- Emoji Skoru
- 58
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi yenianneaday
-
Merhaba, suanlik gebe görünüyorsunuzİdrar testlerinde tek çizgi silik çizgiler gördükten sonra ümidi kesip doktora tedavi için gittim bugün beklenen adet tarihim bugündü bende Klomen başlarız diye doktora gittim doktor ne olur ne olmaz bir betaya bakalım dedi ve sonuç bu şimdi rabbime tek duam sağlıklı artışlar ve bebeğimi kucağıma almak bana dua edin
Hayırlı olsun gebelik var gözüküyorİdrar testlerinde tek çizgi silik çizgiler gördükten sonra ümidi kesip doktora tedavi için gittim bugün beklenen adet tarihim bugündü bende Klomen başlarız diye doktora gittim doktor ne olur ne olmaz bir betaya bakalım dedi ve sonuç bu şimdi rabbime tek duam sağlıklı artışlar ve bebeğimi kucağıma almak bana dua edin
Benim degerlerim çok yavaş arttı ayın 24nde 69 du iki gün 87di birkaç gün sonra 132 bugün de 239 çıktı benimde yavaş artıyor şuan tam 5haftaligim salı günü tekrar gideceğim içinizi ferah tutun dua edinHayırlı olsun gebelik var gözüküyor
Adef tarıhınız gectımı benımde 5 gun lekelenmem oldu kesıldı ıkı gün önce testım negatıftı benım adet duzensızlıgım varİdrar testlerinde tek çizgi silik çizgiler gördükten sonra ümidi kesip doktora tedavi için gittim bugün beklenen adet tarihim bugündü bende Klomen başlarız diye doktora gittim doktor ne olur ne olmaz bir betaya bakalım dedi ve sonuç bu şimdi rabbime tek duam sağlıklı artışlar ve bebeğimi kucağıma almak bana dua edin
Pcos ta geç döllenme çok görülüyor ondan olabilirAdef tarıhınız gectımı benımde 5 gun lekelenmem oldu kesıldı ıkı gün önce testım negatıftı benım adet duzensızlıgım var
pkoyum aylarca adet olmadıgım oluyor
Yumurtlama akıntısı gelmiştı belırgın bır sekılde 17 nisanda 18 nısandada ılıskı oldu 26 sında leke basladı 30 mayısta kesıldı testımde negatıf cıktı
Canım akıntıya ve lekelenmeye gore hesaplayınca sankı 12. Gun cıkmazmıydı acabaPcos ta geç döllenme çok görülüyor ondan olabilir
O kadından kadına göre değişiyor canımCanım akıntıya ve lekelenmeye gore hesaplayınca sankı 12. Gun cıkmazmıydı acaba
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de 28 nisanda beta 22 çıktı, 30 nisanda da 52 idi. Kahverengi çok çok az akıntı oldu iki gündür bir de kasık ağrısı var. Kimyasala dönmesinden çok korkuyorum allah gönlümüze göre versin
Merhaba süreç nasıl ilerledi? Son beta sonucunuz nasıl geldiBenim degerlerim çok yavaş arttı ayın 24nde 69 du iki gün 87di birkaç gün sonra 132 bugün de 239 çıktı benimde yavaş artıyor şuan tam 5haftaligim salı günü tekrar gideceğim içinizi ferah tutun dua edin
Merhaba yarın gideceğim öğleden sonra sonuç çıkar inşallah akşamına doktoruma göstereceğim. Sizin nasılMerhaba süreç nasıl ilerledi? Son beta sonucunuz nasıl geldi
Benim degerlerim çok yavaş arttı ayın 24nde 69
Bende bir şey yok şuan. İki kere kimyasal geçirdim o sebeple takip ediyorum forumu. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.Merhaba yarın gideceğim öğleden sonra sonuç çıkar inşallah akşamına doktoruma göstereceğim. Sizin nasıl
Güzel artmış rabbim hayirla tamamlasın inşallahCumartesi 31 olan betam salı günü 125 olmuş Rabbime şükürler olsun
Aynı değer ile öğrendim keseyi gördün mü gebeliğin sağlıkla ilerliyor mu bana cevap verirsen çok mutlu olurumİdrar testlerinde tek çizgi silik çizgiler gördükten sonra ümidi kesip doktora tedavi için gittim bugün beklenen adet tarihim bugündü bende Klomen başlarız diye doktora gittim doktor ne olur ne olmaz bir betaya bakalım dedi ve sonuç bu şimdi rabbime tek duam sağlıklı artışlar ve bebeğimi kucağıma almak bana dua edin
Kesemiz ve yolk göründü şükür Salı günü kalp atışı için çağırdı doktorAynı değer ile öğrendim keseyi gördün mü gebeliğin sağlıkla ilerliyor mu bana cevap verirsen çok mutlu olurum