Kızlar beta sonucuma bakın

yenianneaday

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
58
Puanlar
18
İdrar testlerinde tek çizgi silik çizgiler gördükten sonra ümidi kesip doktora tedavi için gittim bugün beklenen adet tarihim bugündü bende Klomen başlarız diye doktora gittim doktor ne olur ne olmaz bir betaya bakalım dedi ve sonuç bu şimdi rabbime tek duam sağlıklı artışlar ve bebeğimi kucağıma almak bana dua edin

Eklentiler

• IMG_6244.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 208
Merhaba, suanlik gebe görünüyorsunuz iki gün sonra tekrar verip artışa bakmanız yeterli iki katına çıkması lazım. Güzellikle ilerler inşallah

Hayırlı olsun gebelik var gözüküyor

Hayırlı olsun gebelik var gözüküyor
Benim degerlerim çok yavaş arttı ayın 24nde 69 du iki gün 87di birkaç gün sonra 132 bugün de 239 çıktı benimde yavaş artıyor şuan tam 5haftaligim salı günü tekrar gideceğim içinizi ferah tutun dua edin

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de 28 nisanda beta 22 çıktı, 30 nisanda da 52 idi. Kahverengi çok çok az akıntı oldu iki gündür bir de kasık ağrısı var. Kimyasala dönmesinden çok korkuyorum allah gönlümüze göre versin inşallah

Adef tarıhınız gectımı benımde 5 gun lekelenmem oldu kesıldı ıkı gün önce testım negatıftı benım adet duzensızlıgım var
pkoyum aylarca adet olmadıgım oluyor
Yumurtlama akıntısı gelmiştı belırgın bır sekılde 17 nisanda 18 nısandada ılıskı oldu 26 sında leke basladı 30 mayısta kesıldı testımde negatıf cıktı

Pcos ta geç döllenme çok görülüyor ondan olabilir

Merhaba süreç nasıl ilerledi? Son beta sonucunuz nasıl geldi

Teşekkür ediyorum Rabbim sizede hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Merhaba benimde adetime 7 gün var bugün beta baktırdım 65.61 çıktı

Aynı değer ile öğrendim keseyi gördün mü gebeliğin sağlıkla ilerliyor mu bana cevap verirsen çok mutlu olurum

`