kızlar bi akıl verin

yokya bizde öyle sorunlar yok şükür annemde annem demez dengeyi kurar annesi yaşlı zaten ara bozayım falan gibi bişeyi yok babası habire laf sokar ama kabalıgından oda özellikle değildir diye düşünmek istiyorum. kafanızı agrıttım ama çok çaresizim ne yapacağımı bir türlü bilemiyorum

anladım da kv yaslıymıs zaten beebek olursa da cok fazla mudahale edemez o zmaan... esınle tam tesekkullu konus baktın olmuyor bence tasına ısını ertele tatlım... hc esınle aranı bozma derim... kaş yapayım derken göz cıkarma

bu akşam bi kez daha deneyeyim şansımı bakalım olmadı dua ederek Allahtan bi sebep bekliycez:KK43:

tatlı tatlı konus o zmaan canım... bak bebek de olunca bu semt uygun degıl bbegın okulu saglık ocagı hastanesı var sureklı etrafa mı kosturcaz benım de kendıme göre ıhtıyaclarım var cıkıp dolasmak ıstıyrum bu mahallede sıkılıyorum daralıyorum de...

bence eşinin ve senin çalışmanı engellemeyecekse gidin. çocuk düşünüyormuşsunuz. ev rutubetli demişsin. evin çocuk sağlığı için uygun olmadığını daha ferah bir yere taşınmanız gerektiğini çocuğu bu şartlar altında hasta edebileceğinizi tatlı bir dille söyle bence. söz konusu bebek olunca eşiniz dayanamaz. zaten ailesinden de çok uzaklaşmayacaksınız ki.
hayır engellemeyecek diyorumya yakın yerlerden düzgün bi apartman istiyorum. dediklerini denedim mesela böcek giriyo eve o çok buyuk bir sebep onu söyledim ama hersye bi çözüm sunuyor:(

tatlı tatlı konus o zmaan canım... bak bebek de olunca bu semt uygun degıl bbegın okulu saglık ocagı hastanesı var sureklı etrafa mı kosturcaz benım de kendıme göre ıhtıyaclarım var cıkıp dolasmak ıstıyrum bu mahallede sıkılıyorum daralıyorum de...
ah canım ah hepsini dedim neler demedimki bi evi terketmediğim kaldı onuda yapamam hiç bi sorunum yokki. yani normal insanlar evi begenmiyorsa özelliklede kadın evde duruyor sevmiyora tasınılır bu bu kadar olay olmamalı ya bıktım:(

hayır engellemeyecek diyorumya yakın yerlerden düzgün bi apartman istiyorum. dediklerini denedim mesela böcek giriyo eve o çok buyuk bir sebep onu söyledim ama hersye bi çözüm sunuyor:KK43:
o zaman açıkça konuş, orada kalmak istemediğini ve bu konuda çok rahatsız olduğunu söyle eşine. konuyu etraflıca konuşup kararınızı verin. yani bahane sebepten ziyada burda bu bu bu sebeplerden dolayı kalmak istemiyorum diye açıkça belirt o da net düşüncesini söylesin size. hep bi hamle yapıp ret almaktan iyidir.

bide şu var evim berbat değil böyle söylüyrom ama sevmediğimden normal ev işte ama sevmiyorum. kiram 410 lira başka yere gitsem 600-700 lanet olsun buranın avantajlı yanları da var ama ne yapayım sevmiyorum istemiyorum . gideceğim yerde de mutlu olacagım diye bi kaide yok ama kiracıyız deniycez öyle değilmi

ah canım ah hepsini dedim neler demedimki bi evi terketmediğim kaldı onuda yapamam hiç bi sorunum yokki. yani normal insanlar evi begenmiyorsa özelliklede kadın evde duruyor sevmiyora tasınılır bu bu kadar olay olmamalı ya bıktım:KK43:

canım o zaman bıraz daha sabredeceksın haklısın ama esın neyın derdınde kı dıretıyor bu kadar.. ev rutubetlı bocekler var dıyosun ne var bu evde bu kadar... heralde senın ya da bebegın oldugunda hasta olmanızı beklıyo tasınmak ıcın...

aman ailesinden uzak olmasın oyssa butun abileri falan bir apartmanda oturuyor kadının butun çocukları yanında eşimde ilk ayrılan olacak korkuyormu onlardan bilmiyorum sanmıyorum sadece istemiyo resmen bencillik

Back
X