Kızlar bi bakabilir misiniz

hellobabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
718
398
33
28
Kızlar 6 8 12 si evde olmadığım çalıştığım için yok son üç test de bugüne ait farklı saatlerde yaptığım
13 ünde yaptığım test de iki tane ama erken saatlerde yaptım bugün yumurtlamış mıyım sizce emın olmadığım için 3 tane yaptım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar 6 8 12 si evde olmadığım çalıştığım için yok son üç test de bugüne ait farklı saatlerde yaptığım
13 ünde yaptığım test de iki tane ama erken saatlerde yaptım bugün yumurtlamış mıyım sizce emın olmadığım için 3 tane yaptım
Bence henuz degil yarin yumurtlama olur gibime geliyo sen yinede degerlendir bu gunleri.

Ya peki diyelim bugün ilişkide bulundum ama diğer gün işteyken yumurtladım ve ertesi gün akşam tekrar ilişkide bulunma fırsatı bulabildim kısaca o günü boş bıraktım bu durumda boşa mı gitmiş oluyor o ay ki yumurtlamam

Bana evde olmadığınız o gün yumurtama olmuş gibi geldi çünkü silikleşmeye başlamış. Tabi bunun saati saatine ve sıvı alımını kesip yapmak gerekiyor bunları da eklersek bu ay nanay 🤷🏼‍♀️

Ya peki diyelim bugün ilişkide bulundum ama diğer gün işteyken yumurtladım ve ertesi gün akşam tekrar ilişkide bulunma fırsatı bulabildim kısaca o günü boş bıraktım bu durumda boşa mı gitmiş oluyor o ay ki yumurtlamam
Hayir niye kacirasin sperm 3 5 gune kadar zaten canli kaliyo

Back
X