Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalıktı7350 falandı görüldü benim
Herkese bhcg artisi farkli cnm. Sata gore bakilyor. Gec dollenme ya da erken dollenme olabiliyor.Kaç haftalıktı
Benim şuan çok çok erken o zaman. Yolculuk yapmam gerekiyor 5 saat falan evime gitmem gidicem sorun olur mu acaba8000 lerde falan gorunuyordur diye dusjnuyorum. Daha dogrusu 4. Haftadan itibaren kese gorunuyordur
Benim şuan sata göre 4+2 bebeğim ama beta HCG 82.81Herkese bhcg artisi farkli cnm. Sata gore bakilyor. Gec dollenme ya da erken dollenme olabiliyor.
2 saatte bir 10 dk yurursen sorun yok. Ama surekli oturacaksan dra sor derim. Saglikli bir hamilelikte sikinti olacagini dusunmuyorum ama herkesin durumu farkli oluyor.Benim şuan çok çok erken o zaman. Yolculuk yapmam gerekiyor 5 saat falan evime gitmem gidicem sorun olur mu acaba
Muhtemelen gec dollenme. Bhcg ne tekrar baktir ya da 1 hafta sonra dra tekrar git kese icin. Dis genelik ya da kimyasal olabilir.Benim şuan sata göre 4+2 bebeğim ama beta HCG 82.81
Allah korusun inşAllah değildir. Pazartesi doktora gidicemMuhtemelen gec dollenme. Bhcg ne tekrar baktir ya da 1 hafta sonra dra tekrar git kese icin. Dis genelik ya da kimyasal olabilir.
Kendi aracımız zaten molada falan sorun olmaz2 saatte bir 10 dk yurursen sorun yok. Ama surekli oturacaksan dra sor derim. Saglikli bir hamilelikte sikinti olacagini dusunmuyorum ama herkesin durumu farkli oluyor.
Problem olmaz o zaman. Bende is icin egitime gitmistim saatlerce hem yurumus hemde aracta kalmistim. Ama sikintili bir gebeligim yoktu cok sukur.Kendi aracımız zaten molada falan sorun olmaz
Ne güzel Allah'ım darısını bana verir inşAllahProblem olmaz o zaman. Bende is icin egitime gitmistim saatlerce hem yurumus hemde aracta kalmistim. Ama sikintili bir gebeligim yoktu cok sukur.