kızlar bi akıl verin

kirmizisiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
102
22
48
Kocaeli
merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim küçük bi yerde yaşıyoruz ve burayı evimi hiç ama hiç sevmiyorum. taşınmak için bir sürü sebebim var ama eşimi güzellikle ikna edemiyorum . onun sebepleride ailesine yakın olmak , çocugunun ailesinin içinde buyumesini istemek vs. ama ailesinin bana maddi manevi şimdiye kadar zerre iyiyliği dokunmadı laf sokmaları dışında bi şey yok aramızda. adamı ikna edemiyorum kavgamı çıkarayım ne yapayım ben bilmiyorum tecrübeliler bi yardım etsin gözünüzü seveyim ya

eger esınle buyuk bır sıkıntın yoksa kavga cıkartma bosuna kendınıde evlılgınıde yıpratma bence.
bırde tasındıgın yerde esının iş imkanlarınasıl olacak onlarıda dusunmek lazım dadece aılesı degıl ısı ıcınde gıtmek ıstemıyor olabılırmı acaba

cocuk var mı ? pekı tasınırsanız nereye tasınacaksınız senın aılenın oldugu yere mı?

çocuk yok hayır en azından bir apartmana düzgün bir muhite istiyorum. şimdiki ev iki katlı zeminde oturuyorum hafif rutubet var ve daralıyorum gökyüzü görememekten balkonum yok muhit çok kötü çıkıp yürüyecek bi yer yok

gitmek istemiyor sebebi ailesi güya onlardan uzak olmak istemiyor ben niye ailemi bırakıp başka şehire geldim senede iki kere ancak görüyorum . arkadaşlar genciz üniversite okuduk çalışıyoruz he rimkanımzı var niye güzel bir evde oturmayayım mahallede olsa orasıda olur illede uzaklaşayım dmeiyorum ama ev çok boğucu adama anlatamıyorum ya ne dersem diyeyeim yok kafayı yiycem

çocuk yok hayır en azından bir apartmana düzgün bir muhite istiyorum. şimdiki ev iki katlı zeminde oturuyorum hafif rutubet var ve daralıyorum gökyüzü görememekten balkonum yok muhit çok kötü çıkıp yürüyecek bi yer yok

üst katında da kv mi oturuyor ? bence cok buyuk sıkıntılarınız yoksa sımdılık ertele bu dusuncenı... esın cocougunu aıle ortamında babaannelı dedelı ortamda buyutmek istiyor

yok aynı sokaktayız onlar başında ben sonunda. eşimle hiç bi sorunum yok burdaki sorunları okuyunca gül gibi adam ama kızlar boşuna mı okudum boşuna mı çalışıyorum evim istediğim gibi olmayacaksa. ki çocuk düşüünüyoruz o olunca işi bırakmayı düşünüyorum eşimin iyi güzel sorun yok taşınsakta işini değiştirmesine gerek yok bu kadar aile odaklı olmasını anlamıyorum gene görüşsün gideceğimiz yer 20 dakıkalık yer amacım onu illede ailesinden ayırmak değil ama gencim oturdugum yerde işnsanlar çok cahil çalışmama bile tuhaf bakanlar var:( istemiyorum kısacaa ne zmana konuyu açsam ille ikna edici sebepler sayıyo ama içim istemiyo kabullenemiyorum burda yaşamayı

açıkçası ailesinin düğünüm dahil bana hiç bir faydası olmadı. bi yere gitsen gözleri üstünde habire laf sokmalar bitmiyor. bende çalışmayıp evde bebekle kaldığımda onlarla fazla içli dışlı olmakistemiyorum

yok aynı sokaktayız onlar başında ben sonunda. eşimle hiç bi sorunum yok burdaki sorunları okuyunca gül gibi adam ama kızlar boşuna mı okudum boşuna mı çalışıyorum evim istediğim gibi olmayacaksa. ki çocuk düşüünüyoruz o olunca işi bırakmayı düşünüyorum eşimin iyi güzel sorun yok taşınsakta işini değiştirmesine gerek yok bu kadar aile odaklı olmasını anlamıyorum gene görüşsün gideceğimiz yer 20 dakıkalık yer amacım onu illede ailesinden ayırmak değil ama gencim oturdugum yerde işnsanlar çok cahil çalışmama bile tuhaf bakanlar var:KK43: istemiyorum kısacaa ne zmana konuyu açsam ille ikna edici sebepler sayıyo ama içim istemiyo kabullenemiyorum burda yaşamayı

vala canım ne denır bılmıyorum kı madem oturdugun semt uygun degıl bebek olunca tekrar soyle hamılesın dıye kırmaz belkı senı :)

sanmıyorum ya :( kaç yıl oldu ikna olmuyo yani ille tatsızlıkmı gerek. birde şundan korkuyorum gitsem hersey daha kötü olsa aramız bozulursa diye ama hakkım bu benim ya benim hayatım bu ilk ayrılan o olmayacakki zaten şehir değiştirmiycez ilçe bile değiştirmiycez ki :( diretmelimiyim bilmiyorum

açıkçası ailesinin düğünüm dahil bana hiç bir faydası olmadı. bi yere gitsen gözleri üstünde habire laf sokmalar bitmiyor. bende çalışmayıp evde bebekle kaldığımda onlarla fazla içli dışlı olmakistemiyorum

anlıyorum canım da esını ıkna etmen gerekıyor bunun ıcın... madem sonrasında sıkıntılar yasayabılecegını dusunuyosun ona bunları uygun bır sekılde anlat anlamıyorsa da bılemem kı esını sen tanıyosun yanı trıp atsan ya da rest ceksen kabul eder mı tasınmayı

sanmıyorum ya :KK43: kaç yıl oldu ikna olmuyo yani ille tatsızlıkmı gerek. birde şundan korkuyorum gitsem hersey daha kötü olsa aramız bozulursa diye ama hakkım bu benim ya benim hayatım bu ilk ayrılan o olmayacakki zaten şehir değiştirmiycez ilçe bile değiştirmiycez ki :KK43: diretmelimiyim bilmiyorum

dedim ya esını en ıyı sen tanıyosun koydugun tavır ters teperse esın annecı mı ?

artık en son oraya varacak iş ama doğrusu hangisi onu bilmiyorum hiç bir zmaan zorlukla birşey yaptırmayı svemedim. bazıları kavga eder dediğini yaptırırya benim için öyle olunca hiç kıymeti kalmıyo. ama bu konu ciddi anlamda canımı sıkıyo

bence eşinin ve senin çalışmanı engellemeyecekse gidin. çocuk düşünüyormuşsunuz. ev rutubetli demişsin. evin çocuk sağlığı için uygun olmadığını daha ferah bir yere taşınmanız gerektiğini çocuğu bu şartlar altında hasta edebileceğinizi tatlı bir dille söyle bence. söz konusu bebek olunca eşiniz dayanamaz. zaten ailesinden de çok uzaklaşmayacaksınız ki.

Kelin ilacı olsa başına sürermiş :KK61:aynı dertten bende de var. Baktım olmuyor dedim ki ya bu deveyi ya bu diyarı misali... Ama dua ediyorum hep Rabbim büyük bir kapı açar elbet..

yokya bizde öyle sorunlar yok şükür annemde annem demez dengeyi kurar annesi yaşlı zaten ara bozayım falan gibi bişeyi yok babası habire laf sokar ama kabalıgından oda özellikle değildir diye düşünmek istiyorum. kafanızı agrıttım ama çok çaresizim ne yapacağımı bir türlü bilemiyorum

artık en son oraya varacak iş ama doğrusu hangisi onu bilmiyorum hiç bir zmaan zorlukla birşey yaptırmayı svemedim. bazıları kavga eder dediğini yaptırırya benim için öyle olunca hiç kıymeti kalmıyo. ama bu konu ciddi anlamda canımı sıkıyo

yanı tek taraflı mutluluk olmaz zaten... esınle egrısıne dogrusuna konus o zman butun herseyıyle ama...

Back
X