalışıyo cuma izin alçak mecbur bekliycem kese ne zaman gözükür ki acaba![]()
Hmm tm çok saolun o zaman erken görmek için baya5000 maksimum değerde karından görünür birde doktorun cihazına bağlı alttan bakarsa daha erken görebilir tabi
Regl günümde.Ne zaman öğrendiniz acaba 71 oldugunu
Regl günümdbenim
Benimde 6 gün vardı erken öğrendimRegl günümde.
evet erken biraz ama doktorunuz folik asit vitamin verecektir yinede gidin siz belki değeriniz o zaman kadar artar cihazınıza göre de görebilirHmm tm çok saolun o zaman erken görmek için baya
Folik asit vermişti kullanıyorum hamile kalmadan gitmiştim kontrole de şuan cuma günü randevu alabildim o zaman gidicem inşallahevet erken biraz ama doktorunuz folik asit vitamin verecektir yinede gidin siz belki değeriniz o zaman kadar artar cihazınıza göre de görebilir
hayırlı sağlıklı tutunup büyüsün sizinle güzel düşünün güzel hissedin siz dikkat edin kendinizeFolik asit vermişti kullanıyorum hamile kalmadan gitmiştim kontrole de şuan cuma günü randevu alabildim o zaman gidicem inşallah![]()
İnşallah amin saolun ediyorum tabiki ama içim kığır kıpır heycan varhayırlı sağlıklı tutunup büyüsün sizinle güzel düşünün güzel hissedin siz dikkat edin kendinize![]()
İnşallah amin saolun ediyorum tabiki ama içim kıpır kıpır heycan var![]()
hayırlısıyla vakti zamanında kucağınıza almayı nasip etsin Allahİnşallah amin saolun ediyorum tabiki ama içim kığır kıpır heycan var![]()
Allah razı olsun isteyen herkeze nasip etsin inşallah saolunhayırlısıyla vakti zamanında kucağınıza almayı nasip etsin Allahçok güzel duygular yaşayın doya doya
Bugün gittim doktora 1431 iyi dedi artış dedi yüksek zannettim ben ama değilmiş pazar günü acilde tekrar kan vercem partisi gel dedi 48 saat geçmesi lazm kan vermek için dedi bende tmm dedim hayırlı olsun dedigözünüz aydın olsun aile hekiminden artışı takip edebilirsiniz değerleriniz yükselip yükselmediğine![]()
Yorumlarmısınız aranızda yaşayan varsa böle durumBugün gittim doktora 1431 iyi dedi artış dedi yüksek zannettim ben ama değilmiş pazar günü acilde tekrar kan vercem partisi gel dedi 48 saat geçmesi lazm kan vermek için dedi bende tmm dedim hayırlı olsun dediyüksek deil kızlar deilmi böle olan varmı geçen cumaya bakmıycaz bugünden itibaren izliycez dedi pazar tekrar kan verip partisi gidicem geçen cuma 47 gelmişti bu cuma 1431 geldi yedi gün var arada ona bakma dedi pzrtesi tekrar gel dedi şükür çok endişelenmişt
evet artış biraz yavaş ama geç dölenmedir belki diye demiştir umudunuzu yitirmeyin acilde bakmazlar betanıza bu arada hayırlısı olsun hakkınızda ama umudunuzu kaybetmeyin belkide bu artışla tutunacsk neden olmasınBugün gittim doktora 1431 iyi dedi artış dedi yüksek zannettim ben ama değilmiş pazar günü acilde tekrar kan vercem partisi gel dedi 48 saat geçmesi lazm kan vermek için dedi bende tmm dedim hayırlı olsun dediyüksek deil kızlar deilmi böle olan varmı geçen cumaya bakmıycaz bugünden itibaren izliycez dedi pazar tekrar kan verip partisi gidicem geçen cuma 47 gelmişti bu cuma 1431 geldi yedi gün var arada ona bakma dedi pzrtesi tekrar gel dedi şükür çok endişelenmiştim