- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
merhaba kızlar size bi konuda danısmak istiyorum. biz 5 yıllık evliyiz 2 de cocugumuz var biri 4 yasında diğeri 2. sorunum su eşimle son zamanlarda anlasamamaya basladık. biz kacarak evlendik ve cok seyin üstesinden geldik ama ben yasadıgım onca seyden sonra artık cok yoruldum. 23 yasındayım ve yasadıgım seyler yuzunden bu yasta tansiyon hastası oldum. eşim calısır butun parasını gelir elime sayar hakkını yiyemem ama surekli dısarda arkadaslarıyla.ha var ha yok gibi. onceden sakalasır ederdik şimdi evde olmasına ragmen ben bişey sormadıkça konusmuyor. bana bişeyini anlatmıyor paylaşmıyor. bu durumdan cok sıkıldım cok yoruldum 2 cocugumuda kimsenin yardımı olmadan kendi basıma buyuttum inanın psikolojik olarak çöktüm. üstelik kayınvalidem rahmetli oldugu için kayınpeder bizimle kalıyor. bütün evin yükü bide 2 cocuk.. akşam olunca halim kalmıyor. evde rahat hareket edmiyorum duş alamıyorum kafam estiğinde dısarı cıkamıyorum.. bosanmak istiyorum ama cocukların rahatını bozmakta istemiyorum. lütfen bana bi akıl verin napmalıyım sizce