Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4067 ne zamandı ? 2 gün önce olması gerekir 8237 değerinden çünkü 48 saatte 2 kat artmadı gerekiyor hcgBöyle yüksek olması normal mi ya haftasına göre? Keseyi de göremedik geçen gittim karından baktı ama o zaman betam 4067 idi. Bugün böyle olmuş haftaya pazartesiye çağırmıştı zaten artık görünür mü sizce karından bugün tam 5 hafta oldu
2 gün önce 4067 idi.4067 ne zamandı ? 2 gün önce olması gerekir 8237 değerinden çünkü 48 saatte 2 kat artmadı gerekiyor hcg
Doktorum öyle bir şey demedi 2000 olunca görünüyor falan diye gittiğim yer de araştırma hastanesi riske atacaklarını zannetmiyorum haftanız küçük o yüzden karından hemen görünmez dedi radyoloji doktoru. Hoca çekti ultrasonu da. 1 haftaya görünür o zaman gel bakalım dedi.. keşke yorum yaparken biraz karşı tarafı düşünseniz beni endişelendirdiniz şu anKarından 2000 olunca bile görünüyor sizin baya yüksek görünmesi lazım ya cihazı iyi değil yada dış gebelik falan mı bence zaman geçmeden hemen başka doktora görünün
2000 olunca karından görünür diye bir kanun yok , ben çok daha yüksek değerlerde gittim ama karından görünmedi 6. Hafta da dahil doktor vajinal baktı , rahmim gerideymiş ondan görünmedi karından. Yani canınızı sıkmayın doktorun dediği gibi haftaya görünür inşallahDoktorum öyle bir şey demedi 2000 olunca görünüyor falan diye gittiğim yer de araştırma hastanesi riske atacaklarını zannetmiyorum haftanız küçük o yüzden karından hemen görünmez dedi radyoloji doktoru. Hoca çekti ultrasonu da. 1 haftaya görünür o zaman gel bakalım dedi.. keşke yorum yaparken biraz karşı tarafı düşünseniz beni endişelendirdiniz şu an
Araştırma hastanelerinin makineleri çok eski oluyor en azından benim gittiğim öyleydi. 6+1’de özel hastanede kalp atışı duyduktan sonra araştırmaya gittik bebeği bile göremedi:)Doktorum öyle bir şey demedi 2000 olunca görünüyor falan diye gittiğim yer de araştırma hastanesi riske atacaklarını zannetmiyorum haftanız küçük o yüzden karından hemen görünmez dedi radyoloji doktoru. Hoca çekti ultrasonu da. 1 haftaya görünür o zaman gel bakalım dedi.. keşke yorum yaparken biraz karşı tarafı düşünseniz beni endişelendirdiniz şu an
Zaten iki gündür uyku uyuyamıyorum bu tarz yorumlar yüzünden randevumu erkene çektim bugün gidip özele muayene olacağım2000 olunca karından görünür diye bir kanun yok , ben çok daha yüksek değerlerde gittim ama karından görünmedi 6. Hafta da dahil doktor vajinal baktı , rahmim gerideymiş ondan görünmedi karından. Yani canınızı sıkmayın doktorun dediği gibi haftaya görünür inşallah
Gebe arkadaşım 5000lerde bile karından ufacık görünüyor normal dediAraştırma hastanelerinin makineleri çok eski oluyor en azından benim gittiğim öyleydi. 6+1’de özel hastanede kalp atışı duyduktan sonra araştırmaya gittik bebeği bile göremedi:)
Bir de bana kanaman oldu mu düşmüş olabilir diyor hasbinallah yav.. Sonra benim korktuğumu anladı da başka bir cihazla baktı ufak da olsa gördü..
Ama şöyle bir şey var evet 2000’lerde görünmesi gerekirdi muhtemelen makine eski. Yeni son model bir cihaz olsa da görünmese dış gebelik diyebilirdik ama bilemiyoruz.
Özelin makineleri gerçekten daha iyi çok net görüntü veriyor , gidin içiniz rahat etsin inşallah her şey yolundadır korkmayınZaten iki gündür uyku uyuyamıyorum bu tarz yorumlar yüzünden randevumu erkene çektim bugün gidip özele muayene olacağım
Ben betayı bilmiyorum ama 4+5 te gittik doktor vajinal baktı kese göründü ama bebek 6. Haftada göründü , yorum okudukça benim içim içimi yedi o süreçte kendinizi germeyin lütfen daha haftası çok erken çok normal bu durumGebe arkadaşım 5000lerde bile karından ufacık görünüyor normal dedi
Makine cok iyi olursa görünebilir daha ufakken de.. Bebeği demiyorum bak keseyi diyorum. Ben bebeği 5+5’te felan görmüştüm. Endişelenme. makinesi kötüdür muhtemelen. Özelden şaşmam ben daha, ben de korktumGebe arkadaşım 5000lerde bile karından ufacık görünüyor normal dedi
Ben de 5. Haftadayim geçen cuma gittik alttan muayene ile gördük kese ve bebeği ama minicik karından görünmemesi gayet normal buraya çok bakmayın soru sormayın daha da strese sokuyor insanıBöyle yüksek olması normal mi ya haftasına göre? Keseyi de göremedik geçen gittim karından baktı ama o zaman betam 4067 idi. Bugün böyle olmuş haftaya pazartesiye çağırmıştı zaten artık görünür mü sizce karından bugün tam 5 hafta oldu
Canım sıkma canını görünür o gerekirse alttan baktır inşallah sağlıkla ilerler bizede haber ver iyi düşün iyi olsunZaten iki gündür uyku uyuyamıyorum bu tarz yorumlar yüzünden randevumu erkene çektim bugün gidip özele muayene olacağım
Geldim şimdi sonucu yazarım çıkınca inşallah görürüzCanım sıkma canını görünür o gerekirse alttan baktır inşallah sağlıkla ilerler bizede haber ver iyi düşün iyi olsun
Kesinlikle sanırım artık soru sormayacağımBen de 5. Haftadayim geçen cuma gittik alttan muayene ile gördük kese ve bebeği ama minicik karından görünmemesi gayet normal buraya çok bakmayın soru sormayın daha da strese sokuyor insanı
Baktı mı canım?Geldim şimdi sonucu yazarım çıkınca inşallah görürüz
o zaman normal artışınız2 gün önce 4067 idi.
Evet karından keseyi gördük çok şükür haftaya tekrar çağırdı kalp atışı bakacağızBaktı mı canım?