- 22 Haziran 2021
- 86
- 47
- 3
- 32
- Konu Sahibi DenizDestan
-
Adetime 3 gün var. Yani test ve değerler pozitif. Büyük ihtimalle hamileyim. Ama keseyi ve kalp atışını görmeden ikna olamiyacam :))Hamile misin peki bugun bende test yaptım aynı cıktı senin sonuc ne?
Hic mi belirti olmadı ben de vücudumu o kadar cok iyi çözdüm ki hamile olmadigimi anliyorum siz hic mi şüphe etmedinizBizde hemen hemen bir yıllık evliyiz ama 8 aydır istiyorduk tiroidm yüksek çıktı ilaç kullandım bir ay sonra oldu. Bnmde gerçekten belirtim olmadı çok şaşırdım inanmadm
Kızlar benim de regl 2 gün var. Geçen hafta çok fazla karın ağrısı yaşadım ama şuan hiç ağrı kalmadı. Sizce hamile olabilir miyim? Test yapayım mı? Regli geçmesini mi bekliyim?
Evet sanırım beklemem daha iyi teşekkürlergünün geçmesini beklemen en sağlıklısı
Hic etmedi hiç bi belirtim yoktu canım. Görümcemin rüyasında görmesiyle test yaptım o şekilde öğrendim. Adet gunu yaklaştıkça kasık ağrılarım oldu şu anda kasık ağrısı dışında bi belirtim yokHic mi belirti olmadı ben de vücudumu o kadar cok iyi çözdüm ki hamile olmadigimi anliyorum siz hic mi şüphe etmediniz
Herkes kasik ağrısına adet görecekmiş gibi ağrıdığını söylüyor sizinde mi o sekilde hic farkı yok mu :) yeni hamiş bulmuşken sorayim dedim Rabbim mutluluğunu katlandirsin her daim:)Hic etmedi hiç bi belirtim yoktu canım. Görümcemin rüyasında görmesiyle test yaptım o şekilde öğrendim. Adet gunu yaklaştıkça kasık ağrılarım oldu şu anda kasık ağrısı dışında bi belirtim yok
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHerkes kasik ağrısına adet görecekmiş gibi ağrıdığını söylüyor sizinde mi o sekilde hic farkı yok mu :) yeni hamiş bulmuşken sorayim dedim Rabbim mutluluğunu katlandirsin her daim:)
Ederiz bebis ama dualar karşılıklıÇok teşekkür ederim geçen hafta yaptım 0.788 di. 1 hafta SONRA yani bugün yaptım 10.99 çıktı. İns ikiz yaaaaaa.. Lütfen ikiz olması için dua eder misiniz
Ben 10 değer de çıkmasına şaşırdımAa 10 degerde bu kadar sılık mı cıkıyormus:)) degerın pozıtıf. Hamılesın demek. Ama önemlı olan artısların guzel olması. Sonra da kese ve kalp atısıyolun uzun. Hadı hayırlı olsun
4 gün kala ki beta değerim 10 değer ikiz olabilirmi sizceCiddi misiniz yaaaa.. peki daha 4 gün varken 10 değeri yüksek değil mi.. ikiz olabilir miiii
Canım senin 10 değil 2047. Oldukça yüksek.. yani 4 gün için oldukça yüksek. Net bir sonuç alırsan yazarsan sevinirim4 gün kala ki beta değerim 10 değer ikiz olabilirmi sizce
Sağlıklı ilerliyor gebeliğim bayramdan sonra doktora gidecem o zaman belli olcak herşey bir sonraki değerim 4000 çıktıCanım senin 10 değil 2047. Oldukça yüksek.. yani 4 gün için oldukça yüksek. Net bir sonuç alırsan yazarsan sevinirim
Maşallah.. inşallah gönlünce olurSağlıklı ilerliyor gebeliğim bayramdan sonra doktora gidecem o zaman belli olcak herşey bir sonraki değerim 4000 çıktı
Aminnn hepimizin inşallahhhhMaşallah.. inşallah gönlünce olur
Canım noldu çıktımı ikizler miÇok teşekkür ederim geçen hafta yaptım 0.788 di. 1 hafta SONRA yani bugün yaptım 10.99 çıktı. İns ikiz yaaaaaa.. Lütfen ikiz olması için dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?