- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi melekhayal
AA maşallah çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsinSonucum 90,92
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA maşallah çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsinSonucum 90,92
Yani ikiz gibi miAllah razı olsun Allah hepininizin yüzünü güldürsün. Benim şuanlık değer çift görünüyo. Ama daha 7 günümdeyim çok yenibakalım cuma günü
Bilmiyorumki kendi kendime öyle yorumluyorumYani ikiz gibi mi![]()
Zaten çift embriyo benimYani ikiz gibi mi![]()
Benim de hiç belirtim olmamıştı. Bugun yazını gördüm içimden dua ettim. Özellikle yazmak istemedim. Şimdi tekrar sonucunu öğrenmek için girdim . Çok çok sevindimKızlar şoktayım hiç belirtim yoktu inanın Allah hepinize görmeyi nasip etsin ilk defa pozitif sonuç aldım inşAllah böyle değerlerim artarak devam eder daha bugün 7 günüm . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yaa Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim..Benim de hiç belirtim olmamıştı. Bugun yazını gördüm içimden dua ettim. Özellikle yazmak istemedim. Şimdi tekrar sonucunu öğrenmek için girdim . Çok çok sevindim![]()
Sanırım gerçekten yaşayanlar anlayabiliyor, o umutla beklemeyi. Tüp bebeğin her aşaması çok zor. Ama inanıyorum sağlıkla alacağız kucağımızaYaa Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim..![]()
Sonucunuz ne çıktıÖzel hastanede ama sonuç 5 gibi çıkıcakmış
Evet gerçekten en zoruda böyle gün saymakSanırım gerçekten yaşayanlar anlayabiliyor, o umutla beklemeyi. Tüp bebeğin her aşaması çok zor. Ama inanıyorum sağlıkla alacağız kucağımıza![]()
5. Gün embriyosu kondu benimde tekti. 7. Gün 128 çıktı canım tek olduğu halde o yüzden kendini çift diye şartlama tek olsun sağlıklı olsun inşallah . Tebrik ederim darısı isteyen herkeseBilmiyorumki kendi kendime öyle yorumluyorum
Hayırlı olsun cnm inan artık bebeğe yazık oran yüksek ikiz bence benm 39du 7 gunYaa Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim..![]()
Allahıma şükürler olsunHayırlı olsun cnm inan artık bebeğe yazık oran yüksek ikiz bence benm 39du 7 gun
Yaa işte ben nerden bileyim5. Gün embriyosu kondu benimde tekti. 7. Gün 128 çıktı canım tek olduğu halde o yüzden kendini çift diye şartlama tek olsun sağlıklı olsun inşallah . Tebrik ederim darısı isteyen herkese
Doğunca şimdiden geçmiş olsunAllahıma şükürler olsun
HahaDoğunca şimdiden geçmiş olsunikiz bakmak zor ya
Kızlar sonucum 90,92
Kızlar şoktayım hiç belirtim yoktu inanın Allah hepinize görmeyi nasip etsin ilk defa pozitif sonuç aldım inşAllah böyle değerlerim artarak devam eder daha bugün 7 günüm . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yaa sağol Allah razı olsun. Evet öyleymiş yavaş yavaş öğrenicem bende bu işleri inşAllahAyyy az önce aklıma geldin. Girip bakayım dedim. Çok ama çok sevindim
Beta değeriyle tek - çift genelde belli olmuyor. Tekrar kan verirsen , artış oranı belki bir fikir verebilir.
İnşallah çok sağlıklı ilerler![]()