Kızlar beta hcg sonucuma bakarmısınız?

Merhaba bende 3-4 günlük bir gecikmeyle baktırdım betahcg 139 çıktı hemşire düşük biraz tekrarlayalım dedi bugün yani 3 gün sonra 464 çıktı sizce normal mi artış?
Gayet normal katlanmış hayırlısı olsun.

Merhaba bende 3-4 günlük bir gecikmeyle baktırdım betahcg 139 çıktı doktor düşük biraz tekrarlayalım dedi bugün yani 3 gün sonra 464 çıktı sizce normal mi artış?

Merhaba bende 3-4 günlük bir gecikmeyle baktırdım betahcg 139 çıktı doktor düşük biraz tekrarlayalım dedi bugün yani 3 gün sonra 464 çıktı sizce normal mi artış?
Bu topicte ikinci aynı soru oldu yalnız copy paste gayet normal değerin niye bu kdr dert ettin ki

Bu topicte ikinci aynı soru oldu yalnız copy paste gayet normal değerin niye bu kdr dert ettin ki
İlk boş gebelik yaşamıştım bu zamalar 900 çıkmıştı değerim şimdi düşük çıkınca dış gebelik mi diye endişe ettim aile hekimide biraz düşük tekrarlayalım deyince.

İlk boş gebelik yaşamıştım bu zamalar 900 çıkmıştı değerim şimdi düşük çıkınca dış gebelik mi diye endişe ettim aile hekimide biraz düşük tekrarlayalım deyince.
Her gebelikte farklı salgilanir beta herkesin de ayrıdır. Önemli olan katlanması değerin düşük değil. Aile hekimine bakma uzman bile değil. Haftaya keseyi gitmeye git için rahatlar o zmn gayet güzel gidiyor çünkü

Çok teşekkürler

Merhaba arbadaslar bende bugun kan verdim 9gundur günüm gecmisti betahcg 42 cikti persembe bidaha bakilacakmis cok mu dusuk yukselirmi acaba

Merhaba arbadaslar bende bugun kan verdim 9gundur günüm gecmisti betahcg 42 cikti persembe bidaha bakilacakmis cok mu dusuk yukselirmi acaba
Tabi biraz düşük bu gecikmeye göre ama geç yumurtladin bu ay büyük ihtimalle ondan böyledir. Katlanirsa sıkıntı yok hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…