Kızlar beta hcg değerime bakar mısınız acil

biyo110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
5
0
1
28
20 ağustos regl günümdü regl oldom 24 ü bitti 25 i temiz kaldım 26 ağustostan beri kahverengi lekelenmem var 29 ağustos cuma tiroit için dahiliyeye gittiğimde beta hcg 96.1 çıkıyor hemen haftaiçine randevu aldım pazar günü kahverengi lekeyle beraber pıhtı görünce 1 eylülde acile gittim orada betam 109 çıktı dr düşük boş dış gebelik olabilir sağlıklı artış yok çarşamba bir daha bakalım dedi 3 eylül de 172 çıktı yine istediğimiz aynı oranda değil bilmiyoruz ne olduğunu dedi 5 eylül bir daha bakacağız betaya dedi ilk defa gebelik geçiyorum kızlar yardımcı olur musunuz ben hiç bir şey anlamadım düşük mü dış gebelik mi boş gebelik mi

Artış çok zayıf. 96dan 172ye 3 gün civarında erişmeliydiniz. Ortalama en düşük 500-600 civarı olmalıydı değeriniz. kimyasal gebelik durumu yaşıyor olabilirsiniz. Bu artış, lekeler ve pıhtı birleşince sağlıklı ve devam edebilir bi gebelik olduğunu pek sanmıyorum zaten kendiliğinden sonlanıyor gibi. Ama artış devam ettiği için dış gebelik ihtimali de hala var dikkatli olmanızı, iyi bi doktora iyi bi hastanede kontrol ettirmenizi öneririm.

Ayy çok teşekkür ederim inşallah dış gebelik değildir platformda yazılanları okudum çok korktum şimdi 5 eylül de tekrar kan vereceğim bakalım

Ayy çok teşekkür ederim inşallah dış gebelik değildir platformda yazılanları okudum çok korktum şimdi 5 eylül de tekrar kan vereceğim bakalım
Bugün ben de kan vereceğim 1 eylülde beta 22 3 eylülde 24 çıktı doktor yüksek ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik dedi cuma günü gel dedi bugün öğleden sonra gideceğim ama sabah kahverengi lekelenmem başladı geçen ay da kimyasal geçirdiğim için yine kimyasal olduğunu düşünüyorum yine öyle olmuştu çünkü tekrar büyük hayali kırıklığı yaşıyorum

Benim de salı gunu 1100 cıktı bugun de yani 3 gün sonra 1800 çıktı kese fln görünmedi 2 gun sonra tekrar verecem dış gebelikten korkuyorum bnde birde benim yoğum kanamam oldu buyuk puhtılar seklinde

Bugün ben de kan vereceğim 1 eylülde beta 22 3 eylülde 24 çıktı doktor yüksek ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik dedi cuma günü gel dedi bugün öğleden sonra gideceğim ama sabah kahverengi lekelenmem başladı geçen ay da kimyasal geçirdiğim için yine kimyasal olduğunu düşünüyorum yine öyle olmuştu çünkü tekrar büyük hayali kırıklığı yaşıyorum
Çok üzüldüm İnşallah bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız cuma günü 100 çıktı değer doktor yokmuş pazartesi bakacak biraz neden olur diye baktım tiroit sorunları da yapıyormuş zaten tiroitim yüksekti bunun için ilaç kullanıyordum ilacım bitti dahiliyeye gittim doz ayarlaması için tahlil istedi bir de beta bakalım dedi bende orda öğrendim tesadüf eseri siz tiroitlerinize baktırdınız mı ondan olabilir mi

Benim de salı gunu 1100 cıktı bugun de yani 3 gün sonra 1800 çıktı kese fln görünmedi 2 gun sonra tekrar verecem dış gebelikten korkuyorum bnde birde benim yoğum kanamam oldu buyuk puhtılar seklinde
Ayy inşallah değildir Rabbim bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X