- 27 Kasım 2015
- 4.757
- 2.183
- 88
bende hiç sevmem saçma sapan uygulamalar kullanılmasını. ama böyle bişiyi de soramam
Actim iste filan diyecek buyuk ihtimal . Uzun iliski en azindan hesap sorup icini doksun sonra ayrilsin. Ama ayrilir mi bilmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hiç sevmem saçma sapan uygulamalar kullanılmasını. ama böyle bişiyi de soramam
onun için soramam bende neymiş falan diye baktım dicek önemli bişi değil dicek biliyom. içinide dökmez dökse keşke. kızdığı zaman bana bişi dememek için sadece arayıp sormaz tüm problemler bundan çıkıyor zaten ya. bide ayrılmaz ondan eminimActim iste filan diyecek buyuk ihtimal . Uzun iliski en azindan hesap sorup icini doksun sonra ayrilsin. Ama ayrilir mi bilmem
bana sürekli ergen gibi davranıyorsun diyen şimdi kendi mi ergence muhabbetlere giriyorErgen muhabbeti değil miydi o?
ama tanımadığın kişilerle muhabbet olayı falan var mışYoo hiç endişelenme arkadaş bulma programı değildir o yok yok sanmam![]()
onun için soramam bende neymiş falan diye baktım dicek önemli bişi değil dicek biliyom. içinide dökmez dökse keşke. kızdığı zaman bana bişi dememek için sadece arayıp sormaz tüm problemler bundan çıkıyor zaten ya. bide ayrılmaz ondan eminim
aaa doğru diyon benim hiç aklıma gelmedi du ben facesine açıp bakayım. beyin durdu resmenBen senin icin dedim icini dok hesap sor neden actin diye. Peki takip et bak neler cevapliyo filan facebooka bagliysa facebook sifresini biliyorsundur girebilir misin ki bende bilmiyorum hic kullanmadim kiwi denen sacma sapan soru cevap sitesini.
aaa doğru diyon benim hiç aklıma gelmedi du ben facesine açıp bakayım. beyin durdu resmen
Otomatik gelmis birsey icin niye kizacaksiniz? Neden endise duyacaksiniz.Baktımda soru cevap tarzı yazıyor. Benim merak ettiğim ni tepki vermemi endişe duymamı gerektiren bir durum var mı ortada
Şimdi kızlar nişanlım ile aramızın bozuk olduğunu önceki konumda söylemiştim. Salı günü geldi yanıma görüştük konuştuk bişi yokmuş gibi herzamanki gibi neyse ondan sonra her akşam 15 dk kadar falan konuştuk çok uzatmadı. Bugünse hiç aramadı az önce face den bi istek geldi bu beni kiwi diye bir uygulamayı kullanmaya davet etmiş yani kendi başlamış kullanmaya anladığım kadarıyla.
Size sormak istediğim bu uygulama yı bilen var mı nasıl bir uygulamadır. Endişelenmemi gerektiren bi durum var mı ortada. Ben hiç bir tepki vermedim tepki vermem gerekir mi
@![]()
Facebook'ta Kiwi davetiyesi yollayan arkadaşlarınıza kızmayın. Çünkü otomatik yollanıyor.
Kiwi uygulamasını, Facebook'ta gelen davetiyeler arasında çok görür olduk. Her gün yeni bir krize gebe olan Facebook'ta zaman zaman ilgi çekici uygulamaların etiksiz şekilde yayılmaya başladığını görüyoruz. Yaklaşık 1 haftadır ortalıkta fırtınalar estirenKiwi uygulaması da bu etiksiz yayılan uygulamalardan biri oldu. Ask.Fm benzeri bir sohbet uygulaması olan Kiwi, rastgele insanlara rastgele sorular sormanızı mümkün kılıyor. Uygulamayı bir kez kullandığınızda Facebook kullanan tüm arkadaşlarınıza Kiwi daveti otomatik yollanıyor.
Eğer uygulamayı severek kullanıyorsanız ve davetlerin gitmesi sizin için sorun değilse herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz. Ancak arkadaşlarınızı rahatsız etmek istemiyorsanız, lütfen bu uygulamayı denemeden önce bir kez daha düşünün. Bakalım Kiwidavetlerinin etkisi ne kadar daha sürecek.
http://www.sabah.com.tr/teknoloji/2015/06/29/kiwi-uygulamasi-nedir
ay nolur içerde kal sen gidersen ben naparım. derdin büyüğü küçüğü olduğunu sanmıyorum. sadece merak ettiğim birşey sordum. laf sokmak için illa yer aramaya gerek yani.Konuna baktim, Allah daha buyuk dert vermesin canim!
Kapiyi da arkamdan cekip cikiyorum. Hayirli gunler
düzeltmen için teşekkürler çok iyi geldiÖncelikle başlığınızı biraz düzeltelim mi, bişi soracam değil ; bir şey soracağım dır
Konuya gelince, nişanlı olduğunuz adama bu uygulamayı kullanıyor musun diye sorabilmeli siniz(küs olsanız dahi), soramadığınız insanla nasıl evleneceksiniz. İlaveten sosyal medyayı biraz hayatınızdan uzaklaştırmaya çalışırsanız daha huzurlu olursunuz.