- 29 Mart 2023
- 148
- 26
- 13
- 29
- Konu Sahibi okul onceci
Evet bugün gittim sabah kan verdim birazdan sonucumu göstermeye gideceğimDoktora gittin dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün gittim sabah kan verdim birazdan sonucumu göstermeye gideceğimDoktora gittin dimi
Sağlıksız gebelik dedi pazartesi tekrar bakalım değerine dedi kendiliğindende düşebilir dedi bu saatten sonra sağlıklı olma ihtimali yok mu acabamerakla bekliyorum
Ben de aynisini yasadim canim yasadiktan 1 ay sonra hic adet gormeden tekrar hamile kaldim. Vücudun hamilelige alisiyor bak su an 12 haftalik hamileyim kendini sakin uzmeSağlıksız gebelik dedi pazartesi tekrar bakalım değerine dedi kendiliğindende düşebilir dedi bu saatten sonra sağlıklı olma ihtimali yok mu acaba![]()
Kimyasal mı olmuştu peki bende şuan dış gebelik olacak diye korkuyorumBen de aynisini yasadim canim yasadiktan 1 ay sonra hic adet gormeden tekrar hamile kaldim. Vücudun hamilelige alisiyor bak su an 12 haftalik hamileyim kendini sakin uzme
Dış gebelik olsa doktorunuz söylerdi. Birde değeriniz düşmez yükselirse o zaman dış gebelik düşünülebilir. Bende dış geçirdim. En yüksek betam 270 oldu. Tek dozla bitti. Korkmayın inş kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuzKimyasal mı olmuştu peki bende şuan dış gebelik olacak diye korkuyorum![]()
Umarım bir an önce kavuşurum teşekkür ederim desteğin içinDış gebelik olsa doktorunuz söylerdi. Birde değeriniz düşmez yükselirse o zaman dış gebelik düşünülebilir. Bende dış geçirdim. En yüksek betam 270 oldu. Tek dozla bitti. Korkmayın inş kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz![]()
Evet kimyasaldi dis gebelikte bi duser bi yukselirKimyasal mı olmuştu peki bende şuan dış gebelik olacak diye korkuyorum![]()
Anladım hayırlısı olsun.. yıne de bellı olmaz oyle olsa bıle korkma sakın arkasından sağlıklı gebelik gelirSağlıksız gebelik dedi pazartesi tekrar bakalım değerine dedi kendiliğindende düşebilir dedi bu saatten sonra sağlıklı olma ihtimali yok mu acaba![]()
İnşallah canım teşekkür ederim yorumların içinAnladım hayırlısı olsun.. yıne de bellı olmaz oyle olsa bıle korkma sakın arkasından sağlıklı gebelik gelir
Benim uc gun once 18 di betam bugun kanamam basladi doktor ultrasonla bakti rahim duvari 11 mm dedi adet degil bu betana bakalim artis duzgunse dusuk onleyici ilac yazarim dedi dusmusse zaten adet gorursun dedi ama benim beta 19 cikti mesai saati bittigi icin konusamadim ama bu dis gebelik midir beta bu kadar dusukse dis gebelik oluyor muDış gebelik olsa doktorunuz söylerdi. Birde değeriniz düşmez yükselirse o zaman dış gebelik düşünülebilir. Bende dış geçirdim. En yüksek betam 270 oldu. Tek dozla bitti. Korkmayın inş kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz![]()
Aynı hastanede mi baktırdınız betanıza?Benim uc gun once 18 di betam bugun kanamam basladi doktor ultrasonla bakti rahim duvari 11 mm dedi adet degil bu betana bakalim artis duzgunse dusuk onleyici ilac yazarim dedi dusmusse zaten adet gorursun dedi ama benim beta 19 cikti mesai saati bittigi icin konusamadim ama bu dis gebelik midir beta bu kadar dusukse dis gebelik oluyor mu
EvetAynı hastanede mi baktırdınız betanıza?
Dış gebelik olma ihtimali yüksek ama değeriniz çok düşük. İnş kendiliğinden biter . Benimde 277 den 259 a düşmüştü. Bir gün sonra 260 olmuştu. Doktorum kesin dış gebelik demişti. İnş tez zamanda netleşir sizin durumunuz da
Su an regl oluyorum sanirim kimyasal gebelik dis gebelik olsa adet gibi kanama olur muydu bilemedim doktorumda kimyasal dedi ama haftaya tekrar bi beta bakicaz her ihtimale karsiDış gebelik olma ihtimali yüksek ama değeriniz çok düşük. İnş kendiliğinden biter . Benimde 277 den 259 a düşmüştü. Bir gün sonra 260 olmuştu. Doktorum kesin dış gebelik demişti. İnş tez zamanda netleşir sizin durumunuz da
Çok sevindim dış olmamasına . Çok geçmiş olsunSu an regl oluyorum sanirim kimyasal gebelik dis gebelik olsa adet gibi kanama olur muydu bilemedim doktorumda kimyasal dedi ama haftaya tekrar bi beta bakicaz her ihtimale karsi
Insallah degildir bakalim adet oldugum icin daha rahatim da belli de olmuyor tabi haftaya beta da belli olur :) isteyen herkese nasip olur insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimiziÇok sevindim dış olmamasına . Çok geçmiş olsun![]()
Amin inşaAllahInsallah degildir bakalim adet oldugum icin daha rahatim da belli de olmuyor tabi haftaya beta da belli olur :) isteyen herkese nasip olur insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi