kızlar bi akıl verin bana nolurr

neden ilişkinizi kimse bilsin istemıyordu ki?

orada herkesin içinde kendini rezil etmişsin
aynı şeyi o sana yapsaydı, etrafındakılerın sözlerınden etkılenmez mıydın?

ilişkimizi kimse bilsin istemiyodu değil, tartışmalarımızı kavgalarımızı kimse bilmesin istiyodu. anlaşamadığımız bi durumda telefonlara ve mesajlara cevap vermiyodu ben de deliriodum tabi. sonra işte arkadaşlarından haberini alıodum. o da bunu sevmiodu hiç. sürekli bunu yapma diodu bana. ama ben her seferinde onu merak ettiğim için konuşuyodum işte iyi geliodu ondan haber almak.

ama o en son gün işte ben gittim yanına. öyle bağırıp çağırmadım da dik dik konuştum neden açmıosun neden böyle yapıosun filan dedim.

ondan kuzeninin arkadaşının yanında böyle yapınca onun da çok zoruna gitti tabi o gün bugün konuşmuoruz

ama ben çok özledim ve çok istoyurm onunla olmayı!

bence bıraz zaman ver ona.. hıc arama sorma o gelsın tıpıs tıpıss ayagına..

sessızlıge burun.. bakalım napıcak:34:

O kadar sinirlendiğine göre ortada haklı olduğun bir konu var. Ve sen haklı olduğunu göstermeye devam et yani sen değil o gelsin, sürekli onun hatalarını o gitmesin diye bir kenara bırakman onda alışkanlık yapar. Ve nasılsa o ayrılmaz düşüncesiyle daha fazlasını yapar. İyi düşün derim ben. Bana kalırsa bırak kendisi dönsün seviyorsa zaten döner.

Üzerine gitmişsin evet ve ters tepmiş uzaklaştırmışsın kendinden ne kadar kendini çekersen o kadar değerli olursun unutma kaçan kovalanır bence onu kendi haline bırak gerçekten sevmişse zaten iletişime geçecektir seninle arayacaktır zaten.

şöyle hissediorum

yaptığım evet çok kötü bişeydi ama yaptım tutamadm kendimi

ama gerçekten pişmanım ve bunu anladğını düşünüorum

sanki bi şekilde affedicek beni, yani cidden birbirimizi çok sevioduk biz gerçi öyle çok tecrübeli değilim ama 2 yıla yakın zamandır beraberiz aralarda kavgalarımız oldu. genelde hep bu nedenle kavga ettik hem de. herkesin bi dokunulmazı vardır ya hani işte bu çocuğun dokunulmazı da buydu :)) dokundum...

bir şekilde affettirmem gerek kendimi
bırak biraz çek kendini diosunuzda çok zor ama yani mutlaka bişey vardır bi şekilde kazanabilirim kalbini yine ama nasıl=??

Back
X