- 7 Nisan 2017
- 451
- 366
- 18
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
Yanlış anlamyn ama bu boşanmak için asla bi sebep olamaz bana göre kendi zevki ihtiyaclrnz için o çocukları hiçe sayıp neden böyle bi karar veresinizki zamannda ailenzi hiçe sayıp kaçmışsnz tamam bu sizin kararınız ama aileniz yetişkin bireyler siz ne tür olursa olsun o evden ayrılacaktnzz zaten ama ya evlatlrnz? Henüz çok küçükler büyüttüm demişsiniz ama bende 5 yıllık evliyim benimde kV de rahmetli oldu annem yatalak cocuklrm henüz çok küçük ama fevkalâde bakyrm kimseem destekcim olmadı yanım da doğum dan sonra birgün bile yatmdm bi bayanın yazdığını çok doğru buldum erkekler evlilik sonrası hep aynı oluyo onlar koca erkek çocukları gibi benim eşimde telfnda oyun oynar eder gerekirse arkdsyla da çıkar bunda bişey bulamyrm esinize anlatın paylasn sen arkadaşlrnla çıkıyosn kafanı dagitiyosun beni de düşün bi de ben hep ev içinde çocuklarla baban da var banada anlayış göster de yada ne bilim birlikte bişeyler yapamiyoruz de babasının gerekirse evlilik düşünürmü die yorumlrda bulunun ömür boyu sizinle yaşayacak degil ya benim kpeder evlendi mesela kendi de durmaz zaten yanımızda ama inanın boşanma için bu sebepler komik olur pire için yorgan yakmak derler buna aklınızı başınıza alın bence yavrularnz var ....