Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun artışınız gayet güzel. İnşallah bugün de güzel çıkar değeriniz.Aşılama yaptım adete beş gün kala 14.80 çıktı iki gün sonra 61.02 çıktı bugün tekrar kan vericem artış nasıl sizce yarın adet günüm bu arada
Ya teşekkür ederim kaç haftalık oluyor pekiHayırlı olsun artışınız gayet güzel. İnşallah bugün de güzel çıkar değeriniz.
Son adet tarihine göre hesaplayacaksınızYa teşekkür ederim kaç haftalık oluyor peki
13 MartSon adet tarihine göre hesaplayacaksınız
Merhaba bende aşılama ile testimin pozitif olduğunu dün öğrendim şuanki değeriniz kaç?13 Mart
Canım ilk 14.80 iki gün sonra 61.02 iki gün sonra 129.02 iki gün sonra 224.4 pazartesi kontrolüm var sen kaçla öğrendinMerhaba bende aşılama ile testimin pozitif olduğunu dün öğrendim şuanki değeriniz kaç?
Dün 14.günümdu ilk defa dün test yaptım 101 çıktı sence değer nasıl?Canım ilk 14.80 iki gün sonra 61.02 iki gün sonra 129.02 iki gün sonra 224.4 pazartesi kontrolüm var sen kaçla öğrendin
Güzel canım iki gün sonra tekrar ver önemli olan artışDün 14.günümdu ilk defa dün test yaptım 101 çıktı sence değer nasıl?
Aynen pazartesi vereceğim inşallah artış olurGüzel canım iki gün sonra tekrar ver önemli olan artış
İnşallah canım rabbim hayırlısını versinAynen pazartesi vereceğim inşallah artış olur
Amin canımİnşallah canım rabbim hayırlısını versin![]()
27 Martta oldum bişey sorucam biliyor musun acaba gebelik hesaplama son adete göre mi aşılamaya göre mi hesap edilmeliAmin canımne zaman aşılama oldun?
Bnde 29 martta oldum onu bnde çok merak ettim araştırdığım kadarıyla son adet olduğumuz tarihe göre hesap ediliyor. Benim son adet tarihim 10 mart27 Martta oldum bişey sorucam biliyor musun acaba gebelik hesaplama son adete göre mi aşılamaya göre mi hesap edilmeli
Benim 13 MartBnde 29 martta oldum onu bnde çok merak ettim araştırdığım kadarıyla son adet olduğumuz tarihe göre hesap ediliyor. Benim son adet tarihim 10 mart
O zaman sizin yarın 4+4 olacakBenim 13 Mart![]()
Aynen öyle de işte aşılama tarihine göre mi adete göre mi hesaplanıcak bilmiyorum değer 4 haftaya uygun mı onu da bilmiyorumO zaman sizin yarın 4+4 olacak
Evet ya çok karışık işler bnimde ilk pek bilmiyorum ama yavaş yavaş öğreneceğiz inşallahAynen öyle de işte aşılama tarihine göre mi adete göre mi hesaplanıcak bilmiyorum değer 4 haftaya uygun mı onu da bilmiyorumbence adet tarihi ya sonuçta yumurta çatlıyor o gün ilişki olmuş gibi aşılama yapılıyor sadece
İnşallah canım bakalım pazartesiyi iple çekiyorum birbirimize dua edelim aynı gidiyor herşeyEvet ya çok karışık işler bnimde ilk pek bilmiyorum ama yavaş yavaş öğreneceğiz inşallah![]()
Hemen hemen aynıİnşallah canım bakalım pazartesiyi iple çekiyorum birbirimize dua edelim aynı gidiyor herşey