Kızlar beta 47 geldiii bakarmısınız

gözünüz aydın olsun aile hekiminden artışı takip edebilirsiniz değerleriniz yükselip yükselmediğine 😇
Bugün gittim doktora 1431 iyi dedi artış dedi yüksek zannettim ben ama değilmiş pazar günü acilde tekrar kan vercem partisi gel dedi 48 saat geçmesi lazm kan vermek için dedi bende tmm dedim hayırlı olsun dedi 😇😇yüksek deil kızlar deilmi böle olan varmı geçen cumaya bakmıycaz bugünden itibaren izliycez dedi pazar tekrar kan verip partisi gidicem geçen cuma 47 gelmişti bu cuma 1431 geldi yedi gün var arada ona bakma dedi pzrtesi tekrar gel dedi şükür çok endişelenmiştim

Bugün gittim doktora 1431 iyi dedi artış dedi yüksek zannettim ben ama değilmiş pazar günü acilde tekrar kan vercem partisi gel dedi 48 saat geçmesi lazm kan vermek için dedi bende tmm dedim hayırlı olsun dedi 😇😇yüksek deil kızlar deilmi böle olan varmı geçen cumaya bakmıycaz bugünden itibaren izliycez dedi pazar tekrar kan verip partisi gidicem geçen cuma 47 gelmişti bu cuma 1431 geldi yedi gün var arada ona bakma dedi pzrtesi tekrar gel dedi şükür çok endişelenmişt
Yorumlarmısınız aranızda yaşayan varsa böle durum

Bugün gittim doktora 1431 iyi dedi artış dedi yüksek zannettim ben ama değilmiş pazar günü acilde tekrar kan vercem partisi gel dedi 48 saat geçmesi lazm kan vermek için dedi bende tmm dedim hayırlı olsun dedi 😇😇yüksek deil kızlar deilmi böle olan varmı geçen cumaya bakmıycaz bugünden itibaren izliycez dedi pazar tekrar kan verip partisi gidicem geçen cuma 47 gelmişti bu cuma 1431 geldi yedi gün var arada ona bakma dedi pzrtesi tekrar gel dedi şükür çok endişelenmiştim
evet artış biraz yavaş ama geç dölenmedir belki diye demiştir umudunuzu yitirmeyin acilde bakmazlar betanıza bu arada hayırlısı olsun hakkınızda ama umudunuzu kaybetmeyin belkide bu artışla tutunacsk neden olmasın

Back
X