Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet günümde kan testi yaptırdım 31di sonucum ve yükseldi çok şükürmerak etme yükselecek
Kızlar merhaba adetime 5 gün kala göğüs ağrısı ve mide bulantısı olduğu için test yaptım pozitif çıktı kan vermeye gittim dün 138,6 çıktı sizce iyi mi?
Gayet normal 2 gün sonra artışa bakınKızlar merhaba adetime 5 gün kala göğüs ağrısı ve mide bulantısı olduğu için test yaptım pozitif çıktı kan vermeye gittim dün 138,6 çıktı sizce iyi mi?
Merhabalar bende 138 le gebe olduğunu ogrenmistim ama benim adetin 4. Günüydü tebrik ederim değer çok güzel iki gün sonra tekrar verin 2 katına çıktıysa sağlıklı gebeliktir inşallah bebeklerimiz iyidir tebrikler tekrardanKızlar merhaba adetime 5 gün kala göğüs ağrısı ve mide bulantısı olduğu için test yaptım pozitif çıktı kan vermeye gittim dün 138,6 çıktı sizce iyi mi?
İnşallah canım şuan kaç senin kiMerhabalar bende 138 le gebe olduğunu ogrenmistim ama benim adetin 4. Günüydü tebrik ederim değer çok güzel iki gün sonra tekrar verin 2 katına çıktıysa sağlıklı gebeliktir inşallah bebeklerimiz iyidir tebrikler tekrardan![]()
Bayramdan dolayı vermeyeceğim galibaGayet normal 2 gün sonra artışa bakın
Bayramdan dolayı vermeyeceğim bi problem olur mu peki pazartesi günü versem çok mu geç olurİlk değer değil artış önemli. 2 gün sonra tekrar verin en az %66 artması gerekiyor. Hayırlı olsun![]()
Ben şu an 7 haftalık gebeyim haziranın 7 sinde 138 di 9 unda 560 tı doktorum bir daha beta bakmaya gerek görmedi 5. Hafta keseyi görmeye çağırmıştıİnşallah canım şuan kaç senin ki
Acilde verebilirsiniz acilden girip ihmal etmeyin benceBayramdan dolayı vermeyeceğim galiba![]()
Ne söylemem gerekiyor peki acilde ki doktoraAcilde verebilirsiniz acilden girip ihmal etmeyin bence
Yok hayır ona göre artış hesaplaması yaparsın bir sorun olmazBayramdan dolayı vermeyeceğim bi problem olur mu peki pazartesi günü versem çok mu geç olur