Kızlar bı bakar mısınız. HCG test gebelik olabilir mi bu şekilde ?

kokunhuzurmus

07.02.2022 Baslangiç. 71.8 hedef: 60
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
514
763
103
35
20161119_195300.webp

Kızlar testi atamadım .dun yaptım beklemiş hali. Gecerli olur mu bu şekilde hic olmuyordu. Silik cıkmıs görebiliyorum ama :(

Adetine yakın bi tarihte ovulasyon testi yap istersen ben bu şekilde öğrendim hamile olduğumu. Adete yakın bi tarihte ovulasyon testi pozitif çıkarsa hamilelige işaret gebelik testlerinden daha garanti oluyor :)

Benim gec dollenme iki kere test yaptim daha adetime varken bole olmustu atmak icin elime aldigimda orda koyu bir pembe birikmesi ve bir belirsiz cizgiydi suan 10 ha ftalik hamileyim iki ha fta geriden geliyorum :)

Adetine yakın bi tarihte ovulasyon testi yap istersen ben bu şekilde öğrendim hamile olduğumu. Adete yakın bi tarihte ovulasyon testi pozitif çıkarsa hamilelige işaret gebelik testlerinden daha garanti oluyor :)
Yine icim kıpır kıpır oldu. Teşekkür ederim paylaştığın için. Adetim yaklassın yapıcam hemen.

Benim gec dollenme iki kere test yaptim daha adetime varken bole olmustu atmak icin elime aldigimda orda koyu bir pembe birikmesi ve bir belirsiz cizgiydi suan 10 ha ftalik hamileyim iki ha fta geriden geliyorum :)
Ayyyy hadi inşallah. Hayırlısı ile alırsın bebisini kucağına inşallah. Peki Sen adetine ne kadar varken yaptınn testi.

Ayyyy hadi inşallah. Hayırlısı ile alırsın bebisini kucağına inşallah. Peki Sen adetine ne kadar varken yaptınn testi.
Cnm ben bebek emzirdigim icin 1.5 yasinda kizim var duzensiz gelio kafasina gore yani ama bir onceki ay sonu 26 falan gelmisti 26 kdar beklemedim 21 falan yptim elime aldim atmak icin boleydi hatta aldim ebeme gosterdm 1.hafta sonra tekrarla dedi tekrarladm testi dusun co k belirsizdi yine ikinci cizgi sagol bu arada allah bebek isteyen herkeze gonlundekini nasip etsin anne olmak cok ozel bir duygu .

Eki Görüntüle 1914032
Kızlar testi atamadım .dun yaptım beklemiş hali. Gecerli olur mu bu şekilde hic olmuyordu. Silik cıkmıs görebiliyorum ama :KK43:
Tatlim bende 5 haftalik hamileyim ama sana bit tavsiye de buluncam karbonat testi bende digru sonucu verdi.idrarini bir plastik bardaga yap.ve icine bir kasik karbonat at.eger kabariyorsa hamilesindir.kabarip kopurmuyorsa degilsindir.ben böyle ogrendim dogru çıktı

Tatlim bende 5 haftalik hamileyim ama sana bit tavsiye de buluncam karbonat testi bende digru sonucu verdi.idrarini bir plastik bardaga yap.ve icine bir kasik karbonat at.eger kabariyorsa hamilesindir.kabarip kopurmuyorsa degilsindir.ben böyle ogrendim dogru çıktı
Ay cok tesekkur ederim yapim hemen yarın. Allah razı olsun beklemek çok zor.

Ay cok tesekkur ederim yapim hemen yarın. Allah razı olsun beklemek çok zor.
Ama birsey daha diyecm bak eger kabrmazsa hemen moralini bozma ben bu ay icinde 6 defa yaptim karbonat testini en sonuncusu sadece kabardi cunku hcg m yeni yukselmeye baslamis yani hemen hayata kusme beni de bilgilendir canim cok merak ettim

Ama birsey daha diyecm bak eger kabrmazsa hemen moralini bozma ben bu ay icinde 6 defa yaptim karbonat testini en sonuncusu sadece kabardi cunku hcg m yeni yukselmeye baslamis yani hemen hayata kusme beni de bilgilendir canim cok merak ettim
:KK66:) ya valla moralim bozulmuştu yorumlar iyi geldi . Tamam dediğin gibi yaparım. Cok sag ol bal böceği:KK15:

Bata 8 gün var yapsammiki bu ay bir haftadır belim agriyo kasiklarim batiyo birde çabuk acikiyom bir haftadır girip çıkıp yemek yiyorum elimden birşeyler eksik olmuyo
Kabonat testini yapin ama eger kopurnezse sakiin olun cunku gebelik olusmasi icin en az bat in bir kac gun gecmis olmasi lazim

Yani ben batim 12 gun gecmisti yaptim kabardi.bende yine burdaki arakadslardan duymustum.idrarinizi bir plastik bardaga yapin icine bir kasik karbonat yani yemek sodasi atin kabariyorsa hamilesindir. Ben bat i 1 gun gece yaptim kabarmadi.ama 12 gun gecti yaptim nasil kabardi anlatamam .hemen kan testi verdim .ve hamile oldugum. ogrendim.ayni anda test de yaptim .biri silik biri cok belirgim iki cizgi cikti

Back
X