Kızlar betam 8237 oldu henüz 5. Haftaya yeni girdim.

Canım sıkma canını görünür o gerekirse alttan baktır inşallah sağlıkla ilerler bizede haber ver iyi düşün iyi olsun
ABDD37F7-3745-4DD1-8510-3754F14F084E.webp

Çok şükür gördüm karından 🧿🧿🧿❤️

Evet özel hastaneye gittim karnımdan baktı hatta ultrasonu tutmasıyla kesenin görülmesi bir oldu annesi bak burda dedi
Kıyamam sana sağlıcakla ilerlesin ve sağ salim kucagina al makineden gorunmemis bak maşallah bebişin senjnleymis inşallah kucağında alirsin sağlıkla yanlız çok yorma kendini iş güç çok kendini yorma gözün aydın tatlım gerçekten baştan sona okudum ve bu haberi görmeyi bekliyordum gerçekten çok sevindim 🧿🙏

Kıyamam sana sağlıcakla ilerlesin ve sağ salim kucagina al makineden gorunmemis bak maşallah bebişin senjnleymis inşallah kucağında alirsin sağlıkla yanlız çok yorma kendini iş güç çok kendini yorma gözün aydın tatlım gerçekten baştan sona okudum ve bu haberi görmeyi bekliyordum gerçekten çok sevindim 🧿🙏
Yok zaten vücudum kendini belli ediyor Azcık belim ağrıyınca yatıyorum hep ayaklarımı uzatıp yatıyorum inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için 🧿🥹

1500 ile vajinal görünüyor 3000üzeride karından görünüyor normalde ama karından eğer yağ oranı va varsa bi tık geç görünüyor .

Back
X